Search found 266 matches

by oxfordsi
Fri Feb 20, 2009 3:58 pm
Forum: [3.0.x] Support Forum
Topic: Uploading to server - 404 error!!
Replies: 9
Views: 69

Re: Uploading to server - 404 error!!

Is this what your after?
the index.php file is a copy of the one found in the forum folder but has since been deleted
by oxfordsi
Fri Feb 20, 2009 3:48 pm
Forum: [3.0.x] Support Forum
Topic: Uploading to server - 404 error!!
Replies: 9
Views: 69

Re: Uploading to server - 404 error!!

I was told by my ISP that the httpdocs folder was regarded as the public folder!!
Think im losing my hair from all the head scratching!!
by oxfordsi
Fri Feb 20, 2009 3:44 pm
Forum: [3.0.x] Support Forum
Topic: Uploading to server - 404 error!!
Replies: 9
Views: 69

Uploading to server - 404 error!!

Hello, Now this may seem a dumb question for which i apologise in advance but... I'm trying to upload my phpBB3 contents to my server. I've placed the 'phpBB3' folder in the httpdocs folder... im hoping that so far im doing the right thing but then i type 'www.discoverwitney.com/phpBB3' and nothing ...
by oxfordsi
Tue Feb 26, 2008 10:19 pm
Forum: [3.0.x] Support Forum
Topic: Cookie problem... And not the yummy sort!!
Replies: 2
Views: 92

Cookie problem... And not the yummy sort!!

Guys, I've been having problems accessing my forum after setting all up to my server etc via a database. i keep getting kicked out (page refreshes to the login page) and apparantly i don't have administrative permissions. I decided to try logging in from my friends computer and i get in no problem.....
by oxfordsi
Mon Feb 25, 2008 1:58 pm
Forum: [3.0.x] Support Forum
Topic: Administration issues
Replies: 0
Views: 55

Administration issues

Hello all, I have just installed phpBB3 and i've uploaded everything.. dotted the i's and crossed the t's. i have just tried to login and im having th e following errors... i - when i go to log in, i put in my details, it says 'You have been successfully logged in' but then goes back to the index pa...
by oxfordsi
Sat Jan 19, 2008 11:31 am
Forum: [3.0.x] Support Forum
Topic: administrative control panel problems
Replies: 0
Views: 119

administrative control panel problems

Hello, I have set up brand spankled new forum and have accessed it as administrator etc. HOWEVER when i try to access the Administration Control Panel it asks me to reauthenticate myself which i do, then the screen changes to tell me it's sending me to the ACP but the page refreshes and it's asking ...
by oxfordsi
Tue Jan 15, 2008 6:55 pm
Forum: [3.0.x] Support Forum
Topic: Uploading file to server
Replies: 1
Views: 135

Re: Uploading file to server

never mind..... found a way!
by oxfordsi
Tue Jan 15, 2008 6:07 pm
Forum: [3.0.x] Support Forum
Topic: Uploading file to server
Replies: 1
Views: 135

Uploading file to server

Hi,

I was just wondering how i can upload the 3.0 version file to my server (with plesk7.5.4). it will only allow me to select one file at a time and there are hundreds of files within the upload!!

Any ideas?
by oxfordsi
Tue Jan 15, 2008 5:37 pm
Forum: [3.0.x] Support Forum
Topic: HELP: I need a dummies guide to 'Converting'
Replies: 1
Views: 128

HELP: I need a dummies guide to 'Converting'

Hello, i'll first of all apologise as im not overly confident with html codes etc!!!!!! I have decided to download the 3.0 version. I have extracted the files and are currently waiting for me to place them on my server. The only problem is that im new to this application lark and i know im gonna scr...
by oxfordsi
Sun Jan 06, 2008 10:19 pm
Forum: 2.0.x Support Forum
Topic: Aviator Images
Replies: 3
Views: 108

Re: Aviator Images

by oxfordsi
Sun Jan 06, 2008 10:09 pm
Forum: 2.0.x Support Forum
Topic: Aviator Images
Replies: 3
Views: 108

Aviator Images

Hello!!

I have just tried to set up an aviator image as admin and it all goes through fine, no error messages but when i look at my posts i see an annoying white box with a red cross in it? Any idea what might be causing this problem?!

Your help is much appriciated!!

Happy New year

Simon

Go to advanced search