Search found 76 matches

by Mr. Me
Mon Jan 06, 2003 9:43 pm
Forum: 2.0.x Support Forum
Topic: STILL NEED HELP! PLZ ANSWER!
Replies: 9
Views: 713

cookie domaim: .members.lycos.co.uk
cookie name: phpbb2mysql
cookie path: /

as you see i added a . before the members.lycos.co.uk.

can you help me further? i set my browser to Low on my INTERNET BROWSWER!
by Mr. Me
Mon Jan 06, 2003 7:58 pm
Forum: 2.0.x Support Forum
Topic: STILL NEED HELP! PLZ ANSWER!
Replies: 9
Views: 713

STILL NEED HELP! PLZ ANSWER!

i posted something about this yesterday and no conclusion. please can ya help?

its not marking forum unread. whats the problem? help me plz!
by Mr. Me
Sun Jan 05, 2003 7:13 pm
Forum: 2.0.x Support Forum
Topic: NOT MARKING FORUMS UNREAD!
Replies: 9
Views: 170

can any one else help me?? this is really ticking me off. i need help!
by Mr. Me
Sun Jan 05, 2003 6:16 pm
Forum: 2.0.x Support Forum
Topic: NOT MARKING FORUMS UNREAD!
Replies: 9
Views: 170

okay... this guy is off now... can someone else help me? all the info is above!

^^^^
by Mr. Me
Sun Jan 05, 2003 6:02 pm
Forum: 2.0.x Support Forum
Topic: NOT MARKING FORUMS UNREAD!
Replies: 9
Views: 170

cookie domain: members.lycos.co.uk
cookie name: phpbb2mysql
cookie path: /

ITS NOT MARKING PHPBB THREADS UNREAD EITHER!
by Mr. Me
Sun Jan 05, 2003 6:01 pm
Forum: 2.0.x Support Forum
Topic: NOT MARKING FORUMS UNREAD!
Replies: 9
Views: 170

ohhhh okay... sorry! :oops:

the cookie secure is disabled... is that what your looking for... here's some more info...

session length: 3600
by Mr. Me
Sun Jan 05, 2003 5:32 pm
Forum: 2.0.x Support Forum
Topic: NOT MARKING FORUMS UNREAD!
Replies: 9
Views: 170

medium - high

they've worked before with medium-high too
by Mr. Me
Sun Jan 05, 2003 5:30 pm
Forum: 2.0.x Support Forum
Topic: NOT MARKING FORUMS UNREAD!
Replies: 9
Views: 170

NOT MARKING FORUMS UNREAD!

on my forum... it doesn't show any new posts when there actually is new posts! its really ticking me off... does anyone know what the problem is?? is there something to change in the Cofiguration?
by Mr. Me
Sat Jan 04, 2003 7:25 pm
Forum: [2.0.x] Styles Development & Discussion
Topic: [Release] DigitalDementia Theme for phpBB 2.0.3
Replies: 78
Views: 8014

very nice....
by Mr. Me
Thu Jan 02, 2003 11:59 pm
Forum: [2.0.x] MODs in Development
Topic: [DEV] Item Shop
Replies: 2018
Views: 168507

i need help... i need it fast too!
by Mr. Me
Thu Jan 02, 2003 11:55 pm
Forum: [2.0.x] MODs in Development
Topic: [DEV] Item Shop
Replies: 2018
Views: 168507

:( you can tell i am off to a bad start... well anyways... i need help where to upload the shop 'logo' to? where do you upload it to? :?: and when i go to the shop.php it gives me the following error... phpbb: Critical Error Error getting items from shop! someone told me its an sql query but what in...
by Mr. Me
Thu Jan 02, 2003 9:31 pm
Forum: 2.0.x Support Forum
Topic: Is it worth upgrading at this point?
Replies: 4
Views: 103

isn't there a 2.0.4 now or is the new version that just came in 2.0.3?
by Mr. Me
Wed Jan 01, 2003 3:06 pm
Forum: 2.0.x Support Forum
Topic: Mass E-mail Does Not Work
Replies: 23
Views: 471

well you guys... can you learn some patients... lol.. jk :lol:

something in your configuration might be messed up... check and see
by Mr. Me
Wed Jan 01, 2003 3:39 am
Forum: 2.0.x Support Forum
Topic: a n00b question... plz answer
Replies: 7
Views: 149

ok thanks thats what i was looking for! :D
by Mr. Me
Wed Jan 01, 2003 3:27 am
Forum: 2.0.x Support Forum
Topic: a n00b question... plz answer
Replies: 7
Views: 149

in posting a message...

Go to advanced search