Search found 144 matches

by Fletch79
Sun Mar 06, 2005 4:58 pm
Forum: 2.0.x Support Forum
Topic: Cookie problem (i think)
Replies: 3
Views: 277

I've tried those settings, it is still marking read ... then 20 mins later the topic will be marked unread again!!
by Fletch79
Sun Mar 06, 2005 10:10 am
Forum: 2.0.x Support Forum
Topic: Cookie problem (i think)
Replies: 3
Views: 277

Bump .... URL: www.xsarasportsclub.com Template(s) used: SoftBlue Any and all MODs: Quick reply, Smartor's album and ezportal Do you use a port of phpBB: No Version of phpBB: 2.0.13 Version of PHP: 4.3.10 Which database server and version: MySQL 3.23.49 Host: Myqth.com Did someone install this for y...
by Fletch79
Sat Mar 05, 2005 9:03 pm
Forum: 2.0.x Support Forum
Topic: SQL Command ... template
Replies: 2
Views: 108

cheers ... that's the one
by Fletch79
Fri Mar 04, 2005 10:05 pm
Forum: 2.0.x Support Forum
Topic: SQL Command ... template
Replies: 2
Views: 108

SQL Command ... template

I would like to change all users template back to subsilver (without forceing the style in the admin panel

Can somebody give me the sql command to do it in phpmyadmin
i would like to change them all to style 1
by Fletch79
Wed Mar 02, 2005 10:42 pm
Forum: 2.0.x Support Forum
Topic: Cookie problem (i think)
Replies: 3
Views: 277

Cookie problem (i think)

I have a strange problem with the cookies (I suspect) topics are marking read correctly, but if i leave the browser open and refresh an 10 mins later they will be marked unread again ... i've not been logged out just a long period of no use ......... anybody got any ideas?? Cookie settings are Cooki...
by Fletch79
Thu Feb 03, 2005 10:27 am
Forum: [2.0.x] MOD Requests
Topic: Admin colours
Replies: 0
Views: 59

Admin colours

On our site we have a few admins, is it possible for one of the admins to remain 'user' colour on the who's online while still having admin rights?
by Fletch79
Tue Nov 23, 2004 10:29 am
Forum: 2.0.x Support Forum
Topic: AOL / Admin CP Redirection Problem
Replies: 12
Views: 526

What i used to recommend to AOL users was to connect to the net as usual, the minimise the AOL browser and us Internet explorer or Mozilla etc etc .... it's far safer than removing any security around the admin panel!!
by Fletch79
Tue Aug 10, 2004 8:42 pm
Forum: 2.0.x Support Forum
Topic: Login probs
Replies: 3
Views: 112

Perfect .. i had similar settings, but didn;t have them quite right!!

GREAT .. THANKYOU :D :D :D
by Fletch79
Tue Aug 10, 2004 8:35 pm
Forum: 2.0.x Support Forum
Topic: Login probs
Replies: 3
Views: 112

Login probs

I have just moved a site onto a new server and when i login i get a The page cannot be displayed error!

the site does not yet have a domain, but can be viewed at

http://64.5.60.163/~steev69/forum/index.php
Is it because of the redirect that it is not working??
by Fletch79
Mon Aug 02, 2004 10:44 am
Forum: 2.0.x Support Forum
Topic: New site, want to take users from old site
Replies: 5
Views: 187

zeroK wrote: Why don't you just take the old database and then remove all the things you don't want to have anymore? :-)


There not the same ... the first has soe old mods, te new has different mods

So all i need is the users across
by Fletch79
Mon Aug 02, 2004 9:23 am
Forum: 2.0.x Support Forum
Topic: New site, want to take users from old site
Replies: 5
Views: 187

New site, want to take users from old site

I have just set up a new site, and i would like to take all the users across from my old site, what do i need to copy from the old database and put in the new one??
by Fletch79
Sun Aug 01, 2004 12:33 pm
Forum: 2.0.x Support Forum
Topic: 2.0.8 update to 2.0.10
Replies: 8
Views: 338

primedomain wrote: what happens if you replace your privmsg.php with an original/unmodified 2.0.10 version of this file? Backup your current file.


I took the .orig file and made the changes by hand ... sorted now!

Cheers
by Fletch79
Sun Aug 01, 2004 11:38 am
Forum: 2.0.x Support Forum
Topic: 2.0.8 update to 2.0.10
Replies: 8
Views: 338

Another shameless one
by Fletch79
Fri Jul 30, 2004 10:29 pm
Forum: 2.0.x Support Forum
Topic: 2.0.8 update to 2.0.10
Replies: 8
Views: 338

Shameless BUMP
by Fletch79
Fri Jul 30, 2004 5:44 pm
Forum: 2.0.x Support Forum
Topic: 2.0.8 update to 2.0.10
Replies: 8
Views: 338

Nope, the atachment mod is installed correctly ... any other ideas??

Go to advanced search