Search found 85 matches

by chainreaction2009
Wed Jan 08, 2003 4:33 am
Forum: 2.0.x Support Forum
Topic: Installing PHP on WinXP with IIS5.0
Replies: 3
Views: 162

u need to set an option in the IIS 5.0 console. Have u unchecked the option that disallows the directory to be read? Coz if u havent, then thats probably why its coming up with that error.
by chainreaction2009
Mon Jan 06, 2003 1:57 pm
Forum: [2.0.x] Styles Development & Discussion
Topic: [Release] Blue Glass v1.0.0 for phpBB 2.0.3
Replies: 21
Views: 2356

me too. Great work! Can u teach me how to make something like that? lol :D
by chainreaction2009
Mon Jan 06, 2003 1:54 pm
Forum: [2.0.x] Styles Development & Discussion
Topic: [RELEASE] Syckle Theme
Replies: 7
Views: 650

That looks good. But a little boarn.

But mine is worse because its the default one lol! I dont really know how to create themes!
by chainreaction2009
Mon Dec 30, 2002 3:04 am
Forum: 2.0.x Support Forum
Topic: Ok i changed the image and uploaded it but it not showing
Replies: 1
Views: 69

Ok i changed the image and uploaded it but it not showing

I changed my logo from the php sub silver feme, u know the phpbb commuinites logo on the top left hand corner, but Its not showing my one i replaced with, I uploaded to the right directory and all.


Can someone tell me whats up with that?
by chainreaction2009
Mon Dec 30, 2002 2:46 am
Forum: 2.0.x Support Forum
Topic: [Answd] HELP HELP HELP HELP!
Replies: 12
Views: 424

ok cool ill do that......lol
by chainreaction2009
Mon Dec 30, 2002 2:34 am
Forum: 2.0.x Support Forum
Topic: [Answd] HELP HELP HELP HELP!
Replies: 12
Views: 424

I heard that lycos wont be reliable to host my board? is that true?

and how do i get people to join, i mean like promotion?
by chainreaction2009
Sun Dec 29, 2002 3:01 am
Forum: 2.0.x Support Forum
Topic: Lycos Bannans
Replies: 2
Views: 255

Lycos Bannans

The database wont connect, when I goto install.php, Have I missed something?

All I know is I dont know how to create a database through lycos, but I got a local phpb board setup on my local comp under XP.
by chainreaction2009
Sun Dec 29, 2002 2:25 am
Forum: 2.0.x Support Forum
Topic: [Answd] HELP HELP HELP HELP!
Replies: 12
Views: 424

im reading it, but i dont understand it

:cry: im so slow

im on msn if u wanna talk to me step by step
by chainreaction2009
Sun Dec 29, 2002 2:07 am
Forum: 2.0.x Support Forum
Topic: [Answd] HELP HELP HELP HELP!
Replies: 12
Views: 424

yes i do, they're all turned on.

OK its alls etup , loaded every single file, so why wont it work?
by chainreaction2009
Sun Dec 29, 2002 1:45 am
Forum: 2.0.x Support Forum
Topic: [Answd] HELP HELP HELP HELP!
Replies: 12
Views: 424

[Answd] HELP HELP HELP HELP!

I dont really understand this database thing, I managed to setup my board on the localhost on my ocmp under xp to test it, and it works fine Now I've uploaded the board to lycos.co.uk and now when it goes to index.php it says [/b]critical error: database not found! What do i do! What do i do! Help h...

Go to advanced search