Search found 175 matches

by AndrewThomas
Thu Jul 22, 2004 3:39 am
Forum: [2.0.x] MOD Requests
Topic: 2.0.10 Calendar and Album
Replies: 3
Views: 253

2.0.10 Calendar and Album

is there or willthere be any photo albums or calendars for 2.0.10 ??

i used the mojave my calendar for 2.0.6 and i liked the way it worked will that work with 2.0.10?
by AndrewThomas
Thu Jul 22, 2004 12:44 am
Forum: 2.0.x Support Forum
Topic: Royaly Screwed Forum
Replies: 4
Views: 170

So what goes wrong exactly? you can check out my test forums, they are runnign off the same DB as my real forums www.technoputa.com/testforum here you can see the real forum is perfectly up and running www.technoputa.com/forum thats what happened when i installed the attatch MOD and im almost 100% ...
by AndrewThomas
Thu Jul 22, 2004 12:39 am
Forum: 2.0.x Support Forum
Topic: Royaly Screwed Forum
Replies: 4
Views: 170

computersOC wrote: Re-upload all files except config.php from a new package of phpBB and update it to 2.0.10. Re-install all mods after you're sure everything works right.

and what about my DB? and all the old tables that were added from the old mods?
by AndrewThomas
Thu Jul 22, 2004 12:09 am
Forum: 2.0.x Support Forum
Topic: Royaly Screwed Forum
Replies: 4
Views: 170

Royaly Screwed Forum

ok was running a forum 2.0.6 with atleast 10 MOds added to it.. my so called(ex) partner deleted my template folder and a few other files and maybe even screwed with other things. i totaly reinstalled the forums and now every time i go to install a MOD something always goes wrong. is it because of t...
by AndrewThomas
Wed Jul 21, 2004 2:27 am
Forum: [2.0.x] MOD Database Releases
Topic: Multiple BBCode MOD
Replies: 981
Views: 318621

ok im very sorry
i did not know the image tags changed from [left][/left] to [img=left][/img]

i like the old way better but aslong as it works thanx for the mod guys
by AndrewThomas
Wed Jul 21, 2004 2:16 am
Forum: [2.0.x] MOD Database Releases
Topic: Multiple BBCode MOD
Replies: 981
Views: 318621

this is not working for me i tried installign it atleast 10 times and i KNOWW that i have not installed anythign wrong unless the install directions are wrong from the author.

all that happens is i get this look here
http://www.technoputa.com/forum/viewtop ... 0718#10718
by AndrewThomas
Wed Jul 21, 2004 1:39 am
Forum: [2.0.x] MOD Database Releases
Topic: Multiple BBCode MOD
Replies: 981
Views: 318621

ok i guess.. now how do i know if this is installed correctly? here is my new posting_body.tpl is this correct? <script language="JavaScript" type="text/javascript"> <!-- // bbCode control by // subBlue design // www.subBlue.com // Startup variables var imageTag = false; var theSelection = false; //...
by AndrewThomas
Wed Jul 21, 2004 12:05 am
Forum: [2.0.x] MOD Database Releases
Topic: Multiple BBCode MOD
Replies: 981
Views: 318621

its says #-----[ FIND ]--------------------------------- # # NOTE - the complete line to find is: # function helpline(help) { # function helpline( # #-----[ AFTER, ADD ]------------------------------------------ # // MULTI BBCODE-start // put an "n" in front of the value to make it an acceptable var...
by AndrewThomas
Tue Jul 20, 2004 7:41 pm
Forum: 2.0.x Support Forum
Topic: new install missing images
Replies: 2
Views: 82

It appears you have force uploaded your images in ASCII mode. The text files (php tpl etc) should be uploaded in ASCII, and the images should be uploaded in binary. Your FTP client should have an "AUTO" mode, which will automagically do this for you. Re-upload the \phpBB2\templates\subSilver\images...
by AndrewThomas
Tue Jul 20, 2004 7:27 pm
Forum: 2.0.x Support Forum
Topic: new install missing images
Replies: 2
Views: 82

new install missing images

i just made a frwesh install but i dont know why its missing all the images
have a look
www.technoputa.com/phpBB2
by AndrewThomas
Tue Jul 20, 2004 6:34 pm
Forum: 2.0.x Support Forum
Topic: new error message
Replies: 16
Views: 440

first off, you have to install your MODs to all the different styles that you want to use. If you are going to use only one style for everyone, then you just install the mod to that style. but leave subSilver in place just in case. the error about add points, may or may not be related to a style is...
by AndrewThomas
Tue Jul 20, 2004 6:14 am
Forum: 2.0.x Support Forum
Topic: new error message
Replies: 16
Views: 440

you are going around in circles. you don't want to delete subSilver, some of the other styles need it in order to work. reupload subSilver, then go into your admin panel and select it and turn off the overide user thing. now go to your profile and select subsilver. then test, if everything works, t...
by AndrewThomas
Tue Jul 20, 2004 5:58 am
Forum: 2.0.x Support Forum
Topic: new error message
Replies: 16
Views: 440

ok i installed subsilver and swift blue. after installing i check if i can post and i STILL have the same error message Template->make_filename(): Error - file does not exist what is the theme selected under your own profile then? ok i have deleted all other themes and only have a brand new theme i...
by AndrewThomas
Tue Jul 20, 2004 5:48 am
Forum: 2.0.x Support Forum
Topic: new error message
Replies: 16
Views: 440

ok i installed subsilver and swift blue.
after installing i check if i can post and i STILL have the same error message

Code: Select all

Template->make_filename(): Error - file does not exist
by AndrewThomas
Tue Jul 20, 2004 5:23 am
Forum: 2.0.x Support Forum
Topic: new error message
Replies: 16
Views: 440

ok heres what im gonna do
im gonna install subsilver and them try to reinstall my theme and take it from there

Go to advanced search