Search found 120 matches

by pat538
Wed Jul 18, 2012 11:27 pm
Forum: [3.0.x] Styles Support & Discussion
Topic: help with a left sidebar
Replies: 8
Views: 308

help with a left sidebar

I already have a right sidebar. now I want to add a left side bar. I want to put ads in the left side and a linkbar (if possible) I am using heista which I believe is subsilver2 based. I have read everywhere here and can't seem to find anything that works. could someone please suggest to me what is ...
by pat538
Sun Nov 21, 2010 4:55 pm
Forum: [3.0.x] Support Forum
Topic: What changed from 3.07 to 3.08?
Replies: 1
Views: 114

What changed from 3.07 to 3.08?

Does anyone know what some of the changes are to the 3.08? my concern is the links and pictures that are posted on the board, did not open in a new window when I first upgraded to 3.07.. I went through hell getting the links and posted images to open in a new window. any other changes I would be int...
by pat538
Sun Aug 08, 2010 8:47 pm
Forum: [3.0.x] Styles Support & Discussion
Topic: change background color in heista purple?
Replies: 3
Views: 372

Re: change background color in heista purple?

Thank you for your reply, much appreciated, but, I guess I didn't explain it well. :? I would like to change the color below: Register • FAQ • Search • LOGIN but, not in the actual forum table. I am talking about the table that is white, where the forum tables resides on. in other words, I want to l...
by pat538
Sat Aug 07, 2010 2:38 am
Forum: [3.0.x] Styles Support & Discussion
Topic: change background color in heista purple?
Replies: 3
Views: 372

change background color in heista purple?

I would like to change the background color in heista purple. I am not talking about the actual forum table. I am referring to the overall table. here is a link http://sybilsden.com/bb/ I want would like to change the white to a dark purple. hope I explained that correctly. thank you in advance. pat
by pat538
Mon Jun 07, 2010 12:53 pm
Forum: [3.0.x] MOD Writers Discussion
Topic: posting images in topic problem
Replies: 16
Views: 571

Re: posting images in topic problem

seems, some links open in a new window and some don't. maybe the existing links don't open in new window, not sure. also, same with the signatures. maybe I should have originally asked, how to have all links, and images open in new window. oh well, I will fool with it later. thank you so very much f...
by pat538
Sun Jun 06, 2010 8:22 pm
Forum: [3.0.x] MOD Writers Discussion
Topic: posting images in topic problem
Replies: 16
Views: 571

Re: posting images in topic problem

ok, really confused now.

I redid my link, and now it is not clickable at all..
by pat538
Sun Jun 06, 2010 8:10 pm
Forum: [3.0.x] MOD Writers Discussion
Topic: posting images in topic problem
Replies: 16
Views: 571

Re: posting images in topic problem

yes, I noticed that some open in a new window and some don't.

maybe I have something wrong in the bbcode.html?

I will try to re-do my link in my profile and see if that will make a difference.

thanks for letting me know I am not totally nuts :D

pat
by pat538
Sun Jun 06, 2010 8:01 pm
Forum: [3.0.x] Styles Support & Discussion
Topic: increase font size on "board index"
Replies: 22
Views: 1058

Re: increase font size on "board index"

thank you so very much.

you have been so helpful.

very clear on explaining too.

thank you again, a million+ times,

pat
by pat538
Sun Jun 06, 2010 7:45 pm
Forum: [3.0.x] Styles Support & Discussion
Topic: increase font size on "board index"
Replies: 22
Views: 1058

Re: increase font size on "board index"

perfect, quick and easy. also, very well explained.

your right about the stylesheet.css.
wasnt thinking when I posted the question.

one other question, no big deal. but, is there a way to change the color of the word "board index"

thank you a mllion times for that info.

pat
by pat538
Sun Jun 06, 2010 7:28 pm
Forum: [3.0.x] MOD Writers Discussion
Topic: posting images in topic problem
Replies: 16
Views: 571

Re: posting images in topic problem

yes, it worked for the "in the post". but, not on a signature when someone posts their web site there. maybe I did someting wrong, I will look at it again. basically, everything works great, except for the web site links in signatures. even my links in my signature don't come up in a new window. I w...
by pat538
Sun Jun 06, 2010 5:55 pm
Forum: [3.0.x] MOD Writers Discussion
Topic: posting images in topic problem
Replies: 16
Views: 571

Re: posting images in topic problem

ok, worked great.

one other problem is the links in the members signature posts?
where do I find that one?

really appreciate your help with this.

pat
by pat538
Sun Jun 06, 2010 4:12 pm
Forum: [3.0.x] Styles Support & Discussion
Topic: increase font size on "board index"
Replies: 22
Views: 1058

increase font size on "board index"

I am using heista purple. I would like to increase the font size on the text that says "Board Index" I assume it would be changed in common.css but, what I don't know is which line pertains to that link(board index)? here is a link: http://sybilsden.com/bb/ actually, I would like all the text on tha...
by pat538
Sun Jun 06, 2010 2:33 pm
Forum: [3.0.x] MOD Writers Discussion
Topic: posting images in topic problem
Replies: 16
Views: 571

Re: posting images in topic problem

I just changed it, and it didn't work :cry:

to fully understand, I went to templates/bbcodes.html

I changed it to the code you told me, then cleared the cache.

is there something I missed?

thank you again for your help and patience.

pat
by pat538
Sat Jun 05, 2010 8:21 pm
Forum: [3.0.x] MOD Writers Discussion
Topic: posting images in topic problem
Replies: 16
Views: 571

Re: posting images in topic problem

yeah, :D it worked. finally. one other question: the images and links within a post now opens in a new window. but, some of members signaures with links and all the web site links in the member list do not open in a new window. is there another file to alter or another line in attachment.html? thank...
by pat538
Sat Jun 05, 2010 6:07 pm
Forum: [3.0.x] MOD Writers Discussion
Topic: posting images in topic problem
Replies: 16
Views: 571

Re: posting images in topic problem

I looked at this:
http://www.phpbb.com/kb/article/links-o ... w-windows/
I made the changes accordinly. refreshed cache.

still don't work.

none of the links, or image thumbnails open in a new window.

I am baffled. can someone please help.

thanks,
pat

Go to advanced search