Search found 69 matches

by BigPete7978
Mon Mar 02, 2009 8:12 am
Forum: [3.0.x] Support Forum
Topic: Transfer from one host to another
Replies: 21
Views: 250

Transfer from one host to another

Ok I have one host and I'm trying to move a copy of my forum of phpbb3 forum to another host. I tried copying it straightforward and I'm now getting an error. Not really sure what I should do. This is the error. General Error SQL ERROR [ mysql4 ] Can't connect to local MySQL server through socket '/...
by BigPete7978
Mon Mar 02, 2009 5:40 am
Forum: [3.0.x] Support Forum
Topic: Install Errors
Replies: 1
Views: 186

Install Errors

Hello all I am trying to install a phpbb3 board and I am getting this error: Could not connect to the database, see error message below. Can't connect to local MySQL server through socket '/var/run/mysqld/mysqld.sock' (2) I gave the correct database that I created through MySQL when installing via "...
by BigPete7978
Fri Jan 02, 2009 7:42 pm
Forum: [3.0.x] MOD Database Releases
Topic: Mini Quick Reply
Replies: 203
Views: 43938

Re: Mini Quick Reply

Ok I really don't know what to do. I am trying my best to put this mod in for my current template. The template is Black Pearl. I don't get what to do. I am beyond a noob to this stuff. I've followed every single step down to the letter and still it is not working at all. Could someone please help m...
by BigPete7978
Fri Jan 02, 2009 6:03 pm
Forum: [3.0.x] Support Forum
Topic: HUGE PROBLEM WITH TABLES?
Replies: 11
Views: 81

Re: HUGE PROBLEM WITH TABLES?

I got everything handled with the help you provided darcie. Thank you :)
by BigPete7978
Fri Jan 02, 2009 7:05 am
Forum: [3.0.x] Support Forum
Topic: HUGE PROBLEM WITH TABLES?
Replies: 11
Views: 81

Re: HUGE PROBLEM WITH TABLES?

Once again sorry but that is over my head. I am using FTPWanderer as an FTP program. Not sure if that is efficient enough to do what is needed. I right click on the cache folder and am hitting Properties. The permissions are only Read Write and Execute. Then the group options of Owner, Group, and Al...
by BigPete7978
Fri Jan 02, 2009 6:36 am
Forum: [3.0.x] Support Forum
Topic: HUGE PROBLEM WITH TABLES?
Replies: 11
Views: 81

Re: HUGE PROBLEM WITH TABLES?

Also how do I check if the cache directory is set to 777? Sorry a lot of this stuff is over my head.
by BigPete7978
Fri Jan 02, 2009 6:33 am
Forum: [3.0.x] Support Forum
Topic: HUGE PROBLEM WITH TABLES?
Replies: 11
Views: 81

Re: HUGE PROBLEM WITH TABLES?

Oh my apologies. I didn't even see you post that link. I'll fill that out and check into the other stuff as well. :)
by BigPete7978
Fri Jan 02, 2009 6:20 am
Forum: [3.0.x] Support Forum
Topic: HUGE PROBLEM WITH TABLES?
Replies: 11
Views: 81

Re: HUGE PROBLEM WITH TABLES?

Oh a lot of the correct parent forums are set up correctly yet it doesn't show that within the pics that I posted. I really have no clue as to what to do. If there were a way to just keep my users and posts and just start from scratch I would be more than willing to, but I doubt that is possible.
by BigPete7978
Fri Jan 02, 2009 5:04 am
Forum: [3.0.x] Support Forum
Topic: HUGE PROBLEM WITH TABLES?
Replies: 11
Views: 81

HUGE PROBLEM WITH TABLES?

Ok this is the reason that I left my forums and went to a new forum software. But I am attempting to come back and fix the problem because I love phpbb too much. It's a great software. The problem is within the tables themselves I think. I will provide as much info as I can within this post and I'm ...
by BigPete7978
Thu Jan 01, 2009 12:18 am
Forum: [3.0.x] Support Forum
Topic: Well....Someone Please Help
Replies: 16
Views: 114

Re: Well....Someone Please Help

Thank you so much for your help. This is one of the main reason I am coming back to phpbb. It's the service and the help you receive when you run into a problem. :D
by BigPete7978
Wed Dec 31, 2008 11:58 pm
Forum: [3.0.x] Support Forum
Topic: Well....Someone Please Help
Replies: 16
Views: 114

Re: Well....Someone Please Help

But in all honesty do I need to upload it? If not the I just will leave it out.
by BigPete7978
Wed Dec 31, 2008 11:52 pm
Forum: [3.0.x] Support Forum
Topic: Well....Someone Please Help
Replies: 16
Views: 114

Re: Well....Someone Please Help

Oh do I also need to upload the install folder as well?
by BigPete7978
Wed Dec 31, 2008 11:34 pm
Forum: [3.0.x] Support Forum
Topic: Well....Someone Please Help
Replies: 16
Views: 114

Re: Well....Someone Please Help

Ok so before I do this I am basically taking everything but the config.php, files folder, & images folder and overwriting them with the full phpbb3.0.4 release that I downloaded earlier?
by BigPete7978
Wed Dec 31, 2008 11:24 pm
Forum: [3.0.x] Support Forum
Topic: Well....Someone Please Help
Replies: 16
Views: 114

Re: Well....Someone Please Help

Not to my knowledge. I could be wrong though. I attempted to install some once I went from phpbb2-3. But I couldn't get them to work correctly so I removed them. The only ones were Quick Reply and a Portal. But as I stated I removed them. But it's been so long since I've used this forum. I'm trying ...
by BigPete7978
Wed Dec 31, 2008 11:08 pm
Forum: [3.0.x] Support Forum
Topic: Well....Someone Please Help
Replies: 16
Views: 114

Re: Well....Someone Please Help

Ok did that now I am getting this error: Warning: main(./includes/utf/utf_tools.php) [function.main]: failed to open stream: No such file or directory in /home/gamin13/public_html/forumsforums/common.php on line 197 Warning: main(./includes/utf/utf_tools.php) [function.main]: failed to open stream: ...

Go to advanced search

cron