Search found 84 matches

by mtridersclb
Sat Dec 05, 2009 10:19 am
Forum: [3.0.x] Support Forum
Topic: Help with forum emails please ...
Replies: 4
Views: 100

Help with forum emails please ...

www.mtridersclub.co.uk phpbb 3.06 Hi Folks Im trying to work out how to edit the very basic registration activation email. It looks like this: Subject: Welcome to "{SITENAME}" {WELCOME_MSG} Please keep this e-mail for your records. Your account information is as follows: ---------------------------...
by mtridersclb
Fri Jul 17, 2009 10:59 pm
Forum: [3.0.x] Support Forum
Topic: search error
Replies: 14
Views: 855

Re: search error

Thank you. How do i recreate the list, just hit the delete button? Thanks
by mtridersclb
Fri Jul 17, 2009 9:10 pm
Forum: [3.0.x] Support Forum
Topic: search error
Replies: 14
Views: 855

Re: search error

I think you need to change or disable your common word threshold percentage and rebuild your fulltext native index
Hi. I have the same issue, its a real pain. I get the threshold percentage but whats the fulltext native index?

Many thanks

Simon
www.mtridersclub.co.uk
php 3.0
by mtridersclb
Sun Mar 08, 2009 6:41 pm
Forum: [3.0.x] Support Forum
Topic: Search facility...
Replies: 1
Views: 36

Search facility...

Hi. If I try to search for a word on my forum, in this example 'diagram', it returns the following: The following words in your search query were ignored because they are too common words: diagram . You must specify at least one word to search for. Each word must consist of at least 3 characters and...
by mtridersclb
Mon Feb 23, 2009 10:26 pm
Forum: [3.0.x] Support Forum
Topic: Mass email - how to..?
Replies: 3
Views: 54

Re: Mass email - how to..?

Many thanks...

out of interest, whats wrong with fantastico? got me started smartly - I wouldnt have a single clue if it wasnt for a such a thing...
by mtridersclb
Mon Feb 23, 2009 9:01 pm
Forum: [3.0.x] Support Forum
Topic: Mass email - how to..?
Replies: 3
Views: 54

Mass email - how to..?

Hi Folks
Sorry to ask, how do I mass email. It was very simple on my last forum but now Im on V3 (Fantastico) and I cant find the option.

Thank you
by mtridersclb
Mon Jan 19, 2009 11:01 pm
Forum: [3.0.x] Support Forum
Topic: ALways logging in.....(yawn I know..)
Replies: 1
Views: 128

ALways logging in.....(yawn I know..)

Several of my members have to constantly log in. The cookie settings are: whisp.co.uk phpbb3_oj51s / disabled Most of our members are tech-illiterate so I dont know if theyll be able to sort their settings on their PCs. Most didnt have the problem on V2. Your board's URL: www.whisp.co.uk/MTRC Versio...
by mtridersclb
Mon Jan 19, 2009 10:55 pm
Forum: [3.0.x] Support Forum
Topic: 'new post' text - how to remove please....
Replies: 5
Views: 68

Re: 'new post' text - how to remove please....

All sorted thanks, I was deleting the autofil entry in the forum edits rather than the sub forum edits, now all resolved. Ta.
by mtridersclb
Sun Jan 18, 2009 8:40 pm
Forum: [3.0.x] Support Forum
Topic: 'new post' text - how to remove please....
Replies: 5
Views: 68

Re: 'new post' text - how to remove please....

Is there a mod that will remove the autofil desire from that field?

I remove it with IE and check, its gone but when i check in firefox, its there again. So running Firefox on my machine will always autofil I guess. The only way maybe to stop this is to make the field plain?
by mtridersclb
Sun Jan 18, 2009 3:07 pm
Forum: [3.0.x] Support Forum
Topic: 'new post' text - how to remove please....
Replies: 5
Views: 68

'new post' text - how to remove please....

In Subsilver2, In between the icon that goes orange when theres a new post, and the forum headr, it says in just text 'no new posts' or 'new posts'. I dont want it as the icon shows this information. How do I identify what it is and can I then delete it from the template? Your board's URL: http://w...
by mtridersclb
Sun Jan 18, 2009 2:09 am
Forum: [3.0.x] Support Forum
Topic: New Post text/ icon....
Replies: 7
Views: 135

Re: New Post text/ icon....

Having followed your advice on the autofil, the image field is now blank but it still shows that text
by mtridersclb
Sun Jan 18, 2009 12:14 am
Forum: [3.0.x] Support Forum
Topic: New Post text/ icon....
Replies: 7
Views: 135

Re: New Post text/ icon....

brilian Kevin thank you, you are absolutely right, I now edit in IE as it doesnt autofil. BUT I still want rid of that text so any idea as to the first part of the question?..... In Subsilver2, In between the icon that goes orange when theres a new post, and the forum headr, it says in just text 'no...
by mtridersclb
Sat Jan 17, 2009 9:59 pm
Forum: [3.0.x] Support Forum
Topic: New Post text/ icon....
Replies: 7
Views: 135

Re: New Post text/ icon....

thanks for that but it doesnt appear to work plus when i go back to the edit page, its autofilled again. btw I think Im using Fantastico, it was an option open to me from my hosting provider - is that an issue/ restraint?

and why would the text appear on firefox but not IE?

Thanks
by mtridersclb
Sat Jan 17, 2009 7:38 pm
Forum: [3.0.x] Support Forum
Topic: New Post text/ icon....
Replies: 7
Views: 135

New Post text/ icon....

Newbie here. In Subsilver2, In between the icon that goes orange when theres a new post, and the forum headr, it says in just text 'no new posts' or 'new posts'. In Firefox this is visible but in IE it shows as a broken image (missing). I dont want it anyway as the ion shows this information. How do...
by mtridersclb
Sat Jan 17, 2009 7:24 pm
Forum: [3.0.x] Support Forum
Topic: Forum passwords....
Replies: 2
Views: 44

Forum passwords....

sorry, newbie here trying to get the hang of it.

Several of my sub-frums are showing up as needing passwords, I cant seem to delete this. I dont want any passwords on any of the forums.

How do I delete them?

Thanks
Simon

Go to advanced search