Search found 416 matches

by Ashley.S.
Sun Apr 19, 2009 5:05 pm
Forum: [3.0.x] Abandoned MODs
Topic: [ABD] Ajax User Registration Checks
Replies: 159
Views: 17217

Re: [RC1] Ajax User Registration Checks

hmm, ok then...best off waiting till the mod author comes on then, he might be able to help you further
by Ashley.S.
Sat Apr 18, 2009 5:47 pm
Forum: [3.0.x] Abandoned MODs
Topic: [ABD] User Reputation Points 0.3.1
Replies: 1429
Views: 145934

Re: [DEV] User Reputation Points 0.3.1-dev

I've always got the mod files on my HDD, but thanks for the alt link
by Ashley.S.
Sat Apr 18, 2009 5:25 pm
Forum: [3.0.x] Abandoned MODs
Topic: [ABD] Ajax User Registration Checks
Replies: 159
Views: 17217

Re: [RC1] Ajax User Registration Checks

checked all your file edits, including style edits?

purged your cache & refreshed your template?
by Ashley.S.
Sat Apr 18, 2009 5:09 pm
Forum: [3.0.x] Abandoned MODs
Topic: [ABD] User Reputation Points 0.3.1
Replies: 1429
Views: 145934

Re: [DEV] User Reputation Points 0.3.1-dev

no problem

I wonder where idiotnesia is, his site http://mod.web.id/ has been infested by those horrid spam bots & porn post bots :cry:
by Ashley.S.
Sat Apr 18, 2009 4:23 pm
Forum: [3.0.x] Abandoned MODs
Topic: [ABD] User Reputation Points 0.3.1
Replies: 1429
Views: 145934

Re: [DEV] User Reputation Points 0.3.1-dev

check your reputation power settings, mine set to the following dishes out just one per point fine:

Minimum posts: 10
Posts factor: 0
Membership days factor: 0
Reputation points factor: 0
Maximum reputation power: 10000
by Ashley.S.
Fri Apr 17, 2009 8:18 pm
Forum: [3.0.x] Abandoned MODs
Topic: [ABD] User Reputation Points 0.3.1
Replies: 1429
Views: 145934

Re: [DEV] User Reputation Points 0.3.1-dev

if you can try running the UMIL installer and select un-install, and then try re-installing the mod that way.

I had to do the same to get it working properly on my database
by Ashley.S.
Tue Apr 07, 2009 11:24 am
Forum: [3.0.x] Abandoned MODs
Topic: [ABD] IP Search 2.3.3
Replies: 163
Views: 21778

Re: [BETA] IP Search 2.3.3

I deleted the old files, uploaded the new ones, even peeked into the new ones no errors there. Yet it still persisted to come up.

Might I make a suggestion for the mod though, that you actually make it an option within the ACP permission masks like this: can search IPs: yes/no/never
by Ashley.S.
Mon Apr 06, 2009 10:42 pm
Forum: [3.0.x] Abandoned MODs
Topic: [ABD] IP Search 2.3.3
Replies: 163
Views: 21778

Re: [BETA] IP Search 2.3.3

I cleared my board cookies, cleared the board cache, wiped the whole cache folder in the phpbb root directory & even cleared my board cookies. This did not solve the problem. In the end i just copied them into the /adm/style folder so they are present there as well as adm/style/mods so that solved t...
by Ashley.S.
Mon Apr 06, 2009 9:23 pm
Forum: [3.0.x] Abandoned MODs
Topic: [ABD] IP Search 2.3.3
Replies: 163
Views: 21778

Re: [BETA] IP Search 2.3.3

Ok, I'll try that, Thanks

Update: Did that, still not working :(
by Ashley.S.
Mon Apr 06, 2009 8:13 pm
Forum: [3.0.x] Abandoned MODs
Topic: [ABD] IP Search 2.3.3
Replies: 163
Views: 21778

Re: [BETA] IP Search 2.3.3

hello there, nice to see the mod being worked on again. I have a problem. I was using V2.0.1, just tried installing V2.3.3, the install went fine (i think) and the modules are fine too (i think)...however, when I try running the search I get this template->_tpl_load_file(): File ./style/ipsearch_sea...
by Ashley.S.
Sun Feb 22, 2009 8:25 pm
Forum: [3.0.x] MOD Database Releases
Topic: Posting template
Replies: 368
Views: 70257

Re: Posting template

great work, keep it up, hello btw.

I think it would be nice if the posting template also worked when posting new replies to a topic too, maybe as an option that you could turn on/off or something

Go to advanced search