Search found 80 matches

by bhbebe
Thu Oct 17, 2013 9:02 pm
Forum: [3.0.x] Support Forum
Topic: HELP: problem loading "profile" page
Replies: 4
Views: 930

Re: HELP: problem loading "profile" page

Thank you very much! I solved my problem.

Cheers!
by bhbebe
Thu Oct 17, 2013 8:45 pm
Forum: [3.0.x] Support Forum
Topic: HELP: problem loading "profile" page
Replies: 4
Views: 930

Re: HELP: problem loading "profile" page

I realize that something is missing :oops: but I don't know what or how to replace it :(
by bhbebe
Thu Oct 17, 2013 8:28 pm
Forum: [3.0.x] Support Forum
Topic: HELP: problem loading "profile" page
Replies: 4
Views: 930

HELP: problem loading "profile" page

Hi. Could someone please help me with my problem, I would appreciate it very much. All members have the same problem: can not load "profile" area. Even I, as administrator, have same problem. Here is what I get after I press "profile" in user control panel: http://s2.postimg.org/a21igpi55/Screen_Sho...
by bhbebe
Wed Oct 09, 2013 8:04 am
Forum: [3.0.x] Support Forum
Topic: How to delete unread messages?
Replies: 1
Views: 844

How to delete unread messages?

HI, This "5 unread messages" appered and It won't go away. It is some sort of bug or something. Once SPAM user sent it to all users, but when I deleted that SPAM user and all of its posts, those messages stayed somewhere, but not in my inbox. How to remove this? http://i40.tinypic.com/25auuq0.png Be...
by bhbebe
Thu Jul 25, 2013 12:39 am
Forum: [3.0.x] Support Forum
Topic: No colors/styles on forum, only plain HTML
Replies: 7
Views: 1373

Re: No colors/styles on forum, only plain HTML

It seems to me that problem is fixed.
Few of my forum members told me that everything is fine now. (firefox, explorer and chrome users)

but still didn't get the information from hostmonster. :evil:

thx everyone. hope this problem will not come back ;)
by bhbebe
Thu Jul 25, 2013 12:23 am
Forum: [3.0.x] Support Forum
Topic: No colors/styles on forum, only plain HTML
Replies: 7
Views: 1373

Re: No colors/styles on forum, only plain HTML

I am trying to make contact with them.
all of their representative still busy :?
if i get the answer from them, let u know.

thx for reply :)
by bhbebe
Wed Jul 24, 2013 11:57 pm
Forum: [3.0.x] Support Forum
Topic: No colors/styles on forum, only plain HTML
Replies: 7
Views: 1373

Re: No colors/styles on forum, only plain HTML

I did it... nothing happened :(
by bhbebe
Wed Jul 24, 2013 11:28 pm
Forum: [3.0.x] Support Forum
Topic: No colors/styles on forum, only plain HTML
Replies: 7
Views: 1373

Re: No colors on forum, only letters

nothing.. really :?
it was working today just fine... but last few hours is like this
I only changed background picture, but few days ago

tnx for reply
by bhbebe
Wed Jul 24, 2013 11:04 pm
Forum: [3.0.x] Support Forum
Topic: No colors/styles on forum, only plain HTML
Replies: 7
Views: 1373

No colors/styles on forum, only plain HTML

Support Request Template What version of phpBB are you using? phpBB 3.0.11 What is your board's URL? http://www.bhbebe.com/forum Who do you host your board with? hostmonster How did you install your board? I used the download package from phpBB.com What is the most recent action performed on your b...
by bhbebe
Tue Oct 02, 2012 1:23 pm
Forum: [3.0.x] Support Forum
Topic: How to add bots??
Replies: 6
Views: 342

Re: How to add bots??

I got problem: When I entered details for bot ( I tried few of them), I got this message:

The name is already in use on your board and can’t be used for the Bot.
by bhbebe
Tue Oct 02, 2012 1:18 pm
Forum: [3.0.x] Support Forum
Topic: How to add bots??
Replies: 6
Views: 342

Re: How to add bots??

Thank you very much for your reply. I found a list and I will add them manually.
Really don't know the reason why bots disappeared from my forum.
by bhbebe
Tue Oct 02, 2012 12:16 pm
Forum: [3.0.x] Support Forum
Topic: How to add bots??
Replies: 6
Views: 342

Re: [split from] Bots ........ or Google Bots

Sorry. Here is filled template. Support Request Template What version of phpBB are you using? phpBB 3.0.11 What is your board's URL? http://www.bhbebe.com/forum Who do you host your board with? hostmonster How did you install your board? I used the download package from phpBB.com What is the most re...
by bhbebe
Tue Oct 02, 2012 11:02 am
Forum: [3.0.x] Support Forum
Topic: How to add bots??
Replies: 6
Views: 342

How to add bots??

Here is my problem about bots.

"ACP/general/spiders-robots" part is empty on my forum (http://www.bhbebe.com/forum)

How can I add bots? Is there any kind of list where are all infos about them (Bot style, Bot language, Agent match, Bot IP address) so I can add them manually?

Thank you.
by bhbebe
Tue Apr 03, 2012 11:48 am
Forum: [3.0.x] Support Forum
Topic: spam attack, pls help!
Replies: 12
Views: 240

Re: spam attack, pls help!

no, I don't.
by bhbebe
Tue Apr 03, 2012 11:33 am
Forum: [3.0.x] Support Forum
Topic: spam attack, pls help!
Replies: 12
Views: 240

Re: spam attack, pls help!

Oh, I just tried to make new registration on forum, to check if it works and there is still same captcha as it was before :( don't know why? http://www.bhbebe.com/forum/ucp.php?mode=register After all steps, I got this message and I thought everything is ok, but ... Information Configuration updated...

Go to advanced search