Search found 28 matches

by MacFrog
Wed Sep 26, 2007 7:54 pm
Forum: [3.0.x] MODs in Development
Topic: [MODDB] Advanced Quick Reply 0.3.0
Replies: 586
Views: 57393

Re: [BETA] Advanced Quick Reply 0.3.0

I can confirm this works wonderfully with other skins ... just takes a bit of hacking ;-)

Check the link in my sig .... its a brand new forum (still being launched) so excuse the lack of posts on it :-p
by MacFrog
Wed Sep 26, 2007 3:03 pm
Forum: [3.0.x] MODs in Development
Topic: [BETA] AJAX Registration Checks 0.1.2
Replies: 239
Views: 31121

Re: [BETA] AJAX Registration Checks 0.1.2

Ok going through it now, thanks. Works fine with IE so im sure i got it right but ill check again. for the 5th time :P You will most likely need to add the id attributes to your input tags, example: <input class="post" type="text" name="username" ----->id="username"<----- size="25" maxlength="40" v...
by MacFrog
Mon Aug 27, 2007 5:19 pm
Forum: [3.0.x] MODs in Development
Topic: [BETA] phPKG - MOD installer with repositories & packages
Replies: 201
Views: 25370

Re: [BETA] phPKG - auto-installer, repositories, packages

I know with my host (a small orange) we have to add the following in a .htaccess file for php5 support:

Code: Select all

AddType application/x-httpd-php5 .php
by MacFrog
Tue Apr 12, 2005 11:36 pm
Forum: 2.0.x Support Forum
Topic: Multiple Group Mods?
Replies: 1
Views: 112

Multiple Group Mods?

Is there a way to allow multiple people to add users to a group without making them forum admins?

Could I do this through another group(IE a group that can add members to any forum group)?

I would hate to give these people admin access but they need to be able to add people to the groups.
by MacFrog
Wed Jan 12, 2005 2:49 pm
Forum: 2.0.x Support Forum
Topic: SID attached to Registration Agreement URL, Can't Register
Replies: 11
Views: 337

TheWholeShebang wrote: It generally happens when there is no guest value in your users table. This happens if someone deletes it.


How do you create it?
by MacFrog
Wed Jan 12, 2005 2:47 pm
Forum: 2.0.x Support Forum
Topic: Can't register new users?
Replies: 2
Views: 137

Can't register new users?

Hi, I just installed a fresh copy of phpbb 2.0.11 and imported my forum from phpnuke. I have a problem when a user clicks on the "I am over the age of 13" and it takes them to a page that says: Sorry, but this username has already been taken. I notice the link contains: profile.php?mode=register&agr...
by MacFrog
Thu Jan 06, 2005 2:25 am
Forum: [2.0.x] MODs in Development
Topic: [ABD] The Blog Mod
Replies: 1181
Views: 201466

That would be HUGE! Yes HUGE indeed and a HUGE task to accomplish. You might consider fiddling with apache mod_rewrite and figure out how to put the username variable into the url and from that match it up with the weblog urls. If you feel slightly intimidated by this task, then take my word for it...
by MacFrog
Wed Jan 05, 2005 2:21 pm
Forum: [2.0.x] MODs in Development
Topic: [ABD] The Blog Mod
Replies: 1181
Views: 201466

Any way you guys can think of to get "easier" urls?

Such as username.domain.com or domain.com/username ?

That would be HUGE!
by MacFrog
Thu Apr 24, 2003 2:39 am
Forum: 2.0.x Support Forum
Topic: Cant Send Out PM'S
Replies: 5
Views: 258

I installed fresh copies from the attach mod (the contrib section) and still the same error.
by MacFrog
Wed Apr 23, 2003 9:31 pm
Forum: 2.0.x Support Forum
Topic: Cant Send Out PM'S
Replies: 5
Views: 258

What files are involved in sending a pm ? Maybe I can check them...
by MacFrog
Wed Apr 23, 2003 7:31 pm
Forum: 2.0.x Support Forum
Topic: Cant Send Out PM'S
Replies: 5
Views: 258

Update: Its only a Admin that can't send out pm's as I just recieved one today.

Yes I have b-day, calendar and file mod installed.
by MacFrog
Wed Apr 23, 2003 11:58 am
Forum: 2.0.x Support Forum
Topic: Cant Send Out PM'S
Replies: 5
Views: 258

Cant Send Out PM'S

I am having a flood control problem. I and everyone esle can post messages just fine but I can not send out a pm. It gives me this error:

Code: Select all

You cannot make another post so soon after your last; please try again in a short while.
Please help!
by MacFrog
Tue Apr 22, 2003 5:32 am
Forum: [2.0.x] MOD Database Releases
Topic: Attachment Mod
Replies: 22119
Views: 2227187

Admin CP

Everything is installed and I get no errors. The attach template shows up in the post option and I can modify the posting permisions for a forum but there is no section for the attachment mod like there should be. I have all the templates uploaded. I cant figure out whats wrong. Please help!

Go to advanced search