Search found 88 matches

by Scotty501
Thu Mar 13, 2008 4:41 pm
Forum: [2.0.x] MOD Database Releases
Topic: Poster Profile Link
Replies: 16
Views: 4317

Re: Poster Profile Link

Errmm its quiet large...so I wont post it here....I have saved it and uploaded it - I guess that is OK for you? Link here :------> http://www.box.net/shared/n2q4csyo0o If you want to check realtime - http://www.ukusclan.com/forum - and you will see what I mean. I am not sure what part belongs to thi...
by Scotty501
Thu Mar 13, 2008 4:18 pm
Forum: [2.0.x] MOD Database Releases
Topic: Poster Profile Link
Replies: 16
Views: 4317

Re: Poster Profile Link

OK i hope someone can help. I have the MSN mod installed - MSN Messenger 1.2.1 Which seems OK. I installed this mod - and now by the MSNM image I get this.... Cpt.Scotty over MSN Messenger" title="Talk to Cpt.Scotty over MSN Messenger" border="0" /> Can I rule out which MOD is causing the problem - ...
by Scotty501
Tue Mar 04, 2008 4:19 pm
Forum: 2.0.x Support Forum
Topic: Could not insert data into users table - + SQL noob!
Replies: 1
Views: 121

Could not insert data into users table - + SQL noob!

Hi All, Sorry if this sounds noobish - well it is. I have installed Arcade Mod - and now new users cant register - the get the below code. I was told to run the first bit of code through phpadmin SQL Query. I dont know how to do this. I have d/loaded and tried to install myphpadmin - but I am comple...
by Scotty501
Tue Mar 04, 2008 4:13 pm
Forum: 2.0.x Support Forum
Topic: Could not insert data into users table - + SQL noob!
Replies: 1
Views: 96

Could not insert data into users table - + SQL noob!

Hi All,

Ignore this post - it double posted - further up the forum is the right post.

http://www.phpbb.com/community/viewtopi ... 1&t=809135
by Scotty501
Tue Mar 04, 2008 12:27 pm
Forum: 2.0.x Support Forum
Topic: Cut and Paste Problem - URGENT PLEASE HELP
Replies: 7
Views: 132

Re: Cut and Paste Problem - URGENT PLEASE HELP

Mate - You are a star - next time we win the Ashes - I wont cheer so loud as a way of Thanks :D
by Scotty501
Tue Mar 04, 2008 11:54 am
Forum: 2.0.x Support Forum
Topic: Cut and Paste Problem - URGENT PLEASE HELP
Replies: 7
Views: 132

Re: Cut and Paste Problem - URGENT PLEASE HELP

Thanks for the fast response - but I am still getting the same problem after removing the {} from the url as you suggesed above. Still wont allow me to highlight the text.....really quite frustrating now :( I should add, my logo is perfect and the link works as well. If you need more of the code let...
by Scotty501
Tue Mar 04, 2008 11:15 am
Forum: 2.0.x Support Forum
Topic: Cut and Paste Problem - URGENT PLEASE HELP
Replies: 7
Views: 132

Cut and Paste Problem - URGENT PLEASE HELP

OK I know there are a few posts about this - but I can't seem to nail the solution. I have changed the logo and the url it links to in the overall_header.tpl - as below code shows. <td align="center" valign="middle"><span class="maintitle"><a href={"http://ukusclan.com"}><img src="templates/subSilve...
by Scotty501
Fri Feb 29, 2008 9:00 pm
Forum: [2.0.x] Styles Development & Discussion
Topic: Simple Question Regarding Logo Placement
Replies: 1
Views: 847

Simple Question Regarding Logo Placement

Hi All, I am finally getting to grip with modding our forums - no small part to the help on this site. I have changed the Php logo and it appears no problem - but I need some help on alignment. I would like it above the menus and in the centre. Any simple instruction would be greatly appreciated. Ta...
by Scotty501
Wed Mar 28, 2007 4:04 pm
Forum: 2.0.x Support Forum
Topic: Problem with inserting HTML code with message.
Replies: 6
Views: 251

Re: Problem with inserting HTML code with message.

I understand the security issues - so what do instead? Can I just not do it with phpbb?
by Scotty501
Wed Mar 28, 2007 1:47 pm
Forum: 2.0.x Support Forum
Topic: Problem with inserting HTML code with message.
Replies: 6
Views: 251

Re: Problem with inserting HTML code with message.

OK - I guess this means I should give up with this!
by Scotty501
Wed Mar 28, 2007 12:19 pm
Forum: 2.0.x Support Forum
Topic: Problem with inserting HTML code with message.
Replies: 6
Views: 251

Re: Problem with inserting HTML code with message.

Arghhhh...this is driving me crazy.....

I have tried to add "iframe" to the Allowed Html list and re-posted - still shows the code. Can I adjust the code? Maybe replace Iframe with something else? Anyone got any ideas to solve my problem?
by Scotty501
Wed Mar 28, 2007 10:11 am
Forum: 2.0.x Support Forum
Topic: Problem with inserting HTML code with message.
Replies: 6
Views: 251

Re: Problem with inserting HTML code with message.

OK thanks for the response. I have enabled HTML with the settings - how do I allow specifically the iframe tag to be allowed? Sorry not an expert with these things. As a second issue - I think all members do have allow HTML - but can I make this a default setting? All I am trying to do is display a ...
by Scotty501
Wed Mar 28, 2007 9:54 am
Forum: 2.0.x Support Forum
Topic: Problem with inserting HTML code with message.
Replies: 6
Views: 251

Problem with inserting HTML code with message.

Hi Guys, Sorry for asking this noobie question. I have the following HTML code from a league table - but I cannot get it to display on the forums we are running. <iframe frameborder="0" src="http://ukus.leaguerepublic.com/gen/DivisionSeasonTable.do?divisionseason=3935796" width="100%" height="266" s...

Go to advanced search