Search found 226 matches

by custmguru®
Tue May 10, 2005 2:13 am
Forum: 2.0.x Support Forum
Topic: [SOLVED] 'No posts exist for this topic' after upgrade
Replies: 17
Views: 3152

as an example, this thread is showing 118 pages. http://forums.s-series.org/viewtopic.php?t=39032 i have no problem accessing this thread until around post #2230 where im finding the last post which is on page 112. everything after is blank. http://forums.s-series.org/viewtopic.php?t=39032&postdays=...
by custmguru®
Tue May 10, 2005 2:08 am
Forum: 2.0.x Support Forum
Topic: [SOLVED] 'No posts exist for this topic' after upgrade
Replies: 17
Views: 3152

[SOLVED] 'No posts exist for this topic' after upgrade

URL: http://forums.s-series.org Template(s) used: modified subsilver (header format mostly) Any and all MODs: Quick reply thread preview extra page mod there may be a few more but i dont remember them [/color] Do you use a port of phpBB: don't think so Version of phpBB: just upgraded to 2.0.15 Versi...
by custmguru®
Mon May 09, 2005 6:10 pm
Forum: 2.0.x Discussion
Topic: Deleting shadow topics
Replies: 5
Views: 392

it only delets the moved: thing. not the whole thread
by custmguru®
Mon May 09, 2005 5:48 pm
Forum: 2.0.x Discussion
Topic: phpBB 2.0.15
Replies: 79
Views: 7546

I used to hate the updating till i found the patchwork delie worked with easy mod. i updated 3 sites in half an hour and one of those sites had to be done by hand (no FTP access). the doing it by hand is a PITA, but i'd rather spend 20 minutes doing it than spend 4-5 hours fixing it after i get hack...
by custmguru®
Tue May 03, 2005 11:14 pm
Forum: [2.0.x] MOD Requests
Topic: MODS-Database function?
Replies: 0
Views: 143

MODS-Database function?

I know Nuttzy made the MODS-Database in use here (and it's not for release), but i need to know if anyone has made something similar. I am looking to create a how-to section that displays just like the database with all the same layout features. http://www.phpbb.com/phpBB/catdb.php?db=1 a page start...
by custmguru®
Mon Apr 18, 2005 7:15 pm
Forum: 2.0.x Support Forum
Topic: Favicon
Replies: 6
Views: 286

have you actually marked it as a favorite? it won't pick it up on it's own.
by custmguru®
Mon Apr 18, 2005 7:13 pm
Forum: 2.0.x Support Forum
Topic: MASS EMAIL does not work! Please help!
Replies: 6
Views: 301

ditto with me. 2 forums, neither of them will send messages anymore. they both used to.

one has 2K members, the other has nearly 10K
by custmguru®
Tue Apr 12, 2005 4:29 pm
Forum: 2.0.x Support Forum
Topic: Search Disappears
Replies: 3
Views: 206

i had the same issue. I tried the page 2 and it worked. so i went back to page 1, but entered the address with a start=0 and it also works fine. it lookied like this... search.php?search_id=318712128&start=0. since doing that it works for that search. it does it again with a new search, but i can do...
by custmguru®
Tue Apr 12, 2005 4:25 pm
Forum: 2.0.x Support Forum
Topic: "Search" problems
Replies: 9
Views: 434

ive got the same issue, but everything was fine before installing 2.0.13
by custmguru®
Wed Apr 06, 2005 10:05 pm
Forum: [2.0.x] Styles Development & Discussion
Topic: Avatars?
Replies: 2
Views: 106

option in the ACP. check the configuration link in the control panel.
by custmguru®
Wed Apr 06, 2005 9:40 pm
Forum: 2.0.x Support Forum
Topic: Baffled
Replies: 8
Views: 737

it got me too. i spent 20 minutes scrolling through the code and couldn't see where it was coming from. I was in the database and happened to notice it.
by custmguru®
Wed Apr 06, 2005 9:28 pm
Forum: [2.0.x] Styles Development & Discussion
Topic: Help me fix my view_topic.tpl
Replies: 10
Views: 493

it's not a huge bug. it's a simple change that fixes it. ill post a link once i find it again.

Go to advanced search