Search found 19 matches

by edzillion
Fri Feb 01, 2008 3:06 pm
Forum: [3.0.x] Support Forum
Topic: gzip problem
Replies: 3
Views: 240

gzip problem

Just enabled gzip compression and instantly got a lot of random ascii symbols, eg: ����Nġ/s�u6����[{s�6�[�o˩$Jv�#�y��M� I presume it is because my server does not support gzip (which is strange, no?). I can't change the setting back because the administration page will not load now (the same symbols...
by edzillion
Fri Feb 01, 2008 2:54 pm
Forum: [3.0.x] Support Forum
Topic: n00b question: where are my forums?
Replies: 7
Views: 272

Re: n00b question: where are my forums?

I can't get in to that page as all that displays are symbols.
So what file do I edit? I have deleted the install directory.
by edzillion
Fri Feb 01, 2008 2:43 pm
Forum: [3.0.x] Support Forum
Topic: n00b question: where are my forums?
Replies: 7
Views: 272

Re: n00b question: where are my forums?

thanks for all the help. There are no users yet, so I decided to enable gzip and see what happened... Bad idea :lol: Basically I get a load of ascii symbols now. Which probably means that I don't have gzip installed (?) In case I cannot install it, can anyone tell me what file to edit to disable gzi...
by edzillion
Thu Jan 31, 2008 6:06 pm
Forum: [3.0.x] Support Forum
Topic: n00b question: where are my forums?
Replies: 7
Views: 272

n00b question: where are my forums?

Just went through the install for phpbb 3 and it was a dream. Everything worked, and without reading up I could understand what most of the options were for. Then decided to go through setting up the forums. My basic heirarchy is: General -Products -Prices -Promotions Chat -The scrathing post Compan...

Go to advanced search