Search found 188 matches

by momoftwo
Mon Oct 01, 2007 4:08 am
Forum: [2.0.x] MOD Database Releases
Topic: ACP Site Announcement Centre
Replies: 206
Views: 45421

Re: ACP Site Announcement Centre

i am trying to upload some of the files but everytime i do so in my server, it gives me an error saying the file name is too long. What to do??

also, do i need to put the info from the Contrib folder up in my server? This is a fresh install.

i am using phpbb 2


thanks
by momoftwo
Fri Sep 28, 2007 2:30 am
Forum: 2.0.x Support Forum
Topic: My forum loads too Slowly
Replies: 2
Views: 71

Re: My forum loads too Slowly

The following is the basic SRT Your board's URI:http://muslimmomscafe.com/phpBB/index.php Version of phpBB2: 2.0 Was this a fresh install or a(n) update/upgrade/conversion (please be specific)? fresh from host Was this an install through your host? yes MODs you have installed: statistics When the pr...
by momoftwo
Fri Sep 28, 2007 2:18 am
Forum: [2.0.x] MOD Requests
Topic: Posts and Message
Replies: 1
Views: 128

Posts and Message

Hello, I am looking for something that makes sure that the members post at least one post each month or else their account will become inactive. I dont want to delete the members, just make it so they need to contact me to activate their account. Also, is it possible to send a Welcome message to all...
by momoftwo
Fri Sep 28, 2007 2:17 am
Forum: 2.0.x Support Forum
Topic: My forum loads too Slowly
Replies: 2
Views: 71

My forum loads too Slowly

Many of my members are having problems with my forum loading too slowly. What can be causing this? Maybe i have too much stuff in my server? I dont know, any ideas would be helpful.

thanks
by momoftwo
Wed Sep 26, 2007 9:29 pm
Forum: 2.0.x Support Forum
Topic: Does this Exist??
Replies: 0
Views: 160

Does this Exist??

Hello, I am looking for something that makes sure that the members post at least one post each month or else their account will become inactive. I dont want to delete the members, just make it so they need to contact me to activate their account. Also, is it possible to send a Welcome message to all...
by momoftwo
Wed Sep 26, 2007 12:18 pm
Forum: 2.0.x Support Forum
Topic: I deleted my config TABLE!! HELP!
Replies: 18
Views: 461

Re: I deleted my config TABLE!! HELP!

ok its taken care of
by momoftwo
Wed Sep 26, 2007 4:24 am
Forum: 2.0.x Support Forum
Topic: Background image--wont show
Replies: 5
Views: 230

Re: Background image--wont show

http://muslimmomscafe.com/phpBB/index.php

background image still wont show
by momoftwo
Wed Sep 26, 2007 4:22 am
Forum: 2.0.x Support Forum
Topic: I deleted my config TABLE!! HELP!
Replies: 18
Views: 461

Re: I deleted my config TABLE!! HELP!

maybe something is going on with my computer... i will check..thanks
by momoftwo
Wed Sep 26, 2007 3:56 am
Forum: 2.0.x Support Forum
Topic: I deleted my config TABLE!! HELP!
Replies: 18
Views: 461

Re: I deleted my config TABLE!! HELP!

sure no problem....i am also having trouble setting the colors to the forum...i dont know why..but it isnt coming out correctly.
by momoftwo
Wed Sep 26, 2007 3:51 am
Forum: 2.0.x Support Forum
Topic: I deleted my config TABLE!! HELP!
Replies: 18
Views: 461

Re: I deleted my config TABLE!! HELP!

Knowledge Base - Set subSilver as the default template
I used that and it worked...but i have the following problem:

-none of the images on the board are showing..such as "reply" "post new topic" , or any logos and icons.
I checked and they are there...and they do link...but just wont show up.
by momoftwo
Wed Sep 26, 2007 3:22 am
Forum: 2.0.x Support Forum
Topic: my logo wont show on top of forum
Replies: 1
Views: 158

my logo wont show on top of forum

can you tell me how i can get my logo to show up on forum. Before i just replaced the image that was there with my own. But now, there is no image there...so i do i go about it??
by momoftwo
Wed Sep 26, 2007 3:20 am
Forum: 2.0.x Support Forum
Topic: Background image--wont show
Replies: 5
Views: 230

Re: Background image--wont show

yes i tried that but it wont work
by momoftwo
Wed Sep 26, 2007 3:03 am
Forum: 2.0.x Support Forum
Topic: Background image--wont show
Replies: 5
Views: 230

Background image--wont show

hello, I have a background image that i want to show up in my subsilver template forum. Am i suppose to type a whole address in, when in the Administration panel or just name of image. for example my image is at the following: /public_html/phpBB/templates/subSilver/images/pink.jpg in the Admin panel...
by momoftwo
Tue Sep 25, 2007 9:47 pm
Forum: 2.0.x Support Forum
Topic: Move to Another Forum--
Replies: 8
Views: 259

Re: Move to Another Forum--

Here's what to do for a fresh start. 1) Download the full version of 2.0.22 from here and unzip it on your computer. 2) delete from the download the contrib folder and the config.php file - VERY IMPORTANT! 3) Upload the contents of the phpBB2 folder to your current forum root folder, letting the fi...

Go to advanced search