Search found 137 matches

by god49
Thu Feb 27, 2003 2:00 am
Forum: [2.0.x] MODs in Development
Topic: [FINAL] Prune inactive/Zero posters
Replies: 81
Views: 24792

yeah in the admin_prune_users.php what is the line for the prune_ users_body_template? it should read:

$template->set_filenames(array("body" => "admin/prune_users_body.tpl"));
by god49
Wed Feb 26, 2003 12:23 am
Forum: 2.0.x Support Forum
Topic: BAN causes error in 2.0.4
Replies: 7
Views: 249

do you have your SMTP set up?
by god49
Tue Feb 25, 2003 7:32 pm
Forum: 2.0.x Support Forum
Topic: Database Questions
Replies: 8
Views: 246

yes they can you will lose all your current PM's but you can just empty the table without harm also the private messages text table as well
by god49
Tue Feb 25, 2003 6:18 pm
Forum: 2.0.x Support Forum
Topic: BAN causes error in 2.0.4
Replies: 7
Views: 249

are you running winfdows?
by god49
Tue Feb 25, 2003 5:02 pm
Forum: 2.0.x Support Forum
Topic: installing a fresh board using old member list...please help
Replies: 7
Views: 127

yep ya just need to import the old files I did it on mine
by god49
Tue Feb 25, 2003 4:41 pm
Forum: 2.0.x Support Forum
Topic: SMTP email problem.
Replies: 3
Views: 219

are you using windows?
by god49
Tue Feb 25, 2003 4:10 pm
Forum: 2.0.x Support Forum
Topic: Help with a General Error Failed sending email ::
Replies: 14
Views: 715

not sure of how much of a security breech it may be but after hundreds of failed to send email messages I simply replaced the Functions_post.php in 2.0.4 to the one from 2.0.3
by god49
Tue Feb 25, 2003 4:09 pm
Forum: 2.0.x Support Forum
Topic: why are windows users forced to use the SMTP?
Replies: 0
Views: 39

why are windows users forced to use the SMTP?

not sure of how much of a security breech it may be but after hundreds of failed to send email messages I simply replaced the Functions_post.php in 2.0.4 to the one from 2.0.3
by god49
Tue Feb 25, 2003 2:21 pm
Forum: 2.0.x Support Forum
Topic: Help with a General Error Failed sending email ::
Replies: 14
Views: 715

I am searching all the code to dind the answer cause I am having the same problem
by god49
Tue Feb 25, 2003 12:08 am
Forum: 2.0.x Support Forum
Topic: Help Please
Replies: 2
Views: 105

by god49
Mon Feb 24, 2003 8:39 pm
Forum: 2.0.x Support Forum
Topic: Restoring Database Problem
Replies: 33
Views: 702

well ya may have to restore the database and go through it all again
by god49
Mon Feb 24, 2003 8:26 pm
Forum: 2.0.x Support Forum
Topic: Avatar Gallery!
Replies: 12
Views: 410

that's odd because it ias all right and I checked your avatar gallery misc is there
by god49
Mon Feb 24, 2003 8:23 pm
Forum: 2.0.x Support Forum
Topic: Restoring Database Problem
Replies: 33
Views: 702

anyway you could set up another test site and import into that?
by god49
Mon Feb 24, 2003 8:16 pm
Forum: 2.0.x Support Forum
Topic: Avatar Gallery!
Replies: 12
Views: 410

unknown what are the settings in your admin panel ?
by god49
Mon Feb 24, 2003 7:55 pm
Forum: 2.0.x Support Forum
Topic: Restoring Database Problem
Replies: 33
Views: 702

yes change your cookie domain servername and script path schould be on page 2

Go to advanced search