Search found 45 matches

by REVELAT10N
Fri Aug 08, 2008 11:34 am
Forum: [3.0.x] Abandoned MODs
Topic: [ABD] lastRSS autoposting bot MOD (0.1.4)
Replies: 1060
Views: 86852

Re: [DEV] lastRSS autoposting bot MOD (0.1.1)

Edit:
Figured this issue out. Please remove.
by REVELAT10N
Sat Jun 14, 2008 4:06 pm
Forum: [3.0.x] Abandoned MODs
Topic: [ABD] lastRSS autoposting bot MOD (0.1.4)
Replies: 1060
Views: 86852

Re: [DEV] lastRSS autoposting bot MOD (0.1.1)

Figured out my problem. I was connecting to my database through my hosts direct connection which was sending me to an old copy of my database. Once I installed phpMyAdmin on my server directly I was able to actually make the changes to the database. Works great! Thanks!
by REVELAT10N
Sat Jun 14, 2008 4:03 pm
Forum: [3.0.x] MOD Database Releases
Topic: Welcome PM on First Login
Replies: 1345
Views: 155263

Re: Welcome PM on First Login

I figured it all out... I was connecting to phpMyAdmin from my host directly instead of using a copy I installed myself on my server. Turns out the database it was pointing to is invalid. So my changes were never made - hence the error code I was being given. I have successfully installed this mod a...
by REVELAT10N
Fri Jun 13, 2008 10:35 pm
Forum: [3.0.x] Abandoned MODs
Topic: [ABD] lastRSS autoposting bot MOD (0.1.4)
Replies: 1060
Views: 86852

Re: [DEV] lastRSS autoposting bot MOD (0.1.1)

Smix wrote:Hello Revelation,

you've got it set correctly ;)

Did you edited constants.php ? It looks like the mod didn't touch the db ...
Sure did. Not sure what the problem is. Hmmm.
by REVELAT10N
Fri Jun 13, 2008 2:54 pm
Forum: [3.0.x] MOD Database Releases
Topic: Welcome PM on First Login
Replies: 1345
Views: 155263

Re: Welcome PM on First Login

Yes. That was actually the first thing I checked.
by REVELAT10N
Fri Jun 13, 2008 2:22 pm
Forum: [3.0.x] Abandoned MODs
Topic: [ABD] lastRSS autoposting bot MOD (0.1.4)
Replies: 1060
Views: 86852

Re: [DEV] lastRSS autoposting bot MOD (0.1.1)

I saw where someone posted this but I never saw an answer. I have installed this mod but I can't tell if it's working or not. I do not get any errors... but nothing posts. I have cleared the cache after install and still nothing. Any ideas? My info is as follows: The rss feed I am trying to pull = h...
by REVELAT10N
Fri Jun 13, 2008 12:47 pm
Forum: [3.0.x] MOD Database Releases
Topic: Welcome PM on First Login
Replies: 1345
Views: 155263

Re: Welcome PM on First Login

I changed the prefix to _test but it still does not work. Just changes the error to say that table does not exist.
by REVELAT10N
Thu Jun 12, 2008 8:17 pm
Forum: [3.0.x] MOD Database Releases
Topic: Welcome PM on First Login
Replies: 1345
Views: 155263

Re: Welcome PM on First Login

Just to be safe... I dumped all the old tables leaving only my phpbb3 ones. Still no luck. Like yourself I can not figure this out. The errors I am getting say that the table is not in place however I know it is. I know I am missing something silly here but I can not see the problem just yet.
by REVELAT10N
Thu Jun 12, 2008 4:08 pm
Forum: [3.0.x] MOD Database Releases
Topic: Welcome PM on First Login
Replies: 1345
Views: 155263

Re: Welcome PM on First Login

I converted an old phpbb2 board to phpbb3 which is why the old tables are there. I suppose I could remove them but I simply have not gotten around to it. Doesn't interfere with anything so I've simply left them. Also I wasn't completely sure that when converting if any of those old tables would stil...
by REVELAT10N
Thu Jun 12, 2008 3:16 pm
Forum: [3.0.x] MOD Database Releases
Topic: Welcome PM on First Login
Replies: 1345
Views: 155263

Re: Welcome PM on First Login

Some screen shots to show everyone the table is there - but I am still getting the same error messages. Anyone see something wrong? http://a335.ac-images.myspacecdn.com/images01/116/l_40c3ee1c1166d0588ea4b972f300dd6e.png http://a244.ac-images.myspacecdn.com/images01/17/l_17b2d739033831bf57e32a45a57e...
by REVELAT10N
Thu Jun 12, 2008 8:14 am
Forum: [3.0.x] MOD Database Releases
Topic: Welcome PM on First Login
Replies: 1345
Views: 155263

Re: Welcome PM on First Login

What errors? Even when I click on ACP I get the following error as well: SQL ERROR [ mysql4 ] Table 'legionforum.phpbb3_wpm' doesn't exist [1146] SQL SELECT * FROM phpbb3_wpm WHERE wpm_config_id = 1 BACKTRACE FILE: includes/db/mysql.php LINE: 158 CALL: dbal_mysql->sql_error() FILE: includes/functio...
by REVELAT10N
Wed Jun 11, 2008 11:36 am
Forum: [3.0.x] MOD Database Releases
Topic: Welcome PM on First Login
Replies: 1345
Views: 155263

Re: Welcome PM on First Login

Thats the one I have installed... see a few posts back where I state this. Every time I go into the ACP I get errors now as well. Im going to uninstall until a later time.
by REVELAT10N
Tue Jun 10, 2008 8:56 pm
Forum: [3.0.x] MOD Database Releases
Topic: Welcome PM on First Login
Replies: 1345
Views: 155263

Re: Welcome PM on First Login

Anyone know of a solution? I also checked Frans's site and did not see a solution there. Seeing as someone else is having the exact same problem I am having I would suspect more users must be as well. Has anyone? Did anyone find a solution?
by REVELAT10N
Tue Jun 10, 2008 5:16 am
Forum: [3.0.x] MOD Database Releases
Topic: Welcome PM on First Login
Replies: 1345
Views: 155263

Re: Welcome PM on First Login

The one from Frans... 2.2.3
by REVELAT10N
Mon Jun 09, 2008 10:44 pm
Forum: [3.0.x] MOD Database Releases
Topic: Welcome PM on First Login
Replies: 1345
Views: 155263

Re: Welcome PM on First Login

I just noticed something on someone else's reply... the SQL instructions are not correct if you have a config setting on phpbb3_ set up. Here is what I used which should be correct however still does not work. Thought I had it too... CREATE TABLE phpbb3_wpm ( wpm_config_id int(3) NOT NULL auto_incre...

Go to advanced search