Search found 470 matches

by Trinity
Tue Jul 08, 2008 1:24 pm
Forum: [3.0.x] Abandoned MODs
Topic: [ABD] Rating Mod 1.6.8
Replies: 64
Views: 6702

Re: [RC3] Rating Mod 1.6.8

Thanks for the response. It would be great to have some sort of topic rating under the actual topic subject in the viewtopic_body. :D
by Trinity
Tue Jul 08, 2008 12:30 am
Forum: [3.0.x] Abandoned MODs
Topic: [ABD] Rating Mod 1.6.8
Replies: 64
Views: 6702

Re: [RC3] Rating Mod 1.6.8

Is there any chance that the ratings could be averaged to show on the viewforum body (like under pagination, or something)?
by Trinity
Wed Jul 02, 2008 6:21 pm
Forum: [3.0.x] Abandoned MODs
Topic: [ABD] WAP Browser Style
Replies: 93
Views: 14491

Re: [RC1] WAP Browser Style

Any idea how to make auto-detection work with this? In other words, how can you make it so that it will detect if you are using a mobile browser, then use the WAP template? Check out the previous pages - you'll see this is a feature that will be added later. We asked Soundboy to skip that for now, ...
by Trinity
Wed Jul 02, 2008 3:49 pm
Forum: [3.0.x] Abandoned MODs
Topic: [ABD] WAP Browser Style
Replies: 93
Views: 14491

Re: [RC1] WAP Browser Style

Any idea how to make auto-detection work with this? In other words, how can you make it so that it will detect if you are using a mobile browser, then use the WAP template?
by Trinity
Wed Jul 02, 2008 2:33 pm
Forum: [3.0.x] MODs in Development
Topic: [MODDB] NV advanced last topic titles 1.2.5
Replies: 485
Views: 63780

Re: [RC] NV advanced last topic titles 1.2.4

It turns out that this was causing the forum index page to load very slowly. I had to un-install this MOD because of it. Has anyone else had this issue?
by Trinity
Tue Jul 01, 2008 6:37 pm
Forum: [3.0.x] MODs in Development
Topic: [MODDB] NV advanced last topic titles 1.2.5
Replies: 485
Views: 63780

Re: [RC] NV advanced last topic titles 1.2.4

Has anyone else had this mod slow down the loading of the forum index page?
by Trinity
Fri Jun 27, 2008 5:57 pm
Forum: [3.0.x] Support Forum
Topic: Strange URL error after preview or re-posting
Replies: 14
Views: 652

Re: Strange URL error after preview or re-posting

Wow. I don't remember ever installing that. I am getting old!! :shock: Thanks so much for the response, I truly appreciate it. I will test it and get back to you.
by Trinity
Tue Jun 24, 2008 3:03 pm
Forum: [3.0.x] Support Forum
Topic: Strange URL error after preview or re-posting
Replies: 14
Views: 652

Re: Strange URL error after preview or re-posting

Also, shouldn't " onclick="window.open(this.href);return false; " be " onclick="window.open(this.href);return false;" "? I have no idea. :shock: Here is the bbcode.html file: <!-- BEGIN ulist_open --><ul style="list-style-type: {LIST_TYPE}"><!-- END ulist_open --> <!-- BEGIN ulist_open_default --><...
by Trinity
Tue Jun 24, 2008 2:33 pm
Forum: [3.0.x] Support Forum
Topic: Strange URL error after preview or re-posting
Replies: 14
Views: 652

Re: Strange URL error after preview or re-posting

Would you take out " onclick="window.open(this.href);return false;" " and see what happens then? Oh, and was that added by a MOD? This was not added - I did not add it. If it was added I definitely do not know how. After I took this line out, now it only repeats once after the URL instead of twice:...
by Trinity
Tue Jun 24, 2008 2:24 pm
Forum: [3.0.x] Support Forum
Topic: Strange URL error after preview or re-posting
Replies: 14
Views: 652

Re: Strange URL error after preview or re-posting

Would you take out " onclick="window.open(this.href);return false;" " and see what happens then? Oh, and was that added by a MOD? This was not added - I did not add it. If it was added I definitely do not know how. After I took this line out, now it only repeats once after the URL instead of twice:...
by Trinity
Tue Jun 24, 2008 2:18 pm
Forum: [3.0.x] Support Forum
Topic: Strange URL error after preview or re-posting
Replies: 14
Views: 652

Re: Strange URL error after preview or re-posting

I also found that there is a similar line in the bbcode.html file in the styles area: <!-- BEGIN url --><a href="{URL}" onclick="window.open(this.href);return false;" class="postlink">{DESCRIPTION}</a><!-- END url --> Could this have something to do with it? In phpBB 3.0 it used to be this: <!-- BEG...
by Trinity
Tue Jun 24, 2008 2:15 pm
Forum: [3.0.x] Support Forum
Topic: Strange URL error after preview or re-posting
Replies: 14
Views: 652

Re: Strange URL error after preview or re-posting

This didn't start happening until after I upgraded to 3.0.1 from 3.0. I haven't installed any MODS whatsoever that open links in new windows.

The strange thing is that when I go to edit a post, this is actually written IN the post body after the link (as if I wrote it).
by Trinity
Tue Jun 24, 2008 1:46 pm
Forum: [3.0.x] Support Forum
Topic: Strange URL error after preview or re-posting
Replies: 14
Views: 652

Strange URL error after preview or re-posting

Hey gang. If I post a URL normally (without the BBcode) in a post and submit it, it works. However, if I go back and edit the post, don't do anything with the URL and re-submit, I get a strange addition to the URL that looks like this: onclick="window.open(this.href);return false;" onclick="window.o...

Go to advanced search