Search found 71 matches

by phil mailloux
Fri Nov 14, 2008 12:13 am
Forum: [3.0.x] MOD Requests
Topic: Pointer hovering/first lines of post?
Replies: 1
Views: 72

Pointer hovering/first lines of post?

Not sure how I can explain this but on some vBulletin forums I've seen you you can rest your mouse pointer on top of a thread title and view the first couple of ines of the topic. It's a great tool to see if you want to go in the thread and read it or just go to the next threads. Is there a mod avai...
by phil mailloux
Tue Nov 04, 2008 1:13 pm
Forum: [3.0.x] Styles Support & Discussion
Topic: User-Defined Styles
Replies: 2
Views: 34

Re: User-Defined Styles

Thanks very much for that
by phil mailloux
Tue Nov 04, 2008 12:13 pm
Forum: [3.0.x] Styles Support & Discussion
Topic: User-Defined Styles
Replies: 2
Views: 34

User-Defined Styles

Is there such a function on phpBB or a MOD where I can upload several different styles and the registered members can choose which style they can view on their computers?
by phil mailloux
Sun Nov 02, 2008 11:29 pm
Forum: [3.0.x] Support Forum
Topic: Getting Desperate with Cookies Problem
Replies: 4
Views: 88

Getting Desperate with Cookies Problem

I have a forum and the auto login feature doesn't work at all for anyone. The forum has been up about 10 days, traffic and membership is picking up but people are getting annoyed at the lack of auto login. I'm running phpbb 3.0.2 The forum is a fresh install from my webhost through fantastico. The m...
by phil mailloux
Tue Oct 28, 2008 10:55 pm
Forum: [3.0.x] Styles Database Releases
Topic: proFormell
Replies: 244
Views: 67278

Re: proFormell

Thanks for the great style marc, I love it :D I've got the problem with the style cropping my large images because of the width of it. Someone's mentioned an automatic image resizer but can't find anything anywhere (a search in the MOD database leaves me with nothing) Is there a way to fix the image...
by phil mailloux
Thu Oct 23, 2008 2:24 pm
Forum: [3.0.x] Support Forum
Topic: Edit Button not working properly
Replies: 5
Views: 61

Re: Edit Button not working properly

Thank you so much! that fixed it, I was getting really annoyed. It was set to american english. I didn't even see there was other types of english since it wasn't all next to each other. :)
by phil mailloux
Thu Oct 23, 2008 2:00 pm
Forum: [3.0.x] Support Forum
Topic: Edit Button not working properly
Replies: 5
Views: 61

Re: Edit Button not working properly

I just figured out my first dumb mistake. I could edit all post because I was logged s admin. For the missing quote and edit buttons in proFormell, there is indded an "en" folder with images of the buttons in it. If I go in my styles/edit imageset in the ACP I can clearly see edit post [en] and the ...
by phil mailloux
Thu Oct 23, 2008 1:42 pm
Forum: [3.0.x] Support Forum
Topic: Edit Button not working properly
Replies: 5
Views: 61

Edit Button not working properly

I've been playing with the forum software for a couple of days on my website. I downloaded a few skins Under the subSilver and proSilver skins, everyone can see and edit the "edit" button under the posts. How can I stop anyone but the original poster to edit their own posts? Under the proFormell and...
by phil mailloux
Sat Oct 18, 2008 7:24 am
Forum: [3.0.x] Styles Support & Discussion
Topic: Deleting logo banner writing
Replies: 1
Views: 59

Re: Deleting logo banner writing

Forget about it, I found it. Can a mod please delete this thread.
by phil mailloux
Sat Oct 18, 2008 5:21 am
Forum: [3.0.x] Styles Support & Discussion
Topic: Deleting logo banner writing
Replies: 1
Views: 59

Deleting logo banner writing

I use the link here http://www.phpbb.com/kb/article/changing-your-board-logo/ to put a new logo gif on my forum header banner. The logo did appear on the banner so that's good. My problem is that when the forum installed itself there was some writing on the banner saying "Yourforumname.com enter a s...

Go to advanced search