Search found 266 matches

by oxfordsi
Thu Aug 27, 2009 2:06 pm
Forum: [3.0.x] Support Forum
Topic: Module Management
Replies: 8
Views: 123

Re: Module Management

No success in what way? Do you get an error message? Blank screen? Sure it can be done with hand, but we are developing the STK so that end users don't ever have to touch the database it self. If the STK doesn't work we want to know so it can be fixed ;). Apologies i edited my post as i found the s...
by oxfordsi
Thu Aug 27, 2009 1:46 pm
Forum: [3.0.x] Support Forum
Topic: Module Management
Replies: 8
Views: 123

Re: Module Management

Go into phpMyAdmin: PHPBB_MODULES >> look for ACP_MODULE_MANAGEMENT found under the category module_langname. ACP_MODULE_MANAGEMENT had a module_id of 30 so it could be on the first page. Edit the row by clicking on the little red pen to the far left of the row and look for: module_enabled which wil...
by oxfordsi
Wed Aug 26, 2009 2:24 pm
Forum: [3.0.x] Support Forum
Topic: Users not recieving PM notification emails!
Replies: 11
Views: 303

Re: Users not recieving PM notification emails!

Bump - anyone?!

It seems to be just PM notifications. All other notifications are coming through ok.
by oxfordsi
Tue Aug 25, 2009 3:00 pm
Forum: [3.0.x] Support Forum
Topic: No image
Replies: 7
Views: 170

No image

God it's all going wrong today with my forum, Next issue that's presented itself.... Upon a user exceeding the number of login attempts no image is appearing in the login page for the user to type in the confirm code: Capture.JPG Sorry to post again, i promise i'm not trying to be a pain! :oops: Simon
by oxfordsi
Tue Aug 25, 2009 2:30 pm
Forum: [3.0.x] Support Forum
Topic: Users not recieving PM notification emails!
Replies: 11
Views: 303

Users not recieving PM notification emails!

Support Request Template What version of phpBB are you using? phpBB 3.0.5 Who do you host your board with? Freezone.co.uk How did you install your board? I used the download package from phpBB.com Is your board a fresh install or a conversion? Fresh Install Do you have any MODs installed? Yes What ...
by oxfordsi
Tue Aug 25, 2009 1:25 pm
Forum: [3.0.x] MOD Database Releases
Topic: Contact Board Admin
Replies: 368
Views: 35579

Re: Contact Board Admin

Worked a treat, thank you!

I'll refrain from using the words 'one last thing' in any future posts! :lol:

Thanks again!
by oxfordsi
Tue Aug 25, 2009 10:32 am
Forum: [3.0.x] MOD Database Releases
Topic: Contact Board Admin
Replies: 368
Views: 35579

Re: Contact Board Admin

RMcGirr83 wrote:Oxfordsi,
I can not reproduce this, make sure your permissions for that forum are correct.
Fixed the issue... As part of the install all permissions got reset! All sorted now though! :D

One last thing,
Is it possible to remove an ip address from the message information?
by oxfordsi
Tue Aug 25, 2009 4:28 am
Forum: [3.0.x] MOD Database Releases
Topic: Contact Board Admin
Replies: 368
Views: 35579

Re: Contact Board Admin

I have installed the MOD and it looks and works a dream. The only issue i have is deleting entries submitted by guests. I have set the MOD up to send all enquires to a dedicated forum. Whilst (having full access) i can delete enquires sent by registered users, i can't delete enquires as sent by gues...
by oxfordsi
Mon Aug 24, 2009 4:08 pm
Forum: [3.0.x] Support Forum
Topic: Forum time
Replies: 6
Views: 163

Re: Forum time

Apologies:

ACP - Western Europian Time - Greenwhich Mean Time (as selcted within Board settings)
UCP - [UTC] Western Europian Time, Greenwhich Mean Time (as selected within Edit Global Settings of the UCP)
by oxfordsi
Mon Aug 24, 2009 3:59 pm
Forum: [3.0.x] Support Forum
Topic: Forum time
Replies: 6
Views: 163

Re: Forum time

ACP - GMT UCP - At time of this post - 16:28 All post entries, ACP entries have a time attached are all 30 minutes behind. Surely my hosting provider wouldnt be so sloppy as to let there clocks et ouf sync.... would they? [edit] spoken with Freezone and they have no issues reported there end!????????
by oxfordsi
Mon Aug 24, 2009 3:14 pm
Forum: [3.0.x] Support Forum
Topic: Forum time
Replies: 6
Views: 163

Forum time

Hello,

I have noticed that the time within my forum is 30 minutes slower than the actual time.

Any idea what may be the cause of this?

Simon
by oxfordsi
Mon Aug 24, 2009 1:22 pm
Forum: [3.0.x] Abandoned MODs
Topic: [ABD] Classifieds 0.8.0
Replies: 356
Views: 23720

Re: [BETA] Classifieds 0.6.0

That did it... thank you very much!
by oxfordsi
Mon Aug 24, 2009 12:29 pm
Forum: [3.0.x] Abandoned MODs
Topic: [ABD] Classifieds 0.8.0
Replies: 356
Views: 23720

Re: [BETA] Classifieds 0.6.0

Hello, I have had to un-install this MOD due to some users abusing the application (tut tut). However having un-installed all the files i'm still left with this issue within the ACP permissions: { acl_u_can_delete_classifieds } { acl_u_edit_own_classifieds } { acl_u_post_classifieds } { acl_u_view_c...
by oxfordsi
Mon Aug 24, 2009 11:15 am
Forum: [3.0.x] MOD Requests
Topic: suggesting to your guests that they register
Replies: 2
Views: 177

Re: suggesting to your guests that they register

http://www.phpbb.com/community/viewtopi ... nouncement

I use it within my board and find it's brilliant. You can apply a setting so that any message can be for just guests on either just the index page or on all pages within the forum.
by oxfordsi
Sun Aug 23, 2009 5:26 pm
Forum: [3.0.x] MOD Database Releases
Topic: User Blog Mod
Replies: 382
Views: 68028

Re: User Blog Mod

Hi,

I just updated the current version of this MOD and i've found this error...
Capture.JPG
Capture.JPG (18.83 KiB) Viewed 724 times
The 'Post Blog' button is in the right file however it just doesn't seem to be linking to the main page.

Any ideas on how I can correct this issue?

Simon

[EDIT:] Fixed it - Forgot to press F5! Duh!!

Go to advanced search