Search found 131 matches

by baerenwurm
Wed Feb 26, 2003 3:03 pm
Forum: 2.0.x Support Forum
Topic: Avatar error after patching to 2.0.4
Replies: 12
Views: 755

I didn't change anything concerning folders; (I belive) it worked fine before upgrading...
by baerenwurm
Wed Feb 26, 2003 3:02 pm
Forum: 2.0.x Support Forum
Topic: Avatar error after patching to 2.0.4
Replies: 12
Views: 755

yes
by baerenwurm
Wed Feb 26, 2003 2:46 pm
Forum: 2.0.x Support Forum
Topic: Avatar error after patching to 2.0.4
Replies: 12
Views: 755

The line looks as follows:

Code: Select all

message_die(GENERAL_ERROR, 'Could not write avatar file to local storage. Please contact the board administrator with this message', '', __LINE__, __FILE__);
by baerenwurm
Wed Feb 26, 2003 2:44 pm
Forum: 2.0.x Support Forum
Topic: Avatar error after patching to 2.0.4
Replies: 12
Views: 755

Avatar error after patching to 2.0.4

Code: Select all

Could not write avatar file to local storage. Please contact the board administrator with this message

DEBUG MODE

Line : 203
File : /var/www/web134/html/forum/includes/usercp_avatar.php
I have following mod installed:

Forum style
Remote Avatar Resize

All MODs should work with 2.0.4
by baerenwurm
Wed Feb 26, 2003 1:03 pm
Forum: 2.0.x Support Forum
Topic: Template issue: Patching from 2.0.1 to 2.0.4
Replies: 1
Views: 25

Template issue: Patching from 2.0.1 to 2.0.4

I've downloaded and installed the "phpBB 2.0.4 [ Patch File Only ]". Do I need to change anything in my template (not subSilver)?
by baerenwurm
Tue Feb 25, 2003 9:46 pm
Forum: 2.0.x Support Forum
Topic: [A] How to set background image for each forum separately?
Replies: 2
Views: 42

Thanks a lot!
by baerenwurm
Tue Feb 25, 2003 9:40 pm
Forum: 2.0.x Support Forum
Topic: [A] How to set background image for each forum separately?
Replies: 2
Views: 42

[A] How to set background image for each forum separately?

Is it possible to set another background images for e.g. Forum No 8?
by baerenwurm
Tue Nov 12, 2002 10:07 pm
Forum: 2.0.x Support Forum
Topic: Topics in forums are not in a chronologic order
Replies: 3
Views: 91

bump
by baerenwurm
Tue Nov 12, 2002 2:33 pm
Forum: 2.0.x Support Forum
Topic: Topics in forums are not in a chronologic order
Replies: 3
Views: 91

bump
by baerenwurm
Mon Nov 11, 2002 1:42 pm
Forum: 2.0.x Support Forum
Topic: [IGNORE] Can't create groups: "Could not insert new gro
Replies: 2
Views: 109

Please check out my new post, maybe the same problem:

http://www.phpbb.com/phpBB/viewtopic.php?t=53507
by baerenwurm
Sun Nov 10, 2002 9:19 pm
Forum: 2.0.x Support Forum
Topic: [IGNORE] Can't create groups: "Could not insert new gro
Replies: 2
Views: 109

[IGNORE] Can't create groups: "Could not insert new gro

SQL Error : 1062 Duplicate entry '0' for key 1 INSERT INTO phpbb_groups (group_type, group_name, group_description, group_moderator, group_single_user) VALUES (0, 'Super-Moderator', 'Kann jedes Forum moderieren', 2, '0') Line : 291 File : /var/www/web134/html/forum/admin/admin_groups.php Thanks for...
by baerenwurm
Sun Nov 10, 2002 6:43 pm
Forum: 2.0.x Support Forum
Topic: Need SQL command to rebuild the fields in phpbb_group
Replies: 0
Views: 49

Need SQL command to rebuild the fields in phpbb_group

I accidentally deleted all user groups and I can't add new groups (error message).
by baerenwurm
Sat Nov 09, 2002 2:16 am
Forum: 2.0.x Support Forum
Topic: Topics in forums are not in a chronologic order
Replies: 3
Views: 91

Topics in forums are not in a chronologic order

After a conversion from YaBBSE newest (converted) topics are at the bottom, except for new topics, posted on phpBB.
by baerenwurm
Fri Nov 08, 2002 8:43 pm
Forum: 2.0.x Support Forum
Topic: [FIXED] Help! Error message after registration
Replies: 5
Views: 124

The fix is here:

http://www.phpbb.com/phpBB/viewtopic.php?t=50561

(That's not the fix for those, who have this problem due to upgrading from 2.0.2)
by baerenwurm
Fri Nov 08, 2002 8:41 pm
Forum: 2.0.x Support Forum
Topic: [FIXED] - Registration problems
Replies: 11
Views: 382

Thank you!!!!
Do you have an idea what causes this problem?

Go to advanced search