Search found 18175 matches

by david63
Wed Nov 08, 2006 5:40 pm
Forum: [3.0.x] Support Forum
Topic: CVS upgrades for phpbb3.0
Replies: 5
Views: 1194

There is no change log for phpbb3 as it is still a beta version. If you want to update your version then you will have to compare each file. Alternativly as it is still beta delete and reinstall.
by david63
Wed Nov 08, 2006 8:47 am
Forum: [3.0.x] Support Forum
Topic: Portal Question?
Replies: 4
Views: 1165

[Hazard]Rowan wrote: YEY!!

Thanks alot m8, Can you also recommend a site that would do great templates for portals and phpBB3? Or are there none yet?
Officially there are none yet as phpbb3 is still in beta and changes may have to be made.
by david63
Tue Nov 07, 2006 6:48 pm
Forum: [3.0.x] Support Forum
Topic: Terminology suggestion
Replies: 25
Views: 7415

"Excommunicate this user? Yes/No" ex·com·mu·ni·cate (ĕks'kə-myū'nĭ-kāt') pronunciation tr.v., -cat·ed, -cat·ing, -cates. 1. To deprive of the right of church membership by ecclesiastical authority. 2. To exclude by or as if by decree from membership or participation in a group. ???????????
by david63
Tue Nov 07, 2006 4:50 pm
Forum: phpBB Discussion
Topic: First Impressions
Replies: 715
Views: 198965

Looks great! Only one thing missing from my perspective is the ability to mass-delete users (as I demonstrated here: http://www.phpbb.com/phpBB/viewtopic.php?t=424118) _ I think this is a serious omission given the number of spam registrations which come in to every board I use, every day - this mo...
by david63
Tue Nov 07, 2006 3:41 pm
Forum: [3.0.x] Support Forum
Topic: Deactivation Question
Replies: 14
Views: 5302

unclebill wrote: Tried again.

Happened again.

I submitted it to Bug Tracker
I cannot see it in the Bug Tracker!
by david63
Tue Nov 07, 2006 11:03 am
Forum: [3.0.x] Support Forum
Topic: Deactivation Question
Replies: 14
Views: 5302

Just to be sure, is this phpBB3? (Seeing as we're in the phpbb3 support forum an' all) I think we're talking phpbb2 here. The email changing account deactivation has been a 'feature' of phpbb2 for some time. I just tried it on v3 with no problems at all. To the best of my knowledge Kevin there is n...
by david63
Tue Nov 07, 2006 8:56 am
Forum: [3.0.x] Support Forum
Topic: Blank page when posting any message
Replies: 10
Views: 2831

Sorry I did not get back to you yesterday. I am at a loss as to why this is happening. If I were you I would totally delete evrything - files, database etc and then reinstall. Then I would test it out before making any changes at all and then take it from there. Also I would use English language at ...
by david63
Tue Nov 07, 2006 8:47 am
Forum: [3.0.x] Support Forum
Topic: Deactivation Question
Replies: 14
Views: 5302

Good to know that it worked. What I would be concerned about is how you managed to deactivate yourself in the first place. I have tried changing the email address via UCP and there were no problems - in fact I could not even see how you could deactivate from there. It would be interesting if you try...
by david63
Mon Nov 06, 2006 10:20 pm
Forum: [3.0.x] Support Forum
Topic: Deactivation Question
Replies: 14
Views: 5302

OK - I read it be he was the only user as well as there being an admin as I did not think that you could deactivate the admin.

You could try changing the user_type in phpbb_users to = 3
by david63
Mon Nov 06, 2006 10:07 pm
Forum: [3.0.x] Support Forum
Topic: Deactivation Question
Replies: 14
Views: 5302

ACP > Manage Users > select the user > Quick Tools > Activate account
by david63
Mon Nov 06, 2006 9:53 pm
Forum: [3.0.x] Support Forum
Topic: russian language / русский язык
Replies: 5
Views: 2552

There are no official translations of phpbb3 beta.
by david63
Mon Nov 06, 2006 4:21 pm
Forum: [3.0.x] Support Forum
Topic: Changing Passwords and Apache HTTP Authentication
Replies: 2
Views: 1300

I would suggest that you post this in the bug tracker
by david63
Mon Nov 06, 2006 11:38 am
Forum: [3.0.x] Support Forum
Topic: Blank page when posting any message
Replies: 10
Views: 2831

There are still adverts and links at the bottom!
by david63
Mon Nov 06, 2006 11:20 am
Forum: [3.0.x] Support Forum
Topic: Blank page when posting any message
Replies: 10
Views: 2831

I would also try removing the adverts - just in case they are causing the problem.
by david63
Mon Nov 06, 2006 11:04 am
Forum: [3.0.x] Support Forum
Topic: Blank page when posting any message
Replies: 10
Views: 2831

I may be wrong but I would guess that it could be something to do with language settings. As far as I am aware phpbb3 beta only officially supports English.

Can you make your site use English and then see what happens?

Go to advanced search