Search found 299 matches

by eman80
Mon Nov 17, 2008 4:56 pm
Forum: [3.0.x] Abandoned MODs
Topic: [ABD] 4S-BB-Control - v.1.0.0
Replies: 370
Views: 32983

Re: [BETA] Hide Content 4 Groups - v.0.0.8.f

I just found a bug in it or it is happening only with me.I added the "url" code to hide from guests and added all groups IDs in unhide option. Well its all workign ok. Guests cant see the links but registered users can see . Now I created a group named Contributers and added a user to it as his def...
by eman80
Mon Nov 17, 2008 3:13 pm
Forum: [3.0.x] MODs in Development
Topic: [MODDB] NV recent topics 1.0.4
Replies: 594
Views: 70430

Re: [RC] NV recent topics 1.0.1

Hi NV I want to thank you for this great mod. I have used it from a while and it works great. But today I noteced an issue after I installed another style in my board (black pearl based on subsilver2) The issue is: in my default style (prsilver se) I see name of topic writer next to the topic name, ...
by eman80
Mon Nov 17, 2008 5:41 am
Forum: [3.0.x] MOD Database Releases
Topic: Topic in "Who is online"
Replies: 194
Views: 33820

Re: Topic in "Who is online"

Thank u for this nice mod .. It works perfect with 3.0.3 :)

Regards

Eman
by eman80
Sun Nov 16, 2008 4:36 am
Forum: [3.0.x] MODs in Development
Topic: [MODDB] ACP Announcement Centre 1.2.0
Replies: 386
Views: 18052

Re: [Beta] ACP Announcement Centre 1.1.1

@Eman...when you worked in phpmyadmin and dropped version 1.03...did you remember to remove the Announcement Center modules in the phpbb_modules table? Yes I did .. I deleted the table and the values entered in config and i removed the mod completely from ACP to do new install. Also I tried to do s...
by eman80
Sat Nov 15, 2008 8:29 pm
Forum: [3.0.x] MODs in Development
Topic: [MODDB] ACP Announcement Centre 1.2.0
Replies: 386
Views: 18052

Re: [Beta] ACP Announcement Centre 1.1.1

have you already tried adding them manually as well? Yes exactly, and the v 1.0.3a was working fine even after update my board to 3.0.3 you do not have both on the same board, right? no only the new version BTW: I tried to delete v 1.0.3a from phpmyadmin also to create - new installation - (because...
by eman80
Sat Nov 15, 2008 7:19 pm
Forum: [3.0.x] Abandoned MODs
Topic: [ABD] AJAX Chat/Shoutbox MOD 2.0.0 Beta 8
Replies: 3248
Views: 461549

Re: [Beta] AJAX Chat/Shoutbox MOD 2.0.0 Beta 8

I just added this to a new style and i have an issue. The X to delete posts in the chat is all screwy or missing. Where is this info to add an image? I have an awesome image in mind to use if i cant use the X. Here is a screen shot of the issue. http://i232.photobucket.com/albums/ee252/tregonia/cha...
by eman80
Sat Nov 15, 2008 6:25 pm
Forum: [3.0.x] MODs in Development
Topic: [MODDB] ACP Announcement Centre 1.2.0
Replies: 386
Views: 18052

Re: [Beta] ACP Announcement Centre 1.1.1

have you already tried adding them manually as well? Yes exactly, and the v 1.0.3a was working fine even after update my board to 3.0.3 you do not have both on the same board, right? no only the new version BTW: I tried to delete v 1.0.3a from phpmyadmin also to create - new installation - (because...
by eman80
Sat Nov 15, 2008 5:50 pm
Forum: [3.0.x] MODs in Development
Topic: [MODDB] ACP Announcement Centre 1.2.0
Replies: 386
Views: 18052

Re: [Beta] ACP Announcement Centre 1.1.1

lefty74 wrote:you do not see the Announcement centre module in the .MODS tab?
Yes exactly, and the v 1.0.3a was working fine even after update my board to 3.0.3
by eman80
Sat Nov 15, 2008 3:53 pm
Forum: [3.0.x] MODs in Development
Topic: [MODDB] ACP Announcement Centre 1.2.0
Replies: 386
Views: 18052

Re: [Beta] ACP Announcement Centre 1.1.1

I just ran the install and got: Announcement Centre - Announcement Centre permissions created. - Announcement Centre Table and Config fields Created. - Announcement Centre config fiels have been created. - Announcement Centre Module has been re-added. Announcement Centre installation complete. Plea...
by eman80
Sat Nov 15, 2008 5:50 am
Forum: [3.0.x] Abandoned MODs
Topic: [ABD] Buttons menu MOD 2.3.0 + subsilver2
Replies: 1607
Views: 164072

Re: [RC] Buttons menu 1.0.2

Abera wrote:I just updated my site to phpbb 3.0.3. The MOD is not showing now and was wondering if anyone else is having the same problem?
Thanks
Hi

the mod works fine with me on phpbb 3.0.3

Regards
by eman80
Sun Nov 09, 2008 3:38 pm
Forum: [3.0.x] Abandoned MODs
Topic: [ABD] AJAX Chat/Shoutbox MOD 2.0.0 Beta 8
Replies: 3248
Views: 461549

Re: [Beta] AJAX Chat/Shoutbox MOD 2.0.0 Beta 8

can support help me for my problem? thank you so much If you want the chat at the bottom of your index, try doing this in your index_body.html: Find: <!-- IF S_DISPLAY_ONLINE_LIST --> <!-- IF U_VIEWONLINE --><h3><a href="{U_VIEWONLINE}">{L_WHO_IS_ONLINE}</a></h3><!-- ELSE --><h3>{L_WHO_IS_ONLINE}</...
by eman80
Fri Nov 07, 2008 11:40 am
Forum: [3.0.x] Abandoned MODs
Topic: [ABD] Simple Hide URL MOD 0.0.1 (phpBB3 GOLD)
Replies: 100
Views: 34801

Re: [BETA] Simple Hide URL MOD 0.0.1 (phpBB3 GOLD)

The mod works fine with me.

Thank you.
by eman80
Sun Nov 02, 2008 9:59 pm
Forum: [3.0.x] MOD Database Releases
Topic: Genders
Replies: 917
Views: 109557

Re: Genders

I don't know the X-static theme, but when using < tr > you should try to apply the subSilver2 edits instead of the proSilver edits. Thanks that worked :D One quick question, do you know how to put the gender option in the registration page :?: See this: http://www.modslair.co.uk/viewtopic.php?f=2&t...
by eman80
Sun Nov 02, 2008 12:59 pm
Forum: [3.0.x] Abandoned MODs
Topic: [ABD] 4S-BB-Control - v.1.0.0
Replies: 370
Views: 32983

Re: [BETA] Hide Content 4 Groups - v.0.0.8.e

It seems everything works fine after updating

Thank you very much :)

Regards.
by eman80
Sat Nov 01, 2008 5:35 pm
Forum: [3.0.x] Abandoned MODs
Topic: [ABD] 4S-BB-Control - v.1.0.0
Replies: 370
Views: 32983

Re: [BETA] Hide Content 4 Groups - v.0.0.8.d

4_seven wrote:html links (url bbcode) i've not checked yet.

important question: affect this "only" html links (url bbcode) ore other bbcodes too???
I just tested on (img bbcode) and the problem appeared too

Go to advanced search