Search found 151 matches

by Schuhby
Wed Sep 23, 2009 12:46 pm
Forum: [3.0.x] Support Forum
Topic: 3.0.4 to 3.0.5 Code Changes
Replies: 4
Views: 101

3.0.4 to 3.0.5 Code Changes

I want to up-date to 3.0.5 from 3.0.4 but the system isn't offering an automatic update and only seems to allow individual changing of files which confuses me.. Can someone please point me in the right direction?

Thank you
by Schuhby
Wed Sep 23, 2009 8:42 am
Forum: [3.0.x] MOD Requests
Topic: How do I automatically place inline image attachments?
Replies: 13
Views: 2347

Re: How do I automatically place inline image attachments?

Take a look at the post below, I think this is the answer to your problem.

http://www.phpbb.com/community/viewtopi ... 6&t=946895
by Schuhby
Wed Sep 23, 2009 8:40 am
Forum: [3.0.x] Support Forum
Topic: Photo Attachment
Replies: 21
Views: 811

Re: Photo Attachment

I asked this question a few months ago - Original post here:

http://www.phpbb.com/community/viewtopi ... 6&t=946895
by Schuhby
Tue Sep 22, 2009 4:44 pm
Forum: [3.0.x] Support Forum
Topic: Pictures
Replies: 2
Views: 94

Pictures

Hello

I wonder, is it possible to attach pictures in posts so they sit side by side rather than on top of each other? Is there an option to change the orientation within the ACP?

Thank you!
by Schuhby
Sun Jul 26, 2009 6:33 pm
Forum: [3.0.x] Support Forum
Topic: 3.04 to 3.05 difficulty
Replies: 3
Views: 105

Re: 3.04 to 3.05 difficulty

Thanks Kevin.. I have never used this before, is is straight forward and easy?
by Schuhby
Sun Jul 26, 2009 5:47 pm
Forum: [3.0.x] Support Forum
Topic: 3.04 to 3.05 difficulty
Replies: 3
Views: 105

3.04 to 3.05 difficulty

Hi

I'm trying to upgrade from 3.04 to 3.05 and for some reason I get the error below - The path is correct as is the password, I have never had this problem before and up-grades have always been simple.
Connection failed.
The phpBB path specified appears to be invalid.
Thanks in advance
by Schuhby
Sat Jul 25, 2009 10:15 pm
Forum: [3.0.x] Support Forum
Topic: Conection error?
Replies: 8
Views: 119

Re: Conection error?

Hi

I do have a guest open space were posts are checked before releasing - I would very much appreciate your help and info on debuging.

Thank you
by Schuhby
Sat Jul 25, 2009 10:06 pm
Forum: [3.0.x] Support Forum
Topic: Conection error?
Replies: 8
Views: 119

Re: Conection error?

In your ACP -> Server Configuration -> Security settings what is 'Check IP against DNS Blackhole List:' set to Yes or No? If its Yes set it to No and try again, if it's already No then enable debug in your config.php file. Thank you, it was set to "yes" I have now changed it to "no" and am able to ...
by Schuhby
Sat Jul 25, 2009 9:44 pm
Forum: [3.0.x] Support Forum
Topic: Conection error?
Replies: 8
Views: 119

Re: Conection error?

The error is: Internet Explorer cannot display the webpage Most likely causes: You are not connected to the Internet. The website is encountering problems. There might be a typing error in the address. What you can try: Diagnose Connection Problems More information And when I press back I'm taken to...
by Schuhby
Sat Jul 25, 2009 9:31 pm
Forum: [3.0.x] Support Forum
Topic: Conection error?
Replies: 8
Views: 119

Re: Conection error?

Support Request Template What version of phpBB are you using? phpBB 3.0.4 What is your board's URL? http://my.decozo.com Who do you host your board with? Siteground How did you install your board? I used the download package from phpBB.com Is your board a fresh install or a conversion? Fresh Instal...
by Schuhby
Sat Jul 25, 2009 6:03 pm
Forum: [3.0.x] Support Forum
Topic: Conection error?
Replies: 8
Views: 119

Conection error?

Hi

I seem to have a problem with my site, for some reason users can't post - When I try to preview or submit I get a connection error, when I retry, I get taken back to a blank topic posting window as if I never entered any info.

Any ideas please?
by Schuhby
Wed Jul 01, 2009 6:20 pm
Forum: [3.0.x] MOD Database Releases
Topic: mChat
Replies: 634
Views: 80353

Re: mChat

Hi One question please, I initially installed a shoutbox but was cautioned by my service provider because my forum was showing very high cpu usage and they suggested I changed over to a private server at a massive cost. I looked to solve the problem with high usage and found it was caused by the ref...
by Schuhby
Fri May 15, 2009 9:27 pm
Forum: [3.0.x] Support Forum
Topic: Un-ban IP's
Replies: 3
Views: 172

Re: Un-ban IP's

Thanks guys!
by Schuhby
Fri May 15, 2009 9:08 pm
Forum: [3.0.x] Support Forum
Topic: Un-ban IP's
Replies: 3
Views: 172

Un-ban IP's

Hello

Can someone please tell me how to uin-ban an ip addie please in the ACP.

Thank you
by Schuhby
Mon May 04, 2009 11:01 am
Forum: [3.0.x] Support Forum
Topic: Page format
Replies: 3
Views: 79

Re: Page format

Thank you Dan27, you've given me just what I wanted ...

Philip

Go to advanced search