Search found 470 matches

by Trinity
Mon Dec 17, 2007 3:54 pm
Forum: [3.0.x] Abandoned MODs
Topic: [DISC] phpBB Gallery 0.1.2 (port of smartor's Photo Album)
Replies: 241
Views: 27919

Re: [BETA] phpBB Gallery 0.1.2 (port of smartor's Photo Album)

Nick did you see my post above about search capabilities and that seeing the recent photos on the forum index? Thanks for all your hard work!
by Trinity
Sat Dec 15, 2007 2:29 am
Forum: [3.0.x] Abandoned MODs
Topic: [DISC] phpBB Gallery 0.1.2 (port of smartor's Photo Album)
Replies: 241
Views: 27919

Re: [BETA] phpBB Gallery 0.1.2 (port of smartor's Photo Album)

UnitedWeFall wrote:
bosss wrote:yes ..i use it on gold release ..and works fine !

bosss
Hmm I tried and none of the buttons work :cry: I.e. the upload button
Refresh your templates and cache in the ACP.
by Trinity
Sat Dec 15, 2007 2:06 am
Forum: [3.0.x] Abandoned MODs
Topic: [DISC] phpBB Gallery 0.1.2 (port of smartor's Photo Album)
Replies: 241
Views: 27919

Re: [BETA] phpBB Gallery 0.1.2 (port of smartor's Photo Album)

I was curious as to whether there could be search capabilities on this. I know there was a search option in Smartor's album (I think it was an addition to the album). Also, is it possible to see the recent photo block on the forum index page? Here is the album_search.php and the album_search_body.tp...
by Trinity
Wed Nov 07, 2007 2:48 pm
Forum: [3.0.x] MODs in Development
Topic: [DEV] Amazon MOD
Replies: 40
Views: 4203

Re: [DEV] Amazon MOD

I think this mod is dead. Unfortunately. Too bad.
by Trinity
Thu Nov 01, 2007 5:55 am
Forum: [3.0.x] MODs in Development
Topic: [BETA] Topic Tag Prefixes MOD 0.1.0
Replies: 517
Views: 61392

Re: [BETA] Topic Tag Prefixes MOD 0.1.0

I think he mentioned that this featured would be in the next release.
by Trinity
Thu Oct 25, 2007 2:56 pm
Forum: [3.0.x] MODs in Development
Topic: [BETA] Topic Tag Prefixes MOD 0.1.0
Replies: 517
Views: 61392

Re: [BETA] Topic Tag Prefixes MOD 0.1.0

Ok, I deleted all twice edit in viewforum & in viewtopic.php I convert my rc5 version into a rc7 version & and I installed topic on this rc5 version. But you said that we have to reinstall this MOD. However, I have 4 files only which werre correctly edited: common.php includes/acp/acp_forums.php st...
by Trinity
Fri Oct 19, 2007 7:51 pm
Forum: [3.0.x] Abandoned MODs
Topic: [DISC] phpBB Gallery 0.1.2 (port of smartor's Photo Album)
Replies: 241
Views: 27919

Re: [BETA] phpBB Gallery 0.1.0 (port of smartor's Photo Album)

tsr wrote:An update is already possible, but there occurred some errors. An update script that handles all eventualities will come with 0.1.1, which will be out very soon.
Wow this is great. Thanks for your work on this! I can't wait to see your release with Smartor's upgrade.
by Trinity
Fri Oct 19, 2007 1:36 am
Forum: [3.0.x] Abandoned MODs
Topic: [DISC] phpBB Gallery 0.1.2 (port of smartor's Photo Album)
Replies: 241
Views: 27919

Re: [BETA] phpBB Gallery 0.1.0 (port of smartor's Photo Album)

You wouldn't happen to have an upgrade script from Smartor's photo album with this would you? ;)
by Trinity
Thu Oct 18, 2007 1:25 pm
Forum: [3.0.x] MODs in Development
Topic: [MODDB] Evil quick reply 0.1.5
Replies: 466
Views: 40933

Re: [Beta] Evil quick reply 0.1.5

Thanks Evil3, but I un-installed it and am going to re-install today. I think it had something to do with the viewtopic.php and viewtopic template. At any rate, I'm going to go slow, step by step, and see what happens. From that, I'll have a better clue as to what the issue is.
by Trinity
Wed Oct 17, 2007 11:20 pm
Forum: [3.0.x] MODs in Development
Topic: [MODDB] Evil quick reply 0.1.5
Replies: 466
Views: 40933

Re: [Beta] Evil quick reply 0.1.5

Yeah I dunno. I've checked the edits, done everything right. I can't see the damn button. It's driving me crazy. Ive done everything possible I know of and i still don't see it.
by Trinity
Wed Oct 17, 2007 10:53 pm
Forum: [3.0.x] MODs in Development
Topic: [BETA] Topic Tag Prefixes MOD 0.1.0
Replies: 517
Views: 61392

Re: [BETA] Topic Tag Prefixes MOD 0.1.0

Nevermind I figured it out.

It had to do with that post above and this code. It's fixed now and works great.
by Trinity
Wed Oct 17, 2007 10:46 pm
Forum: [3.0.x] MODs in Development
Topic: [BETA] Topic Tag Prefixes MOD 0.1.0
Replies: 517
Views: 61392

Re: [BETA] Topic Tag Prefixes MOD 0.1.0

Thanks for the update, Highway. I re-installed this mod and so far so good after upgrading to RC7. However, when I go into the ACP and click on the 'Forums' tab... it comes up as a blank page. Not sure what happened but this is definitely after I re-installed this MOD.
by Trinity
Wed Oct 17, 2007 9:51 pm
Forum: [3.0.x] MODs in Development
Topic: [BETA] Topic Tag Prefixes MOD 0.1.0
Replies: 517
Views: 61392

Re: [BETA] Topic Tag Prefixes MOD 0.1.0

Does this mean the MOD does not work with RC7?
by Trinity
Wed Oct 17, 2007 2:09 pm
Forum: [3.0.x] MODs in Development
Topic: [BETA] Topic Tag Prefixes MOD 0.1.0
Replies: 517
Views: 61392

Re: [BETA] Topic Tag Prefixes MOD 0.1.0

Okay thanks for the update. I suppose you need to 're-install' this because of all the massive changes in RC7. I am going to be updating from RC6 and I suppose will have to just re-upload the .php files instead of merging them. At least, that's what I'm gathering from all the issues everyone is havi...

Go to advanced search