Search found 79 matches

by kenerly
Wed Apr 12, 2006 5:21 am
Forum: 2.0.x Support Forum
Topic: HTML not working after 20 update
Replies: 8
Views: 296

Sorry, yes its bbcode. I updated doing the code changes since my board is heavily modded.

I'm quite sure I have modded bbcode.php before but can't recall. The code I posted worked right before I did the update.

Any Idea?
by kenerly
Wed Apr 12, 2006 4:06 am
Forum: 2.0.x Support Forum
Topic: HTML not working after 20 update
Replies: 8
Views: 296

HTML not working after 20 update

I'm fully aware of the security issues with HTML on phpbb forums, that being said. HTML has stop displaying after the update. Here is a code example. [url=http://christiangamers.net/forum/viewtopic.php?p=28741#28741][b][color=violet]+CGO+BringerofLight Interview[/color][/b][/url] Thanks for any help.
by kenerly
Sat Apr 08, 2006 2:48 am
Forum: 2.0.x Support Forum
Topic: topic reply notification problem
Replies: 9
Views: 431

Using the test account. Made a post... Made sure checkbox for "Notify me when a reply is posted" is not checked. When I made the test account I made sure "Always notify me of replies" was NO. The registration process "Always notify" is set to no. Doing all the above oth...
by kenerly
Sat Apr 08, 2006 12:58 am
Forum: 2.0.x Support Forum
Topic: topic reply notification problem
Replies: 9
Views: 431

topic reply notification problem

Many of my users are complaining that they are getting topic reply notification emails even when they have it unchecked in the user cp panel and they never clicked on watch topic. I have verified the claim by making a fake account.

What could cause this?

Thanks.
by kenerly
Tue Dec 27, 2005 4:32 am
Forum: 2.0.x Support Forum
Topic: Permissions missing
Replies: 5
Views: 376

I changed the mod forum to private[hidden] and allowed his entry via permissions. When it was set to mod[hidden] he could not see it. He is a mod and belongs to a group "Moderators".

go figure???
by kenerly
Tue Dec 27, 2005 3:19 am
Forum: 2.0.x Support Forum
Topic: Permissions missing
Replies: 5
Views: 376

In the case of the user (see pic) how would I give them access to a forum if there is nothing there to select, as in picture.
by kenerly
Tue Dec 27, 2005 2:30 am
Forum: 2.0.x Support Forum
Topic: Permissions missing
Replies: 5
Views: 376

Permissions missing

Under many of the users on my forum, the permissions are missing. If you click from simple to advanced mode you get the same page?

Also I have a forum Moderators[hidden] and moderators are not able to see it.

See image.

http://christiangamers.net/images/user2.jpg
by kenerly
Thu Nov 24, 2005 3:10 am
Forum: 2.0.x Support Forum
Topic: Poll stopped working after update.
Replies: 2
Views: 136

Thanks CTCNetwork. I used a fresh copy of posting.php added my mods back to it and it worked.
by kenerly
Thu Nov 24, 2005 12:51 am
Forum: 2.0.x Support Forum
Topic: Poll stopped working after update.
Replies: 2
Views: 136

Poll stopped working after update.

The option to add a poll seems to have stopped working after updating the forum to 2.0.18 from 2.0.17. When you write a new post, add the poll ?, add the first poll option, click submit. The page refreshes to just your post. The poll question and your first poll option are gone. Where should I begin...
by kenerly
Mon Nov 21, 2005 8:48 pm
Forum: 2.0.x Support Forum
Topic: Center?
Replies: 0
Views: 43

Center?

What do I need to edit, to center the forum?

http://christiangamers.net/forum/index.php

Like the portal is.
http://christiangamers.net/

Thanks...
by kenerly
Fri Nov 18, 2005 12:05 am
Forum: 2.0.x Support Forum
Topic: Upgrade to 2.0.18 (!$submit) ? '
Replies: 2
Views: 122

Thanks for the info markus... :D
by kenerly
Thu Nov 17, 2005 8:21 pm
Forum: 2.0.x Support Forum
Topic: Upgrade to 2.0.18 (!$submit) ? '
Replies: 2
Views: 122

Upgrade to 2.0.18 (!$submit) ? '

In posting.php $select_sql = ( !$submit ) ? ", t.topic_title, p.enable_bbcode, p.enable_html, p.enable_smilies, p.enable_sig, p.post_username, pt.post_subject, pt.post_text, pt.bbcode_uid, u.username, u.user_id, u.user_sig" : ''; $from_sql = ( !$submit ) ? ", " . POSTS_TEXT_TABLE...
by kenerly
Tue Mar 15, 2005 5:32 am
Forum: 2.0.x Support Forum
Topic: Disallowed Access
Replies: 10
Views: 222

I looked in to that. Im way to modded to do that. Like I said it just happened. Has worked fine for months.

What about changing something in the database, would that work?
by kenerly
Tue Mar 15, 2005 5:02 am
Forum: 2.0.x Support Forum
Topic: Disallowed Access
Replies: 10
Views: 222

I have PHP Version 5.0.3.

I'm aware of the incompatibility. But keep in mind it’s worked up to this point with no problems.

pentapenguin, I'm from Ga to.. so this means you must help me... :P
by kenerly
Tue Mar 15, 2005 4:38 am
Forum: 2.0.x Support Forum
Topic: Disallowed Access
Replies: 10
Views: 222

Disallowed Access

I just started having this problem out of the blue. I can not relate it to any installed mods, etc. When I go to change a users permission to Allow Access from Disallowed Access it will not stay that way. See pic. I tried doing the same with groups to no avail. Any idea. Using phpBB 2.0.11 http://ch...

Go to advanced search