Search found 201 matches

by millipede
Sat Mar 01, 2008 4:21 pm
Forum: [3.0.x] MOD Database Releases
Topic: Anti-Bot Question
Replies: 1372
Views: 274497

Re: Anti-Bot Question

yeah, I realize you can't just look for a small part and that a lot of that stuff occurs more than once. I guess I must have been trying to finish it too quickly and just overlooked it.
Anyway, thank you very much, it works just fine now.
by millipede
Fri Feb 29, 2008 5:25 am
Forum: [3.0.x] Styles Support & Discussion
Topic: another header question
Replies: 29
Views: 2187

another header question

I apologize if this is answered somewhere, I'm sure it is. I've been searching this forum for things ALL day and I can't always find quite what I'm looking for. I've found some posts that looked promising, someone asking the same question. Then someone posts a link to where they can find the answer....
by millipede
Fri Feb 29, 2008 3:07 am
Forum: [3.0.x] MOD Database Releases
Topic: Anti-Bot Question
Replies: 1372
Views: 274497

Re: Anti-Bot Question

I'm not sure if I did it right, but I posted to the pastebin. Thanks.
by millipede
Fri Feb 29, 2008 12:41 am
Forum: [3.0.x] MOD Requests
Topic: portal question
Replies: 1
Views: 150

portal question

I looked at the descriptions of all the sections of the forum, and I'm scratching my head trying to figure out where this should go. It's not a request, it's not necessarily support for a particular mod. Just a general question about portals. I downloaded a few different portals, but I haven't compl...
by millipede
Fri Feb 29, 2008 12:33 am
Forum: [3.0.x] MOD Database Releases
Topic: Anti-Bot Question
Replies: 1372
Views: 274497

Re: Anti-Bot Question

I still have a question on page 10 in case anyone gets to it.
For the time being I just added that custom profile field and I like that. Thanks for posting about it.
by millipede
Mon Feb 25, 2008 5:23 am
Forum: [3.0.x] MOD Database Releases
Topic: Anti-Bot Question
Replies: 1372
Views: 274497

Re: Anti-Bot Question

I'm able to create the questions in the admin panel, and I can see the question during registration. However, the answer text is pre-filled with the word "array" for some odd reason and the correct answer to the question is not accepted. Yes. My problem was self-inflicted. Put a portion o...

Go to advanced search