Search found 46 matches

by AsciiSector
Sat Jul 05, 2008 2:16 pm
Forum: 2.0.x Support Forum
Topic: Cannot change board time no matter what I do.
Replies: 14
Views: 766

Re: Cannot change board time no matter what I do.

I figured out what the problem was and fixed it just seconds before you did your test. :)
by AsciiSector
Sat Jul 05, 2008 2:11 pm
Forum: 2.0.x Support Forum
Topic: what could possibly be ruining my time
Replies: 5
Views: 293

Re: what could possibly be ruining my time

I managed to fix my time problem. I had the "Today and Yesterday Hack" mod from phpbbhacks.com installed, and there was an error in it. If you've got this mod as well, here's how to fix it:

http://www.phpbb.com/community/viewtopi ... 5#p6070515
by AsciiSector
Sat Jul 05, 2008 2:09 pm
Forum: 2.0.x Support Forum
Topic: Cannot change board time no matter what I do.
Replies: 14
Views: 766

Re: Cannot change board time no matter what I do.

Woohoo! I got it working. The error was in the "Today and Yesterday Hack" mod from phpbbhacks.com. This hack has this change: # #-----[ OPEN ]------------------------------------------ # includes/functions.php # #-----[ FIND ]------------------------------------------ # return ( !empty($translate) )...
by AsciiSector
Sat Jul 05, 2008 10:10 am
Forum: 2.0.x Support Forum
Topic: Cannot change board time no matter what I do.
Replies: 14
Views: 766

Re: Cannot change board time no matter what I do.

Account: test
Password: test

Please post testing posts in the "Time testing" topic under "Everything else". Thanks!
by AsciiSector
Fri Jul 04, 2008 11:01 pm
Forum: 2.0.x Support Forum
Topic: what could possibly be ruining my time
Replies: 5
Views: 293

Re: what could possibly be ruining my time

This sounds like the exact same issue I'm having with my board. I also asked here today, but so far haven't been able to figure out what's wrong:

http://www.phpbb.com/community/viewtopi ... &t=1048765
by AsciiSector
Fri Jul 04, 2008 7:56 pm
Forum: 2.0.x Support Forum
Topic: Cannot change board time no matter what I do.
Replies: 14
Views: 766

Re: Cannot change board time no matter what I do.

Yeah, I don't have a clue as to what's wrong, though... :(
by AsciiSector
Fri Jul 04, 2008 3:51 pm
Forum: 2.0.x Support Forum
Topic: Cannot change board time no matter what I do.
Replies: 14
Views: 766

Re: Cannot change board time no matter what I do.

Okay, my profile time zone is now set to GMT-12 for the posting test. I made a new post and the time on the post was "3:39 PM" -- still two hours behind the correct time. So, changing my profile time zone still has no effect...
by AsciiSector
Fri Jul 04, 2008 3:43 pm
Forum: 2.0.x Support Forum
Topic: Cannot change board time no matter what I do.
Replies: 14
Views: 766

Re: Cannot change board time no matter what I do.

I just tried setting the time zone in my profile to GMT-10 and no change. My "last visit time" is 3:38 PM" when it should be 5:38 PM and all message times are also still displayed as two hours off.
by AsciiSector
Fri Jul 04, 2008 2:34 pm
Forum: 2.0.x Support Forum
Topic: Cannot change board time no matter what I do.
Replies: 14
Views: 766

Re: Cannot change board time no matter what I do.

There's a Daylight Savings time function in 2.0.22? Also, the time is correct in my cPanel, so I gather my server's time is correct.

What's frustrating to me is that no matter what changes I make, the time is always the same on my board. Is this a cookie issue?
by AsciiSector
Fri Jul 04, 2008 2:25 pm
Forum: 2.0.x Support Forum
Topic: Cannot change board time no matter what I do.
Replies: 14
Views: 766

Cannot change board time no matter what I do.

I'm running a 2.0.22 board at http://www.asciisector.net/forum (yes, I know I need to update). For a long time I've been trying to get the time to be displayed properly. I understand that there's both a general board time zone (set in the Admin Panel) and a user time zone (set in the user's profile)...
by AsciiSector
Tue Nov 20, 2007 5:12 pm
Forum: [2.0.x] MODs in Development
Topic: [ALPHA] Enable Avatars By Post Count Mod - 1.0.7
Replies: 31
Views: 11328

Re: [ALPHA] Enable Avatars By Post Count Mod - 1.0.7

You're right that other users will also be able to see the "I can have an avatar now!" message, but I don't really consider that a problem. I was inspired to do this addition by a vBulletin board where users didn't have avatars by default, but received them for contributing to the community in some ...
by AsciiSector
Sun Nov 18, 2007 10:15 pm
Forum: [2.0.x] MODs in Development
Topic: [ALPHA] Enable Avatars By Post Count Mod - 1.0.7
Replies: 31
Views: 11328

Re: [ALPHA] Enable Avatars By Post Count Mod - 1.0.7

Well, I've never made any MODs myself, but I thought I'd try to see if I could add the "I can have an avatar now!" addition by myself and I seem to have been succesful: # #-----[ OPEN ]--------------------------------- # viewtopic.php # #-----[ FIND ]--------------------------------- # if ( $postrow...
by AsciiSector
Thu Nov 15, 2007 6:34 pm
Forum: [2.0.x] MODs in Development
Topic: [BETA] Multi Quote in Topic Review (like Olympus)
Replies: 30
Views: 4614

Re: [BETA] Multi Quote in Topic Review (like Olympus)

Excellent MOD! Finally, no more copy/pasting to reply to multiple posts! There's just one thing... When using this MOD to quote a post containing '<' and '>' characters, they were replaced with '<' and '>'. I suppose this part of the code is responsible for that: $quote_message = str_replace('<', '<...
by AsciiSector
Thu Nov 15, 2007 3:52 pm
Forum: [2.0.x] MODs in Development
Topic: [ALPHA] Enable Avatars By Post Count Mod - 1.0.7
Replies: 31
Views: 11328

Re: [ALPHA] Enable Avatars By Post Count Mod - 1.0.7

I have been using this MOD on my board for a while now with great success. However, users often don't notice that they can suddenly have an avatar, so I've been looking for a MOD that will display a standard avatar (or maybe a piece of text) stating "I can have an avatar now!" for users that have po...
by AsciiSector
Mon Mar 19, 2007 6:16 pm
Forum: 2.0.x Support Forum
Topic: No "Re:" topic when replying?
Replies: 2
Views: 234

Re: No "Re:" topic when replying?

Ahh, okay. I thought it was a standard feature in 2.0. Anyway, I've managed to install the MOD and got it working. Thanks for your reply! :)

Go to advanced search