Search found 76 matches

by TheMoustic
Sun Sep 02, 2007 11:34 pm
Forum: [3.0.x] MODs in Development
Topic: [MODDB] ACP Announcement Centre 1.0.1
Replies: 598
Views: 44368

Re: [BETA] ACP Announcement Centre 0.0.1a

Ok, thanks you again.

I hope I'll able to use the new version ^^
by TheMoustic
Sun Sep 02, 2007 6:16 pm
Forum: [3.0.x] MODs in Development
Topic: [MODDB] ACP Announcement Centre 1.0.1
Replies: 598
Views: 44368

Re: [BETA] ACP Announcement Centre 0.0.1a

Yes, I'm sure.

I repaet it: this mod function perfectly on my local forum, but not on my live forum whereas it's exactly the same configuration (files & data base).
by TheMoustic
Sun Sep 02, 2007 5:32 pm
Forum: [3.0.x] MODs in Development
Topic: [MODDB] ACP Announcement Centre 1.0.1
Replies: 598
Views: 44368

Re: [BETA] ACP Announcement Centre 0.0.1a

It's not changed. I had got a blank before & after ?> in common.php, acp/common.php & acp/acp_board.php. I deleted all that blanks lines, but its'nt change anything. But, I activated the debugmod, and it show: [phpBB Debug] PHP Notice: in file /index.php on line 102: Undefined index: announcement_sh...
by TheMoustic
Sun Sep 02, 2007 2:07 pm
Forum: [3.0.x] MODs in Development
Topic: [MODDB] ACP Announcement Centre 1.0.1
Replies: 598
Views: 44368

Re: [BETA] ACP Announcement Centre 0.0.1a

I'll try that. But I have a little knowledge in PHP, and I automatically add BEFORE ?> because I know that it's close the PHP file like </html> . = = = = = = = EDIT: common.php was not the only one to have these blank line. Before, the problem came when I wanted to go to acp, but know, it's on the i...
by TheMoustic
Fri Aug 31, 2007 5:31 pm
Forum: [3.0.x] MODs in Development
Topic: [MODDB] ACP Announcement Centre 1.0.1
Replies: 598
Views: 44368

Re: [BETA] ACP Announcement Centre 0.0.1a

Ok, no problème, I'll find you a mp with all you'll need.

Thank you very much.
by TheMoustic
Fri Aug 31, 2007 5:05 pm
Forum: [3.0.x] MODs in Development
Topic: [MODDB] ACP Announcement Centre 1.0.1
Replies: 598
Views: 44368

Re: [BETA] ACP Announcement Centre 0.0.1a

Okay, but I have installed topic tag mod, acp add suer, admin user notify with my methode, I hadn't have any trouble. I use to install your mod on my live forum like this, and it was function. As I told you, I was obliged to restore my version. I retry to install and use this mod, but it doesn't wor...
by TheMoustic
Fri Aug 31, 2007 12:10 pm
Forum: [3.0.x] Abandoned MODs
Topic: [ABD] Country Flags 1.0.0
Replies: 490
Views: 51464

Re: [BETA] Country Flags 0.8.0

Hello. I tried to install this MOD on a RC5 version, but I have this problem when I want to go to UCP: Parse error: parse error, unexpected T_CONSTANT_ENCAPSED_STRING, expecting ')' in E:\Program Files\EasyPHP 2.0b1\www\rc5-does-not-work\includes\ucp\ucp_profile.php on line 266 During inscription, I...
by TheMoustic
Fri Aug 31, 2007 11:59 am
Forum: [3.0.x] MODs in Development
Topic: [MODDB] ACP Announcement Centre 1.0.1
Replies: 598
Views: 44368

Re: [BETA] ACP Announcement Centre 0.0.1a

I use Bloc Note <= I don't know if it's the same name in English, it's the simple text editor of Windows, when you create a file, you have a .txt extension. I hope you understand. I try all MOD on my local forum, and when it's ok, I send all on my live forum with FileZilla. How can I change the lang...
by TheMoustic
Thu Aug 30, 2007 10:49 pm
Forum: [3.0.x] MODs in Development
Topic: [MODDB] ACP Announcement Centre 1.0.1
Replies: 598
Views: 44368

Re: [BETA] ACP Announcement Centre 0.0.1a

Hello. I installed this mod on my local forum and work (RC5 version). I installed it and it work on my live forum, it use toworked, but I had have to delete all my forum files and start with a new RC5 version and I do the same on my local forum. Now, on my live forum I have that when I try to go to ...
by TheMoustic
Wed Aug 29, 2007 9:46 pm
Forum: [3.0.x] MODs in Development
Topic: [BETA] Topic Tag Prefixes MOD 0.1.0
Replies: 517
Views: 62054

Re: [BETA] Topic Tag Prefixes MOD 0.1.0

All was my fault :oops: During installtion, I select the code which we have to find in the file, beut when I stick it in the searcher of BlocNote, the code is break beacause it's on 2 linges, and only 1 line is selected by the searcher, so, I stick the code of the mod 2 lignes before the site where ...
by TheMoustic
Wed Aug 29, 2007 12:06 pm
Forum: [3.0.x] MODs in Development
Topic: [BETA] Topic Tag Prefixes MOD 0.1.0
Replies: 517
Views: 62054

Re: [BETA] Topic Tag Prefixes MOD 0.1.0

Up please... No one knows ? ========= I've find !!!! It's my fault ! I've try traduce the /language/mods/topic_tags_permissions.php. But, I had have make a mistake in this file and that the reason why I have those blank page ! root/includes/acp/acp_topic_tags.php donc il faut essayer: Find (line 74-...
by TheMoustic
Tue Aug 28, 2007 10:33 am
Forum: [3.0.x] MODs in Development
Topic: [BETA] Topic Tag Prefixes MOD 0.1.0
Replies: 517
Views: 62054

Re: [BETA] Topic Tag Prefixes MOD 0.1.0

What a great idea !^^ My problem is: I have already install this mod, and it was correctly run. But, I had have to restore my RC4 version. I try reinstall this mod, but when I go to ACP, I have a blank page without any error message. When I delete the code which we have to enter in ../adm/index.php,...
by TheMoustic
Mon Aug 27, 2007 4:11 pm
Forum: [3.0.x] MODs in Development
Topic: [BETA] Topic Tag Prefixes MOD 0.1.0
Replies: 517
Views: 62054

Re: [BETA] Topic Tag Prefixes MOD 0.1.0

Je ne peux pas te dire si ça fonctionne ou pas, puisque j'ai toujours ce problème de page blanche de mon acp. Dès que je retire la lgine de code qu'il faut ajouter dans le fichier adm/index.php, j'ai mon acp mais pour les permissions, page blanche & pour pour forums j'ai: Parse error: syntax error, ...
by TheMoustic
Mon Aug 27, 2007 12:32 am
Forum: [3.0.x] MODs in Development
Topic: [BETA] Topic Tag Prefixes MOD 0.1.0
Replies: 517
Views: 62054

Re: [BETA] Topic Tag Prefixes MOD 0.1.0

I had have to restore my RC4 version.. I upgrade it to a RC5 version, exactely as I've did it at the first time. I have try to install again this mod, but it's impossible, when I go to ACP, I have a blank page, wihtout any erro message.. Who can help me ? Shall I restore again en try again (again ^^...
by TheMoustic
Sun Aug 26, 2007 12:09 am
Forum: [3.0.x] MODs in Development
Topic: [BETA] Topic Tag Prefixes MOD 0.1.0
Replies: 517
Views: 62054

Re: [BETA] Topic Tag Prefixes MOD 0.1.0

En effet, j'ai pu trouver le fix et juste en dessous, des imprimmés écrans qui ont résolus tous mes problèmes ! Merci beaucoup ! Pour tout ceux qui rencontre ce problème, allez voir cette page ! Mais j'ai toujours ces problèmes d'accents. = = = = = = = This mod functioning on a RC5 version. Highway ...

Go to advanced search