Search found 172 matches

by kyle1745
Mon Feb 18, 2008 4:56 am
Forum: [3.0.x] Abandoned MODs
Topic: [ABD] PJIRC chat
Replies: 100
Views: 26234

Re: [BETA] PJIRC chat

Anyone still working on this one?
by kyle1745
Sun Feb 17, 2008 10:34 pm
Forum: [3.0.x] Abandoned MODs
Topic: [ABD] AJAX Chat
Replies: 1728
Views: 274460

Re: [RC] AJAX Chat

Anyone else have issues with some people being unable to get into the chat? It seems to work for most with their forum login, but I have a couple that do not? Ideas?
by kyle1745
Sun Feb 17, 2008 9:51 pm
Forum: [3.0.x] Abandoned MODs
Topic: [ABD] TS Photo Gallery Mod for phpBB3
Replies: 1692
Views: 149874

Re: [DEV] TS Photo Gallery Mod for phpBB3

pic_physical_filename for the file you uploaded is 90553f22418039742e129f0610f64e28 so it looks like it is being set.
by kyle1745
Sun Feb 17, 2008 6:26 pm
Forum: [3.0.x] Abandoned MODs
Topic: [ABD] TS Photo Gallery Mod for phpBB3
Replies: 1692
Views: 149874

Re: [DEV] TS Photo Gallery Mod for phpBB3

I have made the update...
by kyle1745
Sun Feb 17, 2008 2:41 pm
Forum: [3.0.x] Abandoned MODs
Topic: [ABD] TS Photo Gallery Mod for phpBB3
Replies: 1692
Views: 149874

Re: [DEV] TS Photo Gallery Mod for phpBB3

I have manually activated what I think is your test account.
by kyle1745
Sun Feb 17, 2008 2:04 pm
Forum: [3.0.x] Abandoned MODs
Topic: [ABD] TS Photo Gallery Mod for phpBB3
Replies: 1692
Views: 149874

Re: [DEV] TS Photo Gallery Mod for phpBB3

Yes I understand the main site has a issue with the members galleries link... That I can fix, but both sites have the same problem with the pictures not showing up. Even with the direct path from the picture page itself which is not effected by SEO. When I upload a picture on either site I get no er...
by kyle1745
Sun Feb 17, 2008 3:28 am
Forum: [3.0.x] Abandoned MODs
Topic: [ABD] TS Photo Gallery Mod for phpBB3
Replies: 1692
Views: 149874

Re: [DEV] TS Photo Gallery Mod for phpBB3

I have a test site on another server without the SEO mods and get the same thing. I had originally thought it was something on my other server.
by kyle1745
Sun Feb 17, 2008 1:20 am
Forum: [3.0.x] Abandoned MODs
Topic: [ABD] TS Photo Gallery Mod for phpBB3
Replies: 1692
Views: 149874

Re: [DEV] TS Photo Gallery Mod for phpBB3

Nope, even with the full path. If it can upload wouldn't the paths be right?

Image
by kyle1745
Sat Feb 16, 2008 11:48 pm
Forum: [3.0.x] Abandoned MODs
Topic: [ABD] TS Photo Gallery Mod for phpBB3
Replies: 1692
Views: 149874

Re: [DEV] TS Photo Gallery Mod for phpBB3

I can see the files get created, but it is unable to open them. I have even tried changing the permissions on the pictures when they get created.

What is the expect default path of the gallery? Mine in /gallery with phpBB in the site root /.
by kyle1745
Sat Feb 16, 2008 7:39 pm
Forum: [3.0.x] Abandoned MODs
Topic: [ABD] TS Photo Gallery Mod for phpBB3
Replies: 1692
Views: 149874

Re: [DEV] TS Photo Gallery Mod for phpBB3

Anyone else unable to see the pictures they upload? I upload then and it seems to work fine, but I am unable to view the pictures. There is placeholder in my gallery, but its just a box with a link in it.

Thoughts?
by kyle1745
Thu Feb 14, 2008 11:12 pm
Forum: [3.0.x] MODs in Development
Topic: [Beta] Easy Resize Posted Images - phpbb3.0.x
Replies: 747
Views: 115247

Re: [Beta] Easy Resize Posted Images - phpbb3.0.0

Lightbox lightbox lightbox... :-)

Any status on a update?
by kyle1745
Sun Feb 10, 2008 4:20 am
Forum: [3.0.x] Abandoned MODs
Topic: [ABD] TS Photo Gallery Mod for phpBB3
Replies: 1692
Views: 149874

Re: [DEV] TS Photo Gallery Mod for phpBB3

I just upgraded to the latest version 0.2.0 and looks like some nice improvements. I am still unable to see the pictures when I upload them. They act as though they upload but I can not view the thumbnails, and\or the pictures. Any ideas? I still would like to see a bulk upload method, both for a us...
by kyle1745
Sat Feb 09, 2008 1:57 pm
Forum: [3.0.x] Abandoned MODs
Topic: [ABD] AJAX Chat
Replies: 1728
Views: 274460

Re: [RC] AJAX Chat

This seemed to work... THank you! I have added the line provided to my lib/config.php and still get the same error. Try this then: Open /chat root/lib/class/AJAXChatDataBase.php and replace the first function function AJAXChatDataBase(&$dbConnectionConfig) { switch($dbConnectionConfig['type']) { cas...
by kyle1745
Sat Feb 09, 2008 1:22 pm
Forum: [3.0.x] Support Forum
Topic: Quick-Mod tools Broken
Replies: 9
Views: 225

Re: Quick-Mod tools Broken

I think I have it! You asking me for the URL pointed me in a direction. Ill explain in case anyone else gets in this situation. - My SEO is setup to for my site to always have http://www.sitename.com - My server settings were not set to include the "www" So my guess is the lack of www for this actio...
by kyle1745
Sat Feb 09, 2008 1:18 pm
Forum: [3.0.x] Support Forum
Topic: Quick-Mod tools Broken
Replies: 9
Views: 225

Re: Quick-Mod tools Broken

Code: Select all

http://www.amphibianforum.com/mcp.php?f=34&t=238&quickmod=1&redirect=http%253A%252F%252Famphibianforum.com%252Fadministrators-forum%252Ftopic238.html&sid=be281980fa576d048c9ac7647eb4df3c

Go to advanced search