Search found 126 matches

by micsta
Sun Nov 08, 2009 11:30 am
Forum: [3.0.x] Support Forum
Topic: FF IE display issues.
Replies: 4
Views: 129

Re: FF IE display issues.

Tried it, it makes a mess of everything. I'll just leave it.
by micsta
Sun Nov 08, 2009 10:55 am
Forum: [3.0.x] Support Forum
Topic: FF IE display issues.
Replies: 4
Views: 129

Re: FF IE display issues.

3.0.1
by micsta
Sun Nov 08, 2009 3:43 am
Forum: [3.0.x] Support Forum
Topic: FF IE display issues.
Replies: 4
Views: 129

FF IE display issues.

So I just noticed on my forums, when viewing with FF (which I always do) everything is fine.

When I swith to the IE engine in FF (Or use IE) all the text (ie. forum name/descriptions etc.) is centered, and not aligned to the left as it is in FF.

Any ideas where to start looking?

Cheers.
by micsta
Sat Nov 07, 2009 11:10 am
Forum: [3.0.x] MODs in Development
Topic: [RC] phpBB Gallery 1.0.4 (including TS Gallery converter)
Replies: 3166
Views: 222600

Re: [RC] phpBB Gallery 1.0.3 (including TS Gallery converter)

Yeah, I did. Luckily, cause there were too many edit, and I lost some stuff. Just got my host to restore full back-up... :?
by micsta
Fri Nov 06, 2009 10:28 am
Forum: [3.0.x] MODs in Development
Topic: [RC] phpBB Gallery 1.0.4 (including TS Gallery converter)
Replies: 3166
Views: 222600

Re: [RC] phpBB Gallery 1.0.3 (including TS Gallery converter)

You are a champion Nick. I will have a read about the auto update. Thanks.
by micsta
Fri Nov 06, 2009 10:12 am
Forum: [3.0.x] MODs in Development
Topic: [RC] phpBB Gallery 1.0.4 (including TS Gallery converter)
Replies: 3166
Views: 222600

Re: [RC] phpBB Gallery 1.0.3 (including TS Gallery converter)

There's no fix? I really like the MOD, but my forum is heavily modified and I don't want to start over with all the MODs again...
by micsta
Fri Nov 06, 2009 7:45 am
Forum: [3.0.x] MODs in Development
Topic: [RC] phpBB Gallery 1.0.4 (including TS Gallery converter)
Replies: 3166
Views: 222600

Re: [RC] phpBB Gallery 1.0.3 (including TS Gallery converter)

Have a problem, can you help? Installed fine, ACP/UCP etc works, but I get the following error when trying to access the gallery from the link on index.php. Fatal error: Call to undefined function generate_link_hash() in /home/aquarium/public_html/gallery/includes/functions_display.php on line 451 A...
by micsta
Wed Nov 04, 2009 10:39 am
Forum: [3.0.x] MOD Requests
Topic: Attachment Gallery
Replies: 1
Views: 251

Re: Attachment Gallery

I'm after something similar. Just want to pull a random attachment to display in a block on my board3 portal, and maybe a scrolling filmstrip on the index somewhere would be great too... :D
by micsta
Wed Sep 02, 2009 10:41 am
Forum: [3.0.x] Support Forum
Topic: BBCode target= IMG?
Replies: 1
Views: 117

BBCode target= IMG?

Need a custom BBCode that does the following;

Image

While the above code works fine in displaying a clickable image, it doesn't open the link in a new window/tab like html would.

Tried a few custom BBCodes, but no luck. Any ideas appreciated.
by micsta
Fri Aug 28, 2009 7:12 am
Forum: [3.0.x] Support Forum
Topic: Merge Data Base?
Replies: 4
Views: 198

Re: Merge Data Base?

Image
by micsta
Thu Aug 27, 2009 8:30 am
Forum: [3.0.x] Support Forum
Topic: Merge Data Base?
Replies: 4
Views: 198

Re: Merge Data Base?

Here is my previous thread/troubles;

http://www.phpbb.com/community/viewtopi ... &t=1744395

Just want to use the DB back-up, that I know fixes the problem. If merging the required tables doesn't work - them at least I'll have an idea of where the problem is in the DB.
by micsta
Wed Aug 26, 2009 11:36 am
Forum: [3.0.x] Support Forum
Topic: Merge Data Base?
Replies: 4
Views: 198

Merge Data Base?

Need to roll back to an old db back-up, but don't want to loose the 1500+ posts and 100+ members since the last back-up.

How can I restore an old back-up, and take the current member and post tables to the old back-up?

Thanks! :)
by micsta
Tue Aug 25, 2009 7:53 am
Forum: [3.0.x] Support Forum
Topic: another 500 internal server error thread!
Replies: 18
Views: 1410

Re: another 500 internal server error thread!

Got things working again... So I have a second host that I'm using the temp I.P to play with things. I just did a data base restore in cPanel... and what do you know it worked. So something is corrupt in the DB. Problem is, I haven't got a local back-up for over eight weeks, so if I perform the DB r...
by micsta
Sun Aug 23, 2009 10:45 am
Forum: [3.0.x] Support Forum
Topic: another 500 internal server error thread!
Replies: 18
Views: 1410

Re: another 500 internal server error thread!

So the auto update will retain all the mods on the board?

Go to advanced search