Search found 904 matches

by woipi90
Sun Nov 18, 2012 11:40 am
Forum: [3.0.x] MODs in Development
Topic: [BETA] Ultimate Board Clubs 1.0.3
Replies: 1363
Views: 74920

Re: [BETA] Ultimate Board Clubs 1.0.2

so now i need some people to help me test the new package..


plz pm me when u have time to test..
by woipi90
Sun Nov 18, 2012 11:38 am
Forum: [3.0.x] MOD Writers Discussion
Topic: [SOLVED] clean vars before db
Replies: 12
Views: 396

Re: clean vars before db

I'm guessing what you mentioned in the first post is from a validation report. In this case you quoted this piece of code from your file acp_clubs.php: $sql = "SELECT c.*, u.username, u.username_clean, u.user_colour FROM " . CLUBS_TABLE . " c, " . USERS_TABLE . " u WHERE c.pclub = 1 AND u.user_id =...
by woipi90
Sun Nov 18, 2012 10:00 am
Forum: [3.0.x] MOD Writers Discussion
Topic: [SOLVED] clean vars before db
Replies: 12
Views: 396

Re: clean vars before db

I don't see a reason for escaping these strings now either, but doing it wont harm. Simply do this on your arrays - Requires PHP 5.3+ $limit_days = array_map(function($obj){ return $db->sql_escape(); }, $limit_days); $sort_by_text = array_map(function($obj){ return $db->sql_escape(); }, $sort_by_te...
by woipi90
Sun Nov 18, 2012 12:17 am
Forum: [3.0.x] MOD Writers Discussion
Topic: [SOLVED] clean vars before db
Replies: 12
Views: 396

Re: clean vars before db

I always was thinkng request_var does the job request_var is another thing.. not all vars have to be loaded through request_var.. in my case the data for the vars would be here: // Sorting $limit_days = array( 0 => $user->lang['ALL_ENTRIES'], 1 => $user->lang['1_DAY'], 7 => $user->lang['7_DAYS'], 1...
by woipi90
Sun Nov 18, 2012 12:10 am
Forum: [3.0.x] MOD Writers Discussion
Topic: [SOLVED] clean vars before db
Replies: 12
Views: 396

Re: clean vars before db

All string type variables must be inside $db->sql_escape($your_variable); and all integer variable types must be marked as such by adding (int) in front of them. Example: $foo = 'Hello world'; $bar = 50; $sql = 'SELECT * FROM ' . MY_TABLE .     " WHERE column1 = '" . $db->sql_escape($foo) . "'     ...
by woipi90
Sat Nov 17, 2012 10:21 pm
Forum: [3.0.x] MOD Writers Discussion
Topic: [SOLVED] clean vars before db
Replies: 12
Views: 396

[SOLVED] clean vars before db

hy all, im currently bussy fixing some things in my mod.. i wondered if somebody can describe to me how i have to change this.. and what i have to change.. there is a similar code related to this in functions_admin.php $sql = "SELECT c.*, u.username, u.username_clean, u.user_colour FROM " . CLUBS_TA...
by woipi90
Sat Nov 17, 2012 7:50 pm
Forum: [3.0.x] MOD Writers Discussion
Topic: [REPORTED] problem with 0 in generate_text_for_display
Replies: 7
Views: 531

Re: problem with 0 in customn function

oh sry i have now found the problem is within the displaying of the text '0'.. ive got: generate_text_for_display($row['comment_text'], $row['comment_uid'], $row['comment_bitfield'], 7) there and it shows me nothing.. when i change it to: $row['comment_text'] it shows just fine.. whats the problem? ...
by woipi90
Sat Nov 17, 2012 7:34 pm
Forum: [3.0.x] MOD Writers Discussion
Topic: [REPORTED] problem with 0 in generate_text_for_display
Replies: 7
Views: 531

Re: problem with 0 in customn function

DionDesigns wrote:Change this line:

Code: Select all

if ($message_parser->message) {
to this:

Code: Select all

if ($message_parser->message != '') {
and see if it works. Removing that conditional should also fix the problem.
hm removed the if case but didnt work eighter..
by woipi90
Sat Nov 17, 2012 6:15 pm
Forum: [3.0.x] MODs in Development
Topic: [BETA] Ultimate Board Clubs 1.0.3
Replies: 1363
Views: 74920

Re: [BETA] Ultimate Board Clubs 1.0.2

There is still the last reply problem...if x made a Post in a message board of a club, and y replied, on the message board page (where you see all the "posts"), the last reply author is still x. Same thing on the club view page (outside the message board).. so i think it should be fixed now on the ...
by woipi90
Sat Nov 17, 2012 6:00 pm
Forum: [3.0.x] MOD Writers Discussion
Topic: [REPORTED] problem with 0 in generate_text_for_display
Replies: 7
Views: 531

Re: problem with 0 in customn function

ViolaF wrote:You mean, when you insert a 0 (zero) in the comment, the comment is blank after sending the form?
yes exactly..
by woipi90
Sat Nov 17, 2012 5:30 pm
Forum: [3.0.x] MOD Writers Discussion
Topic: [REPORTED] problem with 0 in generate_text_for_display
Replies: 7
Views: 531

[REPORTED] problem with 0 in generate_text_for_display

hy all, ive got a small problem.. i hope u can help me.. ive got a customn comment system and all is just working fine when submitting a post.. but when i want to accept '0' as comment a blank comment gets submitted.. my code would be: $("#commentform").submit(function(event) { event.preventDefault(...
by woipi90
Fri Nov 16, 2012 11:50 pm
Forum: [3.0.x] MODs in Development
Topic: [BETA] Ultimate Board Clubs 1.0.3
Replies: 1363
Views: 74920

Re: [BETA] Ultimate Board Clubs 1.0.2

There is still the last reply problem...if x made a Post in a message board of a club, and y replied, on the message board page (where you see all the "posts"), the last reply author is still x. Same thing on the club view page (outside the message board).. will take a look into this.. but still i ...
by woipi90
Thu Nov 15, 2012 1:06 pm
Forum: [3.0.x] MODs in Development
Topic: [BETA] Ultimate Board Clubs 1.0.3
Replies: 1363
Views: 74920

Re: [BETA] Ultimate Board Clubs 1.0.2

can somebody plz help me with validating this for xhtml?


grz woipi
by woipi90
Wed Nov 14, 2012 4:40 pm
Forum: [3.0.x] MODs in Development
Topic: [BETA] Ultimate Board Clubs 1.0.3
Replies: 1363
Views: 74920

Re: [BETA] Ultimate Board Clubs 1.0.2

ive reuploaded the package..

changed: clubs.css and functions_clubs.php
by woipi90
Wed Nov 14, 2012 2:32 pm
Forum: [3.0.x] MODs in Development
Topic: [BETA] Ultimate Board Clubs 1.0.3
Replies: 1363
Views: 74920

Re: [BETA] Ultimate Board Clubs 1.0.2

Jessica wrote:Just realized there's no image for "yes" and "no" when accepting new members

EDIT: or at least the images are broken.
sry about this.. maybe u try: padding: 5px 5px 10px; for search_container in ur .css file..

ye plz dont forget to set all permissions!


grz woipi

Go to advanced search