Search found 66 matches

by Shakensoul
Fri Jul 23, 2010 6:06 am
Forum: [3.0.x] Styles Support & Discussion
Topic: [split][How To] Modify prosilver's header
Replies: 12
Views: 702

Re: [split][How To] Modify prosilver's header

Thanks for the pointer, much appreciated.

Currently I am experimenting with the FAQ link which I will modify once the alignment has been done.

How do I remove the dot appearing before the icon, how do I align multiple links as horizontal ?

My board url is http://www.myfaridabad.in/forum
by Shakensoul
Thu Jul 22, 2010 7:10 pm
Forum: [3.0.x] Styles Support & Discussion
Topic: [split][How To] Modify prosilver's header
Replies: 12
Views: 702

[split][How To] Modify prosilver's header

I am trying to make my phpbb board header similar to my joomla website. So far I have been successful in creating the header and it looks similar to my website (I think it looks similar :oops: ) Now to complete the look I need to create a menu in my forum header similar to my website as indicated in...
by Shakensoul
Thu Jun 03, 2010 7:29 am
Forum: [3.0.x] Support Forum
Topic: [Split From] remind inactive users not sending mail 3.0.7-PL1
Replies: 2
Views: 606

[Split From] remind inactive users not sending mail 3.0.7-PL1

I have a similar problem. Board is 3.0.7-PL1 I have set users to be activated by admin. In ACP>Users and Groups>Inactive Users when I select the user and click remind to send them a reminder email that account is still inactive, the email is not sent. I have already installed the mod User Reminder 1...
by Shakensoul
Thu Jun 03, 2010 5:25 am
Forum: [3.0.x] Abandoned MODs
Topic: [ABD] newpost2mail: Send new posts as email to admin
Replies: 362
Views: 57311

Re: [BETA] newpost2mail: Send new posts as email to admin

This lag depends on how long your server needs to send the mails and of course the more receipients, the longer it takes. Stefan I am coming back with a small question. Is it possible to change the code to allow the board to send emails after the post is submitted, submit post and then process the ...
by Shakensoul
Sat May 29, 2010 3:55 am
Forum: [3.0.x] Support Forum
Topic: Attachment do not show after move board
Replies: 31
Views: 12439

Re: Attachment do not show after move board

I am trying to back up phpbb3 files through FTP using FileZilla. I have set the transfer mode to "Binary". I am able to copy all the files to my local drive except some files from the /files folder. I understand this folder contains the attachements and I do not want to miss them. I am getting an er...
by Shakensoul
Tue May 18, 2010 6:00 am
Forum: [3.0.x] Abandoned MODs
Topic: [ABD] newpost2mail: Send new posts as email to admin
Replies: 362
Views: 57311

Re: [BETA] newpost2mail: Send new posts as email to admin

henmedia wrote:This lag depends on how long your server needs to send the mails and of course the more receipients, the longer it takes.

Stefan
Thanks. That clears my doubt perfectly.
by Shakensoul
Mon May 17, 2010 6:01 pm
Forum: [3.0.x] Abandoned MODs
Topic: [ABD] newpost2mail: Send new posts as email to admin
Replies: 362
Views: 57311

Re: [BETA] newpost2mail: Send new posts as email to admin

After implementing the mod, I have noticed that after you click on submit after posting a reply or topic, there is a slight delay of 5-10 secs when nothing seems to be happening, and often users tend to click on the submit button again resulting in double post.

Is there anything we can do ?
by Shakensoul
Fri May 07, 2010 4:59 pm
Forum: [3.0.x] Abandoned MODs
Topic: [ABD] newpost2mail: Send new posts as email to admin
Replies: 362
Views: 57311

Re: [BETA] newpost2mail: Send new posts as email to admin

Using REGISTERED does not seem to be working. Does the mod send email to the board admin by default ? Because when I used $n2m_MAILTO_GROUP[] = "REGISTERED" the dummy account did not receive the email but the admin did. Also once I changed the group back to "n2m_recipients" group and tried a test po...
by Shakensoul
Fri May 07, 2010 8:24 am
Forum: [3.0.x] Abandoned MODs
Topic: [ABD] newpost2mail: Send new posts as email to admin
Replies: 362
Views: 57311

Re: [BETA] newpost2mail: Send new posts as email to admin

This is a great MOD. Thanks to the author. :) A few basic questions. I want to send the email notifications to all users. // You can send mails to groups defined in your phpBB3 installation by changing the // follwing line: // // $n2m_MAILTO_GROUP[] = ""; // to // $n2m_MAILTO_GROUP[] = "your_group_h...
by Shakensoul
Tue May 04, 2010 5:23 pm
Forum: [3.0.x] Support Forum
Topic: Is my forum accessible to you ?
Replies: 7
Views: 246

Re: Is my forum accessible to you ?

gamesmad wrote:Works fine for me here in England.

-Will
Praveen Kumar wrote:Chennai, TN.
Works fine...

Praveen
Thanks.
by Shakensoul
Mon May 03, 2010 5:53 pm
Forum: [3.0.x] Support Forum
Topic: Is my forum accessible to you ?
Replies: 7
Views: 246

Re: Is my forum accessible to you ?

I would appreciate if more people could try the link. Thanks.
by Shakensoul
Mon May 03, 2010 1:47 pm
Forum: [3.0.x] Support Forum
Topic: Is my forum accessible to you ?
Replies: 7
Views: 246

Re: Is my forum accessible to you ?

Callum95 wrote:Working here.

~Callum
Thanks.
by Shakensoul
Mon May 03, 2010 12:53 pm
Forum: [3.0.x] Support Forum
Topic: Is my forum accessible to you ?
Replies: 7
Views: 246

Is my forum accessible to you ?

Apologize to the mods if this is not the right section to post this. Many of my members who are located outside India are complaining that my forum is not accessible to them, they receive an error " Cannot find server". I wanted to check if this is ISP specific or domain related. My board url is - s...
by Shakensoul
Mon May 03, 2010 6:41 am
Forum: [3.0.x] Support Forum
Topic: Avatar and ACP issues after updating
Replies: 8
Views: 235

Re: Avatar and ACP issues after updating

Its resolved :D :D

Thanks very much again, much appreciated.

I had to overwrite the en_us folder with the new files and copy the mod files.

Cheers !
by Shakensoul
Mon May 03, 2010 5:26 am
Forum: [3.0.x] Support Forum
Topic: Avatar and ACP issues after updating
Replies: 8
Views: 235

Re: Avatar and ACP issues after updating

AdamR wrote:Do you have any additional languages besides English installed on the board?

- Adam
I have set British english as the default language. US English is also an option. There are multiple language folders installed by default during installation but English is the only language used.

Go to advanced search