Search found 224 matches

by jmaraujo
Sat Jan 12, 2008 12:05 am
Forum: [3.0.x] Support Forum
Topic: Weird junk inside tags (like: [TAGjunk])
Replies: 9
Views: 462

Re: Weird junk inside tags (like: [TAGjunk])

karlsemple wrote:Well if you have not run the file now, as there are other columns which require this change ;)
I did now. Thank you Karl, and thank you too, Brf... 8-)
by jmaraujo
Thu Jan 10, 2008 10:47 pm
Forum: [3.0.x] Support Forum
Topic: Weird junk inside tags (like: [TAGjunk])
Replies: 9
Views: 462

Re: Weird junk inside tags (like: [TAGjunk])

Brf wrote:You should have just run the install/database_update.php to fix all the database problems at once.
You're right. I think I did it, but then I reloaded my old database and must have forgotten to do it again... :oops:

That sort of stuff happens a lot when you're a newbie like me... :lol:
by jmaraujo
Thu Jan 10, 2008 10:31 pm
Forum: [3.0.x] Support Forum
Topic: Weird junk inside tags (like: [TAGjunk])
Replies: 9
Views: 462

Re: Weird junk inside tags (like: [TAGjunk])

That was exactly it! Thank you so much, karlsemple!!! :D

After modyfing the database now everything is working fine. You're the man!!! 8-) ;)

Thanks, again.

PS: I also had to change "user_sig_bbcode_uid " in the users table.
by jmaraujo
Thu Jan 10, 2008 10:35 am
Forum: [3.0.x] Support Forum
Topic: Weird junk inside tags (like: [TAGjunk])
Replies: 9
Views: 462

Re: Weird junk inside tags (like: [TAGjunk])

Anyone, please?
by jmaraujo
Tue Jan 08, 2008 11:26 pm
Forum: [3.0.x] MOD Database Releases
Topic: Avatar on Memberlist
Replies: 373
Views: 69940

Re: Avatar on Memberlist

Highway of Life wrote:
piegus wrote:Highway of Life
Opera needs in css line like this:

Code: Select all

display: !important
I think :D Where should i put them?
I’ll look into it. display: !important won’t do anything. It must have a value.
That would be great, Highway of Life! I'm using Opera too.
by jmaraujo
Tue Jan 08, 2008 10:18 pm
Forum: [3.0.x] Support Forum
Topic: Weird junk inside tags (like: [TAGjunk])
Replies: 9
Views: 462

Re: Weird characters inside tags

One thing I noticed is that the problem only happens when posting. When using preview post tags appear normally.

Also, if after posted I edit the message, and remove all that garbage from inside the tags, then when I post the edited message, tags appear normally...

:shock: :x
by jmaraujo
Tue Jan 08, 2008 5:54 am
Forum: [3.0.x] Support Forum
Topic: Weird junk inside tags (like: [TAGjunk])
Replies: 9
Views: 462

Re: Weird characters inside tags

Any ideas about what the problem could be?

Sorry for the insistence, but my forum is live right now, even with that annoying problem... :oops:
by jmaraujo
Mon Jan 07, 2008 7:20 pm
Forum: [3.0.x] Support Forum
Topic: Weird junk inside tags (like: [TAGjunk])
Replies: 9
Views: 462

Weird junk inside tags (like: [TAGjunk])

Your board's URL: Version of phpBB3: 3.0.0 Gold Was this a fresh install or a(n) update/upgrade/conversion (please be specific)? Fresh install Was this an install through your host? No MODs you have installed: Canver Portal 1.1.0B, Who was here 6.0.4 When the problem started: I'm not sure, since I ...
by jmaraujo
Mon Nov 12, 2007 4:15 am
Forum: [3.0.x] MOD Database Releases
Topic: Avatar on Memberlist
Replies: 373
Views: 69940

Re: Avatar on Memberlist

Thank you, Highway of Life! 8-) Problem solved.
by jmaraujo
Sun Nov 11, 2007 10:49 pm
Forum: [3.0.x] MOD Database Releases
Topic: Avatar on Memberlist
Replies: 373
Views: 69940

Re: Avatar on Memberlist

I'm using this mod in conjuction with the "custom profile on memberlist" mod, and altough it's working perfectly on memberlist view (image 1), I'm having a little problem in the "group view" (image 2). As you can see, there's a cell either missing, or with a different background... Image 1: http://i...
by jmaraujo
Mon Jun 18, 2007 7:20 am
Forum: [3.0.x] Support Forum
Topic: E-mail error » EMAIL/PHP/mail() /forums/ucp.php
Replies: 49
Views: 12045

Re: E-mail error » EMAIL/PHP/mail() /forums/ucp.php

I have the same problem... :x :evil:

I'm using a free host that has both php mail and smtp disabled for free accounts...

Is it possible to set an external smtp server?
by jmaraujo
Thu Jun 07, 2007 11:37 pm
Forum: [3.0.x] Support Forum
Topic: Problem with header height
Replies: 3
Views: 234

Re: Problem with header height

Hi! I added that code to the .css and now IE6 shows the header with the proper height ... But I still have a little problem: Bottom rounded corners are not drawn in the right place when a guest visits the forum. I set permissions so guests are not allowed to search the forum, so there's no search op...
by jmaraujo
Thu Jun 07, 2007 1:49 am
Forum: [3.0.x] Support Forum
Topic: Problem with header height
Replies: 3
Views: 234

Re: Problem with header height

Thanks, _Splinter!
I've been told that everything is loading fine with Firefox too, so the problem must be obviously with IE6.
_Splinter wrote:Change the height from 100px to the height of your logo
No need to do it, since my logo height is... 100px! 8-)

Thanks, again. ;)
by jmaraujo
Wed Jun 06, 2007 2:39 pm
Forum: [3.0.x] Support Forum
Topic: Problem with header height
Replies: 3
Views: 234

Problem with header height

I replaced my header background logo according to the instructions of this post . But now I have a problem regarding the height of the header. With Opera I can see the header just fine, but with IE6 the logo have a much much smaller height. With Opera: http://img64.imageshack.us/img64/8966/logo1nz0....

Go to advanced search