Search found 266 matches

by oxfordsi
Thu Oct 08, 2009 5:09 pm
Forum: [3.0.x] MOD Requests
Topic: Adding pictures to a users profile
Replies: 3
Views: 150

Adding pictures to a users profile

Hi peeps,

I was wondering whether anyone knew of a MOD which allowed users to add pictures to their general profile?

Any ideas?

Simon
by oxfordsi
Tue Oct 06, 2009 9:43 am
Forum: [3.0.x] Support Forum
Topic: No emails being sent from my phpBB
Replies: 15
Views: 365

Re: No emails being sent from my phpBB

I was having this issue a while ago and so I changed the email package size to 0. Since doing this everything has worked fine.

ACP > GENERAL > CLIENT COMMUNICATION > EMAIL SETTINGS
by oxfordsi
Mon Oct 05, 2009 10:12 pm
Forum: [3.0.x] Styles Support & Discussion
Topic: [How to] Create a sub navigation - Prosilver
Replies: 0
Views: 113

[How to] Create a sub navigation - Prosilver

I was wanting to create a sub header the other day and checked out the knowledge base for a guide. The knowledge base does supply a step by step guide however i kept running into trouble so I set out to create a step by step guide which is easy to follow and the results of which are next to perfect:...
by oxfordsi
Mon Oct 05, 2009 8:50 pm
Forum: [3.0.x] Support Forum
Topic: forum links - new page?
Replies: 1
Views: 53

forum links - new page?

Hello, I have recently applied links as part of a forum (instead of the other options - forum or category), however it seems that by clicking on the link will send the current page to the requested site getting rid of the forum to the history page or back button. I was therefore wondering if it was ...
by oxfordsi
Mon Oct 05, 2009 6:25 pm
Forum: [3.0.x] MOD Requests
Topic: Log in to user via ACP
Replies: 3
Views: 125

Re: Log in to user via ACP

What would you want to look into someone's account for?

Besides, the majority of options available within the ACP allow you to view areas of a memebers profile and change features etc. There is also a MOD which will allow you to install a PM reader.
by oxfordsi
Wed Sep 30, 2009 4:47 am
Forum: [3.0.x] MOD Requests
Topic: Last Login History (Like in Gmail!)
Replies: 8
Views: 2104

Re: Last Login History (Like in Gmail!)

There is a MOD which i use which has what your looking for.

http://www.phpbb.com/community/viewtopi ... connection
by oxfordsi
Mon Sep 07, 2009 12:10 am
Forum: [3.0.x] Support Forum
Topic: Emailed Notices of PMs
Replies: 4
Views: 88

Re: Emailed Notices of PMs

I believe there is a MOD on this site:

http://startrekguide.com/community/index.php
by oxfordsi
Wed Sep 02, 2009 9:00 pm
Forum: [3.0.x] Styles Support & Discussion
Topic: ProSilver page body width problem
Replies: 5
Views: 1008

Re: ProSilver page body width problem

I could be wrong but have you edited a HTML file recently as you could have accidently deleted a div tag!
by oxfordsi
Sun Aug 30, 2009 6:13 pm
Forum: [3.0.x] Support Forum
Topic: Users not recieving PM notification emails!
Replies: 11
Views: 298

Re: Users not recieving PM notification emails!

narqelion wrote:by setting it to zero you have disabled the queue so that they are sent immediately. :)
Isn't that a good thing?
by oxfordsi
Fri Aug 28, 2009 9:59 pm
Forum: [3.0.x] Support Forum
Topic: Users not recieving PM notification emails!
Replies: 11
Views: 298

Re: Users not recieving PM notification emails!

Hooray... Success.

Changed the email package size to 0 from 200 which has resolved the issue.
by oxfordsi
Fri Aug 28, 2009 9:56 pm
Forum: [3.0.x] Support Forum
Topic: No image
Replies: 7
Views: 170

Re: No image

Yes. Registration page and ACP shows the captcha. Thats the weirdest thing!
by oxfordsi
Fri Aug 28, 2009 4:49 pm
Forum: [3.0.x] Support Forum
Topic: Users not recieving PM notification emails!
Replies: 11
Views: 298

Re: Users not recieving PM notification emails!

actually scrap my last update. It seems only the admin can recieve notifications. Users can not. Surely this is a software issue given the fresh install?
by oxfordsi
Fri Aug 28, 2009 3:32 pm
Forum: [3.0.x] Support Forum
Topic: No image
Replies: 7
Views: 170

Re: No image

The link provided sens me to a different post i submitted to another issue i'm experiencing with the forum! :D

Issue is still present! :?
by oxfordsi
Fri Aug 28, 2009 3:26 pm
Forum: [3.0.x] Support Forum
Topic: Users not recieving PM notification emails!
Replies: 11
Views: 298

Re: Users not recieving PM notification emails!

I have just put a new install / server onto a separate domain and sent a message to myself from a test account and after 5 minutes the notification came through.

That may be the answer?!
by oxfordsi
Thu Aug 27, 2009 3:16 pm
Forum: [3.0.x] Support Forum
Topic: Module Management
Replies: 8
Views: 123

Re: Module Management

Erik Frèrejean wrote: Can you please file a bug report on this in the Support Teamtools bugtracker, as the tool should also re-enable the module if they where disabled (by the looks of it it doesn't check this).
Sure, i'll get onto it later tonight. :D

Go to advanced search