Search found 126 matches

by micsta
Sun Aug 23, 2009 9:55 am
Forum: [3.0.x] Support Forum
Topic: another 500 internal server error thread!
Replies: 18
Views: 1410

Re: another 500 internal server error thread!

Support Request Template What version of phpBB are you using? phpBB 3.0.1 What is your board's URL? http://www.aquariumsdownunder.com Who do you host your board with? No answer given How did you install your board? I used the download package from phpBB.com Is your board a fresh install or a conver...
by micsta
Sun Aug 23, 2009 9:23 am
Forum: [3.0.x] Support Forum
Topic: another 500 internal server error thread!
Replies: 18
Views: 1410

Re: another 500 internal server error thread!

Well it looks like I've eliminated the host(s). I restored a full back-up on a new host , and accessed the site via the temp I.P (haven't changed the name servers). I'm getting the same thing on the new host, the cPanel error log is reporting this; [Sun Aug 23 17:36:39 2009] [error] [client 121.44.2...
by micsta
Fri Aug 21, 2009 9:28 am
Forum: [3.0.x] Support Forum
Topic: another 500 internal server error thread!
Replies: 18
Views: 1410

Re: another 500 internal server error thread!

Is there something wrong with this index.php? Every other page on the site works fine... :evil: <?php /** * * @package phpBB3 * @version $Id: index.php 8479 2008-03-29 00:22:48Z naderman $ * @copyright (c) 2005 phpBB Group * @license http://opensource.org/licenses/gpl-license.php GNU Public License ...
by micsta
Thu Aug 20, 2009 11:43 am
Forum: [3.0.x] Support Forum
Topic: another 500 internal server error thread!
Replies: 18
Views: 1410

Re: another 500 internal server error thread!

They tell me that there is no errors in the logs, and that it has to be a code error. I told them I have not edited or changed any files weeks prior to this error commencing almost 4 days ago... :cry: I don't know where to go from here... 600 members and nobody can access index.php, but every other ...
by micsta
Wed Aug 19, 2009 6:20 am
Forum: [3.0.x] Support Forum
Topic: another 500 internal server error thread!
Replies: 18
Views: 1410

Re: another 500 internal server error thread!

They tell me they can't find anything wrong at their end and I should reinstall the software :/ All pages are loading fine, except for index.php (the main index). I haven't made any edits or changes to any files in weeks and this problem arises. I tried replacing index.php, to no avail... any other ...
by micsta
Tue Aug 18, 2009 10:04 am
Forum: [3.0.x] Support Forum
Topic: another 500 internal server error thread!
Replies: 18
Views: 1410

another 500 internal server error thread!

I'm getting a 500 internal Server Error when trying to view /index.php All other links/portal/pages are loading fine. Nothing has been edited/changed/added or deleted. Any help as to what could be the cause? I have my host checking into it now, but they have come up with nothing thus far. I thought ...
by micsta
Sat Jul 04, 2009 7:13 am
Forum: [3.0.x] MOD Requests
Topic: Custom "[tags]" in thread topic.
Replies: 4
Views: 422

Custom "[tags]" in thread topic.

Looking for a mod for my board. I've seen similar things on VB forums. What I need it to do is the following; Insert custom "[tags]/prefix" at beginning of thread topic in a specified forum (eg.f=25/f=58). The poster has to select a prefix from a drop down menu before being able to submit their thre...
by micsta
Fri Apr 03, 2009 7:54 am
Forum: [3.0.x] Support Forum
Topic: SEO & bots.
Replies: 28
Views: 267

Re: SEO & bots.

So it seems that the bots are finally crawling through the forum topics :D. I don't know if it was because of the changed permissions earlier in the day, and it just took a while to get it sorted, or whether adding a sitemap to GWMT pointing to index.php helped find them. I'll keep an eye on other b...
by micsta
Fri Apr 03, 2009 6:14 am
Forum: [3.0.x] Support Forum
Topic: SEO & bots.
Replies: 28
Views: 267

Re: SEO & bots.

Looks like even though the bots can now view the index page and all the forums, they still aren't. They just seem to always visit the homepage (which is the portal). Should I try using a sitemap.txt file in Google WebMasterTools and include /index.php in it to show the bots on their way to the forum...
by micsta
Fri Apr 03, 2009 12:46 am
Forum: [3.0.x] Support Forum
Topic: SEO & bots.
Replies: 28
Views: 267

Re: SEO & bots.

Just a quick follow up. I got it all sorted now. Non of the Bots were assigned to the Bot group, so having my forum permissions set to bot-access was useless (I may have removed the bots from the group when I first set-up phpbb :oops:) When I went to "Manage Groups" in the ACP, the total members for...
by micsta
Thu Apr 02, 2009 10:53 pm
Forum: [3.0.x] Support Forum
Topic: SEO & bots.
Replies: 28
Views: 267

Re: SEO & bots.

Is there supposed to be a Bots directory in the php root dir? or a bot.php file in the root dir?
by micsta
Thu Apr 02, 2009 10:45 pm
Forum: [3.0.x] Support Forum
Topic: SEO & bots.
Replies: 28
Views: 267

Re: SEO & bots.

Ha, awesome thanks for your help mate. The whole SEO thing is still new to me. That's a good start though :lol: Now I have to try and figure out why it's saying that... :oops:
by micsta
Thu Apr 02, 2009 10:37 pm
Forum: [3.0.x] Support Forum
Topic: SEO & bots.
Replies: 28
Views: 267

Re: SEO & bots.

No... :lol: I wouldn't know what to look for! If I look in "Overview" or "Diagnostics" -> "URLs restricted by robots.txt" there's over 2,000 errors. But when I view the details, all the pages are search.php pages like; http://www.aquariumsdownunder.com/search.php?author_id=223&sr=posts http://www.aq...
by micsta
Thu Apr 02, 2009 10:25 pm
Forum: [3.0.x] Support Forum
Topic: SEO & bots.
Replies: 28
Views: 267

Re: SEO & bots.

I already have WMT. There's no errors or anything reported. Thanks for the suggestion non the less...

Go to advanced search