Search found 22 matches

by elcochino6
Tue Jul 10, 2007 7:49 pm
Forum: [3.0.x] Abandoned MODs
Topic: [ABD] Advertisement MOD 1.0.B1
Replies: 267
Views: 53837

Re: [BETA] Advertisement MOD 1.0.B1

MODs make no difference to the content of the board, and they make no difference to the content of the ads. The only real mod I was thinking would change content of ads would be the SEO friendly mod, since it may change meta tags and page titles, both of which google adsense uses for content select...
by elcochino6
Tue Jul 10, 2007 4:43 pm
Forum: [3.0.x] Abandoned MODs
Topic: [ABD] Advertisement MOD 1.0.B1
Replies: 267
Views: 53837

Re: [BETA] Advertisement MOD 1.0.B1

i don't know why to me it's always the same... i talk about fish and there is ads about server i talk about chocolate and there is ads about server i talk about motors and there is ads about server i talk about cars and there is ads about server Always about server... Why? However i'm going to rein...
by elcochino6
Tue Jul 10, 2007 2:54 pm
Forum: [3.0.x] Abandoned MODs
Topic: [ABD] Advertisement MOD 1.0.B1
Replies: 267
Views: 53837

Re: Coherence with the messages in the posts...is it possible?

hi, I have installed this mod but there is a problem... The pubblicity is always the same... i mean that if in the post i'm talking about "Cars"(for example) the publicity will be always about server and hosting... I think that this happen because Adsense script doesn't read the messages cause them...
by elcochino6
Tue Jul 10, 2007 2:49 pm
Forum: [3.0.x] Abandoned MODs
Topic: [ABD] Advertisement MOD 1.0.B1
Replies: 267
Views: 53837

Re: [BETA] Advertisement MOD 1.0.B1

Line 10 FIND
<div class="content">

CHANGE TO
<div class="copyright">
Worked great thanks!
by elcochino6
Sat Jul 07, 2007 5:34 pm
Forum: [3.0.x] Abandoned MODs
Topic: [ABD] Advertisement MOD 1.0.B1
Replies: 267
Views: 53837

Re: [BETA] Advertisement MOD 1.0.B1

I have the mod working and changed the size of the banner so it fts on my fixed width board, but the ad is justified left, how can I center the banner in the inline post. I know it is probably simple like adding a center prefix or something, but I dont want to screw the mod up now that it is working...
by elcochino6
Fri Jul 06, 2007 8:31 pm
Forum: [3.0.x] Abandoned MODs
Topic: [ABD] Advertisement MOD 1.0.B1
Replies: 267
Views: 53837

Re: [BETA] Advertisement MOD 1.0.B1

just installed the mod seems to be working well, great job!

I have a fixed width board so I will have to change the google avatar and change the size of my inline google ad, but that is easy enough ;)

-----------------------
http://www.ifishct.com
by elcochino6
Thu Jun 28, 2007 5:31 pm
Forum: [3.0.x] Support Forum
Topic: Converting from rc1 to rc2
Replies: 5
Views: 243

Converting from rc1 to rc2

If i convert will it keep all of my mods, or do they have to be reinstalled?
by elcochino6
Thu Jun 28, 2007 5:18 pm
Forum: [3.0.x] Support Forum
Topic: Automatically check "Notify me when a reply" for all users?
Replies: 1
Views: 1213

Automatically check "Notify me when a reply" for all users?

Hi everyone, I dont know if this is the right forum, but I didnt find a general phpbb3 forum, so this was the closest available. I was wondering if there was a way for me to set the checkbox for "Notify me when someone responds" to active for all users on my board, so they would get notifications by...
by elcochino6
Fri Jun 22, 2007 10:46 pm
Forum: [3.0.x] Abandoned MODs
Topic: [ABD] Visitors Today (1.0.4)
Replies: 295
Views: 32439

Re: [RC1] Visitors Today

@ elcochino6: OPEN root/includes/functions_visitors.php FIND : $sql = 'SELECT u.user_id, u.username, u.user_type, u.group_id, u.user_colour, u.user_allow_viewonline, v.allow_viewonline, v.user_id, v.last_visit, b.bot_id FROM ' . USERS_TABLE . ' u, ' . VISITORS_TABLE . ' v REPLACE WITH : $sql = 'SEL...
by elcochino6
Fri Jun 22, 2007 9:30 pm
Forum: [3.0.x] Abandoned MODs
Topic: [ABD] Visitors Today (1.0.4)
Replies: 295
Views: 32439

Re: [RC1] Visitors Today

Started over again to try to get this working, and thistime I got even more errors while trying to install... I followed the directions exactly, and got the following errors. General Error SQL ERROR [ mysql4 ] Unknown column 'u.user_id' in 'on clause' [1054] SQL SELECT u.user_id, u.username, u.user_...
by elcochino6
Fri Jun 22, 2007 6:40 pm
Forum: [3.0.x] Abandoned MODs
Topic: [ABD] Visitors Today (1.0.4)
Replies: 295
Views: 32439

Re: [RC1] Visitors Today

i rechecked everything and tried again, but this time I got the error on line 82, I have uninstalled and backed up my database to a previous version, all seems to be back to normal, but I was unable to successfully get the mod working.
by elcochino6
Fri Jun 22, 2007 6:00 pm
Forum: [3.0.x] Abandoned MODs
Topic: [ABD] Visitors Today (1.0.4)
Replies: 295
Views: 32439

Re: [RC1] Visitors Today

I have installed the mod as instructed in the xml file, and it appears to have worked in the sense that there are no errors showing. I do not however show any users there and am having trouble finding the settings in the acp. please check out my board http://www.ifishct.com/phpBB3 and let me know wh...
by elcochino6
Wed Jun 20, 2007 2:27 pm
Forum: [3.0.x] Styles Support & Discussion
Topic: Is there a way to move the location of smilies?
Replies: 2
Views: 368

Re: Is there a way to move the location of smilies?

this is the only code in posting_body.html

Code: Select all

<!-- IF S_PRIVMSGS -->
	<!-- INCLUDE posting_pm_layout.html -->
<!-- ELSE -->
	<!-- INCLUDE posting_layout.html -->
<!-- ENDIF -->
I am assuming I need to edit posting_layout.html to accomplish what i need.
by elcochino6
Sun Jun 17, 2007 1:01 am
Forum: [3.0.x] Styles Support & Discussion
Topic: Is there a way to move the location of smilies?
Replies: 2
Views: 368

Is there a way to move the location of smilies?

I was wondering if it is possible to move my smilies from next to the text box to below the box when posting a reply or a new topic. I have tried searching this forum, but no luck. I have alot of smilies for my fishing forum http://www.ifishct.com and they take up a lot of space, and would look bett...
by elcochino6
Wed Jun 06, 2007 5:57 pm
Forum: [3.0.x] Support Forum
Topic: No New Post, New Topic, or Reply buttons showing up in prosi
Replies: 4
Views: 226

Re: No New Post, New Topic, or Reply buttons showing up in prosi

tried it, didnt work, thanks for the suggestion. I also refreshed all other portions of prosilver, and deleted my browser cache, but no luck, any other suggestions?

Go to advanced search