Search found 77 matches

by PaSsEr
Sat Jun 21, 2003 1:47 pm
Forum: 2.0.x Support Forum
Topic: why i keep getting The requested URL was not found.....
Replies: 13
Views: 385

Re: why i keep getting The requested URL was not found.....

btw...is there anyway to add an image near the post where the user post to show whether the user is online?
by PaSsEr
Sat Jun 21, 2003 12:46 pm
Forum: 2.0.x Support Forum
Topic: why i keep getting The requested URL was not found.....
Replies: 13
Views: 385

why i keep getting The requested URL was not found.....

......error while i want to access my admin cp ... i need to refresh lots of time before i can see my admin cp....
by PaSsEr
Fri Jun 20, 2003 2:22 pm
Forum: 2.0.x Support Forum
Topic: Admin can't have a signature...
Replies: 8
Views: 92

ChrisNewton wrote: When u post u get options beneath the post box
One of them is attach signature

Make sure this is checked


wow,thats the mistake i made....how to made it display sig default
by PaSsEr
Fri Jun 20, 2003 2:12 pm
Forum: 2.0.x Support Forum
Topic: Admin can't have a signature...
Replies: 8
Views: 92

ChrisNewton wrote: Make sure u have turned sigs on for ur post (a mistake I was doing)


what do you mean?
by PaSsEr
Fri Jun 20, 2003 12:35 pm
Forum: 2.0.x Support Forum
Topic: Admin can't have a signature...
Replies: 8
Views: 92

when i go to my profile , under the sig section,i see what i typed there,but it just not display under my posts!
by PaSsEr
Fri Jun 20, 2003 12:25 pm
Forum: 2.0.x Support Forum
Topic: Admin can't have a signature...
Replies: 8
Views: 92

Admin can't have a signature...

i cannot have a signnature....

i update my profile with the sig but the post i posted still do not my sig.... i saw my user having sig but not me...
by PaSsEr
Sun Jun 15, 2003 4:20 pm
Forum: 2.0.x Support Forum
Topic: Some questions to ask about phpbb~
Replies: 12
Views: 485

one more question...

5) How to let users upload their own avatar? i think i enabled the function but i still find no where that i can upload my own avatars!

sorry for more questions to ask...really noob at all this....i use the search function but still find no answer.......
by PaSsEr
Sun Jun 15, 2003 2:56 pm
Forum: 2.0.x Support Forum
Topic: Some questions to ask about phpbb~
Replies: 12
Views: 485

Admiral`Riker wrote: 3.) install the attachment mod

4.) set it in the board config, as well as your profile


still must install mod ? ok ... btw...sorry for the bumping..
by PaSsEr
Sun Jun 15, 2003 2:45 pm
Forum: 2.0.x Support Forum
Topic: Some questions to ask about phpbb~
Replies: 12
Views: 485

anyone?
by PaSsEr
Sun Jun 15, 2003 9:56 am
Forum: 2.0.x Support Forum
Topic: Some questions to ask about phpbb~
Replies: 12
Views: 485

few more question....

3) how to let users post attachments?

4) how to set the time of the board?

sorry...the search function is not working for me....
by PaSsEr
Sun Jun 15, 2003 9:47 am
Forum: [3.0.x] Styles Database Releases
Topic: Bar Ranks (for Light Backgrounds)
Replies: 84
Views: 81500

may i know what font does those "spammer" words are made of....as i want to add some other ranks!
by PaSsEr
Sun Jun 15, 2003 4:11 am
Forum: 2.0.x Support Forum
Topic: Some questions to ask about phpbb~
Replies: 12
Views: 485

thanks..what about question #2?
by PaSsEr
Sat Jun 14, 2003 5:15 pm
Forum: 2.0.x Support Forum
Topic: Some questions to ask about phpbb~
Replies: 12
Views: 485

Some questions to ask about phpbb~

1) How to edit the copyright notices?

2) How to allow the guest to see the forum but not to start or reply topics?

Thanks for all the help! :D
by PaSsEr
Fri Jun 13, 2003 8:47 am
Forum: 2.0.x Support Forum
Topic: what is my forum url if i ............
Replies: 2
Views: 59

what is my forum url if i ............

............put all the phpbb files in a folder called "forum"!

i have already install the forum but i don't know whats the forum url!
by PaSsEr
Fri Jun 13, 2003 6:03 am
Forum: 2.0.x Support Forum
Topic: Users can't sign up on my forum!!!!
Replies: 1
Views: 61

Users can't sign up on my forum!!!!

Users can't sign up on my forum!!!!

It gave me a :

"General Error"

"invalid session"

after press the agree to the terms button!

Go to advanced search