Search found 92 matches

by amochohan
Thu May 01, 2008 9:12 am
Forum: [3.0.x] Support Forum
Topic: Admin panel stopped working
Replies: 3
Views: 118

Re: Admin panel stopped working

Bump - anyone have any ideas please ??? :|
by amochohan
Thu May 01, 2008 9:12 am
Forum: [3.0.x] Styles Support & Discussion
Topic: Forum aligns center in IE6/FF but left in IE7
Replies: 2
Views: 152

Re: Forum aligns center in IE6/FF but left in IE7

Thanks mate,

that sorted the centre align issue perfectly :)

I sussed the other issues out, just needed a position:relative attribute :)
by amochohan
Wed Apr 30, 2008 4:49 pm
Forum: [3.0.x] MOD Writers Discussion
Topic: Change signature links
Replies: 2
Views: 199

Re: Change signature links

Worked perfectly :) Thank you!
by amochohan
Wed Apr 30, 2008 2:35 pm
Forum: [3.0.x] Support Forum
Topic: Admin panel stopped working
Replies: 3
Views: 118

Re: Admin panel stopped working

Ive just checked the log and there's nothing in there that's causing the error :(

What else can I check? I had upgraded from RC8 to 3.0.1
by amochohan
Wed Apr 30, 2008 1:56 pm
Forum: [3.0.x] Support Forum
Topic: Admin panel stopped working
Replies: 3
Views: 118

Admin panel stopped working

I'm using 3.0.1 and whenever i try editing a setting in the admin panel, and hit submit - instead of saying the change has been made - it shows me a plain white page and doesnt make any changes - please help as i can't do any admin on my site at the moment :(
by amochohan
Wed Apr 30, 2008 10:52 am
Forum: [3.0.x] MOD Writers Discussion
Topic: Change signature links
Replies: 2
Views: 199

Change signature links

I want to add a rel="nofollow" to signature links for users. How can I do this?
by amochohan
Wed Apr 30, 2008 8:11 am
Forum: [3.0.x] Styles Support & Discussion
Topic: Forum aligns center in IE6/FF but left in IE7
Replies: 2
Views: 152

Forum aligns center in IE6/FF but left in IE7

I've just upgraded from RC8 to the latest 3.0.1 release but since doing so it's messed up my forum styling. I've got most of it back to how it was before but it's still being a bit strange. In IE6/FF its aligned centrally - which is what I want but in IE7 it's aligned left. Also, in IE6, the links t...
by amochohan
Mon Apr 21, 2008 11:49 am
Forum: [3.0.x] MOD Writers Discussion
Topic: Use a template file in a none phpBB environment
Replies: 4
Views: 221

Re: Use a template file in a none phpBB environment

I've used the normal include('filename.ext') but it's not recognising the templates etc...

I'm playing around with the registration function - seeing if i can include the standard registration page in a none standard phpBB environment and get it to work
by amochohan
Mon Apr 21, 2008 11:21 am
Forum: [3.0.x] MOD Writers Discussion
Topic: Use a template file in a none phpBB environment
Replies: 4
Views: 221

Use a template file in a none phpBB environment

Is this possible? I want to use one of the template files and include it in a page that is not within the phpBB environment. I've got things like external login and registration all working fine, just not too sure how to do this :roll:
by amochohan
Sat Apr 05, 2008 1:22 pm
Forum: [3.0.x] Support Forum
Topic: SEO on forum, changing title tag and meta descriptions
Replies: 3
Views: 262

SEO on forum, changing title tag and meta descriptions

I'm trying to do a bit of SEO for my forum and am wondering how to remove the "View Topic" and "View Forum" words from the title when viewing those pages. I just want the title for each page to be "SITENAME - Thread/Forum title". How can I do this? I also want to set the meta description and keyword...
by amochohan
Tue Mar 25, 2008 2:31 pm
Forum: [3.0.x] Support Forum
Topic: Adding images to a post and making them links
Replies: 6
Views: 298

Re: Adding images to a post and making them links

Code: Select all

[url=http://www.trimcraft.co.uk][img]http://www.trimcraft.co.uk/images/articles/tcsummer2008.jpg[/img][/url]
thanks :)
by amochohan
Thu Mar 20, 2008 2:06 pm
Forum: [3.0.x] Support Forum
Topic: Forum ranks aren't working
Replies: 4
Views: 194

Re: Forum ranks aren't working

Any ideas to fix this please? :oops:
by amochohan
Thu Mar 20, 2008 2:03 pm
Forum: [3.0.x] Support Forum
Topic: Adding images to a post and making them links
Replies: 6
Views: 298

Re: Adding images to a post and making them links

I'm using:

Code: Select all

[url=http://www.somesite.com][img]http://someimage/path.jpg[/img][/url]
but it's still linking to the image path
by amochohan
Thu Mar 20, 2008 11:17 am
Forum: [3.0.x] Support Forum
Topic: Adding images to a post and making them links
Replies: 6
Views: 298

Adding images to a post and making them links

Can this be done? When i add an image, it'll automatically add it as a clickable link to the source of the image. i want to specify where the link points to
by amochohan
Wed Mar 19, 2008 11:56 am
Forum: [3.0.x] Support Forum
Topic: Forum ranks aren't working
Replies: 4
Views: 194

Re: Forum ranks aren't working

When I go on the memberlist, i've noticed that none of the users show a rank at all - Only myself, is showing a rank (a custom manually assigned one)

Go to advanced search