Search found 229 matches

by tarotamerica
Tue Oct 02, 2007 9:07 pm
Forum: [3.0.x] MODs in Development
Topic: [MODDB] Mods Database 1.0.6a
Replies: 278
Views: 20546

Re: [BETA] Mods Database 0.1.1

Image

and

Image

Thank you!
by tarotamerica
Tue Oct 02, 2007 8:55 pm
Forum: [2.0.x] MOD Requests
Topic: "Copy topic" Mod needed
Replies: 4
Views: 282

Re: "Copy topic" Mod needed

Here is the same request, but goes even further back:

http://www.phpbb.com/community/viewtopi ... 6&p=545906
by tarotamerica
Tue Oct 02, 2007 8:51 pm
Forum: [2.0.x] MOD Requests
Topic: "Copy topic" Mod needed
Replies: 4
Views: 282

Re: "Copy topic" Mod needed

I am also looking for the MOD which allows the entire Topic to be copied, instead of cloning individuals posts to a separate folder and merging them together one-by-one. I found this older MOD request in a search & thought I would ask again. Is there any such MOD out there? Clone Topics, or somethin...
by tarotamerica
Tue Oct 02, 2007 8:22 pm
Forum: [3.0.x] MODs in Development
Topic: [MODDB] Mods Database 1.0.6a
Replies: 278
Views: 20546

Re: [BETA] Mods Database 0.1.1

lefty74 wrote: this has got nothing to do with my mod tbh
Hi, lefty. What file would I look in to get rid of it? I must have accidentally put a period in a lang file but since phpbb3 is so new I am unfamiliar. Could you point me in the right direction?
by tarotamerica
Tue Oct 02, 2007 9:50 am
Forum: [3.0.x] MODs in Development
Topic: [MODDB] Mods Database 1.0.6a
Replies: 278
Views: 20546

Re: [BETA] Mods Database 0.1.1

I do not know what you mean by "clear your cache." I am relatively new so step-by-step please. Should/could I just re-upload my .htaccess file in the root folder? Will that accomplish this?
by tarotamerica
Tue Oct 02, 2007 9:49 am
Forum: [3.0.x] MODs in Development
Topic: [MODDB] Mods Database 1.0.6a
Replies: 278
Views: 20546

Re: [BETA] Mods Database 0.1.1

I like this & installed it.

Just one minor, and I mean very minor, thing. How do I get rid of the little period in front of the word MOD to change it from

.MOD

to just plain

MOD

kinda bugs me ... ;)
by tarotamerica
Tue Oct 02, 2007 8:53 am
Forum: [3.0.x] MODs in Development
Topic: [MODDB] Search Engine Friendly (SEO) URLs 1.0.0
Replies: 453
Views: 49543

Re: [RC1] Search Engine Friendly (SEO) URLs 1.0.0

Seriously, though, I did this little piece & the issue is still there. Not glad there is a BUG but glad that it is not just me.
by tarotamerica
Mon Oct 01, 2007 9:02 pm
Forum: [3.0.x] MODs in Development
Topic: [MODDB] Search Engine Friendly (SEO) URLs 1.0.0
Replies: 453
Views: 49543

Re: [RC1] Search Engine Friendly (SEO) URLs 1.0.0

abcEzy wrote:the xml files are the instructions on how to install the mod. :)
Yes, cheers. When all else fails, read the f*&^%Yg directions, right? :oops:
by tarotamerica
Mon Oct 01, 2007 9:01 pm
Forum: [3.0.x] MODs in Development
Topic: [MODDB] Search Engine Friendly (SEO) URLs 1.0.0
Replies: 453
Views: 49543

Re: [RC1] Search Engine Friendly (SEO) URLs 1.0.0

abcEzy wrote:yup, same prob I had too.
Good, so it's not just me.
by tarotamerica
Mon Oct 01, 2007 10:28 am
Forum: [3.0.x] MODs in Development
Topic: [MODDB] Search Engine Friendly (SEO) URLs 1.0.0
Replies: 453
Views: 49543

Re: [RC1] Search Engine Friendly (SEO) URLs 1.0.0

I checked & double checked both viewtopic & viewforum modifications, too. This is a fresh install---yours is he first MOD to it. I created a separate directory for the templates folder---forum(root)/templates---you supplied & uploaded both *.xml files to it. Not really sure what they are supposed to...
by tarotamerica
Sun Sep 30, 2007 11:34 pm
Forum: [3.0.x] MODs in Development
Topic: [MODDB] Search Engine Friendly (SEO) URLs 1.0.0
Replies: 453
Views: 49543

Re: [RC1] Search Engine Friendly (SEO) URLs 1.0.0

I have this installed on this forum as a test situation: http://www.theminchiman.com/forum/ Everything works fine except for the Links back to the "Welcome to theMinchiMan.com" from the viewtopic Page: http://www.theminchiman.com/forum/welcometotheminchiman-com-t1.html I get a "The page you requeste...
by tarotamerica
Tue Sep 25, 2007 10:10 pm
Forum: [2.0.x] MOD Database Releases
Topic: Disable Post Editing After X Hours
Replies: 63
Views: 18831

Re: Disable Post Editing After X Hours

Something comes up that I cannot pinpoint.

When a moderator tries to edit the first post in a topic (in the forum they are moderating) there is a blank information screen that disallows access:

Image

I am unsure what is causing this.
by tarotamerica
Mon Sep 24, 2007 10:07 am
Forum: [2.0.x] MOD Database Releases
Topic: [2.0.21] Simple Topic Description
Replies: 47
Views: 12973

Re: [2.0.21] Simple Topic Description

Answering my own question: IN posting.php // +Simple Topic Description 'L_DESCRIPTION' => $lang['Topic_Description'], 'L_DESCRIPTION_EXPLAIN' => $lang['Topic_Description_Explain'], // -Simple Topic Description IN languages $lang['Topic_Description_Explain'] = 'Type your Topic description here in 60 ...
by tarotamerica
Sat Sep 22, 2007 12:19 am
Forum: [2.0.x] MOD Database Releases
Topic: [2.0.21] Simple Topic Description
Replies: 47
Views: 12973

Re: [2.0.21] Simple Topic Description

This is a cool mod. I had installed it but cosmetically I didn't like what it did to my subforums, with a big gap between the subforum and forum on the viewforum page. I need to have more space than the allotted 60 characters. I tried to change the VARCHAR 60 to TEXT but this didn't work. I would al...
by tarotamerica
Sun Sep 16, 2007 8:35 pm
Forum: [2.0.x] MOD Database Releases
Topic: [2.0.20] Topic Permissions
Replies: 255
Views: 42701

Re: [2.0.20] Topic Permissions

I have everything installed but these are the DEBUG reports I get. 1) When I try to respond to any topic I get the "You are not logged into this topic" message. 2) When I go to the first post to edit & enter a password for the topic I get this: Error in posting DEBUG MODE UPDATE phpbb_posts SET post...

Go to advanced search