Search found 34 matches

by Auden
Tue Oct 07, 2008 8:53 pm
Forum: [3.0.x] Abandoned MODs
Topic: [ABD] lastRSS autoposting bot MOD (0.1.4)
Replies: 1060
Views: 88029

Re: [DEV] lastRSS autoposting bot MOD (0.1.2)

Smix wrote:Auden : Have you correctly uploaded the file includes/class_lastrss.php ???
Yes, I've downloaded the original files from your website two times and uploaded and my server two times. :roll:
by Auden
Tue Oct 07, 2008 8:42 pm
Forum: [3.0.x] Abandoned MODs
Topic: [ABD] lastRSS autoposting bot MOD (0.1.4)
Replies: 1060
Views: 88029

Re: [DEV] lastRSS autoposting bot MOD (0.1.2)

Hello,

I installed the last version two times on a new forum... and 2 times i've this error message :

Code: Select all

Parse error: syntax error, unexpected T_STRING, expecting T_OLD_FUNCTION or T_FUNCTION or T_VAR or '}' in /homez.14/locaride/www/forum/includes/class_lastrss.php on line 28
Any idea ?

Thanks
by Auden
Tue Oct 07, 2008 11:05 am
Forum: [3.0.x] Abandoned MODs
Topic: [ABD] lastRSS autoposting bot MOD (0.1.4)
Replies: 1060
Views: 88029

Re: [DEV] lastRSS autoposting bot MOD (0.1.1)

Great news !!!

Thanks for this wonderful mod :-)
by Auden
Fri Aug 29, 2008 7:11 pm
Forum: [3.0.x] Abandoned MODs
Topic: [ABD] lastRSS autoposting bot MOD (0.1.4)
Replies: 1060
Views: 88029

Re: [DEV] lastRSS autoposting bot MOD (0.1.1)

Hello... This mod works perfectly on my board (with the last fix) but i've some problem with this type => ' (apostrophe) Exemple : http://img206.imageshack.us/img206/8526/bugrsscr1.gif The title shoud be : Hommage au jeune footballeur victime de l’accident de car. Anybody know how i can fix this pro...
by Auden
Sun Jul 13, 2008 6:45 pm
Forum: [3.0.x] Abandoned MODs
Topic: [ABD] Phoogle (Google) Map
Replies: 915
Views: 73059

Re: [BETA] Phoogle (Google) Map

Hello,

This mod works great on my board :-)

But guests can't see the map, just members. How to make visible for guests my phoogle map ?

Thanks !

EDIT : Oups the solution is written the page before...
by Auden
Wed Jun 25, 2008 11:33 am
Forum: [3.0.x] Abandoned MODs
Topic: [ABD] lastRSS autoposting bot MOD (0.1.4)
Replies: 1060
Views: 88029

Re: [DEV] lastRSS autoposting bot MOD (0.1.1)

Hello Smix

Do you know when the next version will come ? Next week ? month ? year ?

Thanks :-)
by Auden
Sat May 24, 2008 10:20 pm
Forum: [3.0.x] Abandoned MODs
Topic: [ABD] lastRSS autoposting bot MOD (0.1.4)
Replies: 1060
Views: 88029

Re: [DEV] lastRSS autoposting bot MOD (0.1.1)

My data base is now ok... now i'm waiting for news messages from the rss feed...

Thanks !

EDIT : It works !! thanks !!
by Auden
Sat May 24, 2008 3:50 pm
Forum: [3.0.x] Abandoned MODs
Topic: [ABD] lastRSS autoposting bot MOD (0.1.4)
Replies: 1060
Views: 88029

Re: [DEV] lastRSS autoposting bot MOD (0.1.1)

Hello, I'm installing this mod on a test serveur => -http://www.locarides.fr/ I've some problems to configure my database table phpbb_lastrss_autopost. It' s written : `name` - name of the feed - is also used in posting `url` - URL of the feed ... `next_check` - next check time (from PHP function ti...
by Auden
Fri May 09, 2008 10:01 pm
Forum: [3.0.x] Abandoned MODs
Topic: [ABD] Forum Statistics 0.3.0
Replies: 557
Views: 60685

Re: [BETA] Forum Statistics 0.3.0

Hello. I just installed this mod but i've a little problem. Cause this message error : Parse error: syntax error, unexpected '=', expecting ')' in /.../phpbb3/includes/functions_fs.php on line 1137 I make these modifications : open includes/functions_fs.php find function get_profile_field_data($prof...
by Auden
Thu May 08, 2008 7:30 am
Forum: [3.0.x] Abandoned MODs
Topic: [ABD] Advanced BBcode box 3
Replies: 1651
Views: 137707

Re: [DEV] Advanced BBcode box 3

It's now ok. Thnak you !!!

Wonderfull mod !!!
by Auden
Wed May 07, 2008 11:19 pm
Forum: [3.0.x] Abandoned MODs
Topic: [ABD] Advanced BBcode box 3
Replies: 1651
Views: 137707

Re: [DEV] Advanced BBcode box 3

Hello. Tahnks for this mod. It works on my forum but i 've a problem to class my bbcode in ACP. When I want to up or to down a bbdode in the list i've this error message :-( Resource id #43[phpBB Debug] PHP Notice: in file /adm/index.php on line 149: Cannot modify header information - headers alread...
by Auden
Sun Mar 09, 2008 7:46 pm
Forum: [3.0.x] Abandoned MODs
Topic: [ABD] TS Photo Gallery Mod for phpBB3
Replies: 1692
Views: 184260

Re: [DEV] TS Photo Gallery Mod for phpBB3

It's ok.

Thanks
by Auden
Sun Mar 09, 2008 6:40 pm
Forum: [3.0.x] Abandoned MODs
Topic: [ABD] TS Photo Gallery Mod for phpBB3
Replies: 1692
Views: 184260

Re: [DEV] TS Photo Gallery Mod for phpBB3

Hello

I updated my galerie 0.2.0 => 0.2.1

All is ok but on my gallery windows it's still written 0.2.0. (with the link to http://threesixes.co.uk/forum) is't normal ?

Thanks
by Auden
Sat Mar 08, 2008 11:49 pm
Forum: [3.0.x] Abandoned MODs
Topic: [ABD] TS Photo Gallery Mod for phpBB3
Replies: 1692
Views: 184260

Re: [DEV] TS Photo Gallery Mod for phpBB3

It's ok for me... A language file was not in the good folder !? :oops:

thanks !
by Auden
Sat Mar 08, 2008 11:32 pm
Forum: [3.0.x] Abandoned MODs
Topic: [ABD] TS Photo Gallery Mod for phpBB3
Replies: 1692
Views: 184260

Re: [DEV] TS Photo Gallery Mod for phpBB3

I just modified my original langage file with Pspad.... but i've the same problem.. White Page :-(

All my langage file are Unicode, UTF-8

Another idea ?

Go to advanced search