Search found 296 matches

by libralion
Sat Aug 08, 2020 8:54 am
Forum: [3.3.x] Support Forum
Topic: Updating from 3.2 to 3.3 - 500 error
Replies: 30
Views: 2789

Re: Updating from 3.2 to 3.3

Yes I did that, but then it returns with app.
by libralion
Sat Aug 08, 2020 8:51 am
Forum: [3.3.x] Support Forum
Topic: Updating from 3.2 to 3.3 - 500 error
Replies: 30
Views: 2789

Updating from 3.2 to 3.3 - 500 error

Hello,
I try to update from 3.2 to 3.3, but it doesn't work.
I get a 500 error. What can I do?
https://www.libralion.com/forum/install/app.php

Johanna :(
by libralion
Fri Aug 07, 2020 12:23 pm
Forum: [3.2.x] Styles Support & Discussion
Topic: Logo where?
Replies: 4
Views: 938

Re: Logo where?

Thanks!
Johanna :)
by libralion
Fri Aug 07, 2020 9:55 am
Forum: [3.2.x] Styles Support & Discussion
Topic: Logo where?
Replies: 4
Views: 938

Re: Logo where?

buksida wrote:
Fri Aug 07, 2020 7:08 am
For the default setup it is in:

styles/prosilver/theme/images/site_logo.gif
Yes but I have another theme. Is it always called "site_logo.gif"?
by libralion
Fri Aug 07, 2020 6:55 am
Forum: [3.2.x] Styles Support & Discussion
Topic: Logo where?
Replies: 4
Views: 938

Logo where?

Hi everybody,
I try to change my logo, but where is it?
I thought in the folder of my theme, but no.
So where do I change my logo?
https://www.libralion.com/forum
by libralion
Fri Aug 16, 2019 6:16 am
Forum: [3.2.x] Support Forum
Topic: Forum not working anymore
Replies: 35
Views: 1961

Re: Forum not working anymore

I think it is fantastic! Warweer did a great job.
All is working very well now. Thanks a lot!

Johanna :D
by libralion
Thu Aug 15, 2019 10:17 am
Forum: [3.2.x] Support Forum
Topic: Forum not working anymore
Replies: 35
Views: 1961

Re: Forum not working anymore

libralion wrote:
Thu Aug 15, 2019 10:10 am
Warmweer, thanks. I will pm you.
As for the rest. When wanting to update from 3.2.5 to 3.2.7, you go to Automatic update, choose 3.2.5 to 3.2.7 and then you get the option to download the package., That contains the install, vendor and docs folder.
by libralion
Thu Aug 15, 2019 10:10 am
Forum: [3.2.x] Support Forum
Topic: Forum not working anymore
Replies: 35
Views: 1961

Re: Forum not working anymore

Warmweer, thanks. I will pm you.
by libralion
Thu Aug 15, 2019 9:35 am
Forum: [3.2.x] Support Forum
Topic: Forum not working anymore
Replies: 35
Views: 1961

Re: Forum not working anymore

Hi Warmweer, I did this: -uninstalled all extensions -went back to prosilver -uploaded the install and vendor folder -installed 3.2.7 -installed all extensions -installed OrangeBBes style Already at the beginning I get that there is a new version of phpBB and that stays after I installed all extensi...
by libralion
Wed Aug 14, 2019 1:04 pm
Forum: [3.2.x] Support Forum
Topic: Forum not working anymore
Replies: 35
Views: 1961

Re: Forum not working anymore

The mediaembed plugin can't be installed. It doesn't work. Slow answer due to powercuts, 3rd time in 2 days - currently on a very slow WiFi Are the language entries found? Did you uninstall the old version of the mediaembed extension (including the data) before trying to install the new version? [/...
by libralion
Wed Aug 14, 2019 11:45 am
Forum: [3.2.x] Support Forum
Topic: Forum not working anymore
Replies: 35
Views: 1961

Re: Forum not working anymore

warmweer wrote:
Wed Aug 14, 2019 11:38 am
libralion wrote:
Wed Aug 14, 2019 11:33 am
In the admin, my Orange BBVes is 2.0.7.
And I updated the mediaembed extension.

Johanna
Can you set the style to prosilver, to see whether the language entries for PRIVACY_LINK | TERMS_LINK are found.
I did that.
The mediaembed plugin can't be installed. It doesn't work.

Johanna
by libralion
Wed Aug 14, 2019 11:33 am
Forum: [3.2.x] Support Forum
Topic: Forum not working anymore
Replies: 35
Views: 1961

Re: Forum not working anymore

warmweer wrote:
Wed Aug 14, 2019 11:26 am
Your Orange_BBEs is now
style_version = 2.0.2
phpbb_version = 3.2.1

You should update that. (and the mediaembed extension (viewtopic.php?f=616&t=2414716)
In the admin, my Orange BBVes is 2.0.7.
And I updated the mediaembed extension.

Johanna
by libralion
Wed Aug 14, 2019 10:58 am
Forum: [3.2.x] Support Forum
Topic: Forum not working anymore
Replies: 35
Views: 1961

Re: Forum not working anymore

warmweer wrote:
Wed Aug 14, 2019 10:53 am
Your prosilver is now version 3.2.7.
Where do you see that the board version is 3.2.5?
In the admin.
by libralion
Wed Aug 14, 2019 10:51 am
Forum: [3.2.x] Support Forum
Topic: Forum not working anymore
Replies: 35
Views: 1961

Re: Forum not working anymore

Ok. I updated the Orangebbes style and prosilver to the latest version.
I also disabled the s9/ mediaembed.
Then I updated the board. All went well!!
But when I look at the version it still says 3.2 5. I really don't understand anymore and don't know what to do.

Johanna
by libralion
Wed Aug 14, 2019 10:11 am
Forum: [3.2.x] Support Forum
Topic: Forum not working anymore
Replies: 35
Views: 1961

Re: Forum not working anymore

Hi, I really am using 3.2.5. Here is the template: Support Request Template What version of phpBB are you using? phpBB 3.2.5 What is your board's URL? https://www.libralion.com/forum Who do you host your board with? Vimexx How did you install your board? I used the download package from phpBB.com Wh...

Go to advanced search