Search found 135 matches

by Surf007
Sun Mar 16, 2008 6:35 pm
Forum: [3.0.x] Support Forum
Topic: bbc/font colour not working
Replies: 2
Views: 157

Re: bbc/font colour not working

Try-

ACP-->General-->Post Settings
by Surf007
Sun Mar 16, 2008 6:20 pm
Forum: [3.0.x] Support Forum
Topic: help needed-not able to see index page.
Replies: 12
Views: 475

Re: help needed-not able to see index page.

Code: Select all

$phpbb_root_path = (defined('PHPBB_ROOT_PATH')) ? PHPBB_ROOT_PATH : './../';
This is the code i found in index.php

is there anything wrong with it?
by Surf007
Sun Mar 16, 2008 3:55 pm
Forum: [3.0.x] Support Forum
Topic: help needed-not able to see index page.
Replies: 12
Views: 475

Re: help needed-not able to see index page.

How do i search it now, DO i need to find ./ this in all php files.
by Surf007
Sun Mar 16, 2008 3:38 pm
Forum: [3.0.x] Support Forum
Topic: help needed-not able to see index page.
Replies: 12
Views: 475

Re: help needed-not able to see index page.

and this is the generated code in your index: <li class="icon-home"><a href="./portal.php">Portal</a> &#187; <a href="./" accesskey="h">Board index</a> This code is not there, i have purged the cache as well. Which file do i need to correct, coz the other...
by Surf007
Sun Mar 16, 2008 3:04 pm
Forum: [3.0.x] Support Forum
Topic: help needed-not able to see index page.
Replies: 12
Views: 475

Re: help needed-not able to see index page.

Brf wrote:In includes/functions.php, you shoul dhave this line:

Code: Select all

	'U_INDEX'				=> append_sid("{$phpbb_root_path}index.$phpEx"),
Apparently, it has been redefined as "./" on your board.

The line is there as it is, in the file.
by Surf007
Sun Mar 16, 2008 2:51 pm
Forum: [3.0.x] Support Forum
Topic: help needed-not able to see index page.
Replies: 12
Views: 475

Re: help needed-not able to see index page.

When i was using phpbb 2.0 i was getting more quicker response from moderators, M nt sure why the problem is here in this dept.

I currently have 2 unsolved problems since yesterday, n few more b4 never got replied.
by Surf007
Sun Mar 16, 2008 11:39 am
Forum: [3.0.x] Support Forum
Topic: Looking to upgrade from 2.0.22 to 3.0.0
Replies: 3
Views: 184

Re: Looking to upgrade from 2.0.22 to 3.0.0

its better to convert it offline as i did few days back, and online conversion dint work, Read here for it

http://www.phpbb.com/kb/article/offline-conversions/
by Surf007
Sun Mar 16, 2008 11:10 am
Forum: [3.0.x] Support Forum
Topic: help needed-not able to see index page.
Replies: 12
Views: 475

help needed-not able to see index page.

Your board's URL: desi-tadka.com Version of phpBB3: 3.0.0 Was this a fresh install or a(n) update/upgrade/conversion (please be specific)? upgraded from 2.0.22 Was this an install through your host? No MODs you have installed: recently installed MOD- User Reputation System and Popup on birthday When...
by Surf007
Sun Mar 16, 2008 8:35 am
Forum: [3.0.x] Support Forum
Topic: Rank Images
Replies: 3
Views: 147

Re: Rank Images

you can also try

ACP--->Users and Groups--->Manage Ranks Click the green button in the same row

your picture files must be stored in root--->images--->ranks
by Surf007
Sun Mar 16, 2008 8:24 am
Forum: [3.0.x] Support Forum
Topic: Rank Images
Replies: 3
Views: 147

Re: Rank Images

try refreshing your imageset from

ACP--->Styles--->Imageset--->Refresh

I think this helped me when images were missing.
by Surf007
Sun Mar 16, 2008 6:56 am
Forum: [3.0.x] Support Forum
Topic: no emails
Replies: 26
Views: 1043

Re: no emails

do any 1 know about these e-mail errors?
by Surf007
Sat Mar 15, 2008 7:49 pm
Forum: [3.0.x] Abandoned MODs
Topic: [ABD] Simple Hide BBcode MOD 0.3.0 (phpBB3 RC8)
Replies: 739
Views: 147561

Re: [BETA] Simple Hide BBcode MOD 0.3.0 (phpBB3 RC8)

I read first 10 pages n got to knw there are no special permissions available group wise, I'd like to knw if there is anything like that gonna be available in this MOD.
by Surf007
Sat Mar 15, 2008 7:29 pm
Forum: [3.0.x] Support Forum
Topic: no emails
Replies: 26
Views: 1043

Re: no emails

I'm having a similar problem and I contacted the host and they told that they had updated the version of Linux and it now required an fifth parameter in the mail script. Actually, I don't hav a clue what this means and I've posted a query on this board. Wonder if you might be having same issue? You...
by Surf007
Sat Mar 15, 2008 1:46 pm
Forum: [3.0.x] Support Forum
Topic: no emails
Replies: 26
Views: 1043

Re: no emails

even m having the problem sending mass e-mail using php function. Mails are easily going to the new regiration made, n also individually but when i send this to all get the same above posted error.
by Surf007
Sat Mar 15, 2008 1:38 pm
Forum: [2.0.x] MOD Database Releases
Topic: [2.0.18] Auto Cookies
Replies: 751
Views: 247277

Re: [2.0.18] Auto Cookies

is there anything same available for bb 3.0.0 coz when m using Firefox m having lout problems.

Go to advanced search