Search found 242 matches

by Andrew Clarkson
Fri Mar 02, 2012 1:36 pm
Forum: [3.0.x] Support Forum
Topic: Browser problems - HELP!
Replies: 39
Views: 1701

Re: Browser problems - HELP!

Brf wrote:Have you deleted those two bad bot definitions?
Sogou and 008, yes.
by Andrew Clarkson
Fri Mar 02, 2012 11:46 am
Forum: [3.0.x] Support Forum
Topic: Browser problems - HELP!
Replies: 39
Views: 1701

Re: Browser problems - HELP!

Noooooo! Anybody else like to suggest some suggestions?
by Andrew Clarkson
Thu Mar 01, 2012 6:17 pm
Forum: [3.0.x] Support Forum
Topic: Browser problems - HELP!
Replies: 39
Views: 1701

Re: Browser problems - HELP!

That still doesn't explain why your bots got broken. Are you able to compare files? Then you could compare all your phpBB files with those of a fresh installation to see which have been modified. Otherwise attach (use the Upload attachment feature) your copy of /includes/session.php . Hi, Here's th...
by Andrew Clarkson
Wed Feb 29, 2012 8:32 am
Forum: [3.0.x] Support Forum
Topic: Browser problems - HELP!
Replies: 39
Views: 1701

Re: Browser problems - HELP!

AJ,

I will let you know in 8 hours or so, currently at work, sorry! :)
by Andrew Clarkson
Wed Feb 29, 2012 6:23 am
Forum: [3.0.x] Support Forum
Topic: Browser problems - HELP!
Replies: 39
Views: 1701

Re: Browser problems - HELP!

[*]what have you done to your board in the means of modifying it from a default installation to a customized one from the very beginning? [*]Which MODs have you installed? [*]What did you do manually? [*]Did you even install the board yourself or did it someone else (or some tool) for you?[/list] H...
by Andrew Clarkson
Tue Feb 28, 2012 6:32 pm
Forum: [3.0.x] Support Forum
Topic: Browser problems - HELP!
Replies: 39
Views: 1701

Re: Browser problems - HELP!

Sogou is blocked in my robots.txt file (doesn't work!), so maybe that's why the information is not all there?
by Andrew Clarkson
Tue Feb 28, 2012 2:17 pm
Forum: [3.0.x] Support Forum
Topic: Browser problems - HELP!
Replies: 39
Views: 1701

Re: Browser problems - HELP!

Page 3;

Code: Select all

bot_name	bot_agent
			SpeedySpider	Speedy
			Discovery	discobot/1.1
			AhrefsBot/2.0	AhrefsBot/2.0
			ScoutJet	ScoutJet
			Ezooms/1.0	Ezooms/1.0
			Sogou	
by Andrew Clarkson
Tue Feb 28, 2012 2:16 pm
Forum: [3.0.x] Support Forum
Topic: Browser problems - HELP!
Replies: 39
Views: 1701

Re: Browser problems - HELP!

Page 2; bot_name bot_agent psbot [Picsearch] psbot/0 Seekport [Bot] Seekbot/ Sensis [Crawler] Sensis Web Crawler SEO Crawler SEO search Crawler/ Seoma [Crawler] Seoma [SEO Crawler] SEOSearch [Crawler] SEOsearch/ Snappy [Bot] Snappy/1.1 ( http://www.urltrends.com/ ) Steeler [Crawler] http://www.tkl.i...
by Andrew Clarkson
Tue Feb 28, 2012 7:10 am
Forum: [3.0.x] Support Forum
Topic: Browser problems - HELP!
Replies: 39
Views: 1701

Re: Browser problems - HELP!

Hi,

I'm at work at the moment, but I'll be home later, and complete the list of Bots.

Thanks again!
by Andrew Clarkson
Mon Feb 27, 2012 3:45 pm
Forum: [3.0.x] Support Forum
Topic: Browser problems - HELP!
Replies: 39
Views: 1701

Re: Browser problems - HELP!

AmigoJack, I ran the query as requested, here's a page; bot_name bot_agent AdsBot [Google] AdsBot-Google Alexa [Bot] ia_archiver Alta Vista [Bot] Scooter/ Ask Jeeves [Bot] Ask Jeeves Baidu [Spider] Baiduspider/2.0 Bing [Bot] bingbot/ Exabot [Bot] Exabot/ FAST Enterprise [Crawler] FAST Enterprise Cra...
by Andrew Clarkson
Fri Feb 24, 2012 3:33 pm
Forum: [3.0.x] Support Forum
Topic: Browser problems - HELP!
Replies: 39
Views: 1701

Re: Browser problems - HELP!

Fixed it! There's a button in the permissions section enabling guests to be able to see memberlist etc.

:D
by Andrew Clarkson
Fri Feb 24, 2012 12:41 pm
Forum: [3.0.x] Support Forum
Topic: Browser problems - HELP!
Replies: 39
Views: 1701

Re: Browser problems - HELP!

Incidentally, it looks the same in Chrome too.
by Andrew Clarkson
Fri Feb 24, 2012 12:16 pm
Forum: [3.0.x] Support Forum
Topic: Browser problems - HELP!
Replies: 39
Views: 1701

Re: Browser problems - HELP!

RMcGirr83 wrote:Using FF 10 I don't see login box or registration links, I do see the code within your overall_header and index_body files though. Try removing all files from the cache folder except for index and .htaccess
Temp internet files emptied, I've Shift+F5 too, all to no avail.
by Andrew Clarkson
Fri Feb 24, 2012 9:53 am
Forum: [3.0.x] Support Forum
Topic: Browser problems - HELP!
Replies: 39
Views: 1701

Re: Browser problems - HELP!

Cannot reproduce: in all browsers (IE 8.0, Opera 11.61, Fx 3.0) I see not only the login link, but also the two editboxes below the forums on the index to directly enter username and password. Also IE 8 .0 is displaying your site fine (but that's already a consequence of the first sentence). You ha...
by Andrew Clarkson
Fri Feb 24, 2012 9:26 am
Forum: [3.0.x] Support Forum
Topic: Browser problems - HELP!
Replies: 39
Views: 1701

Re: Browser problems - HELP!

Well, I've refreshed all aspects of the styles, still nothing, has anybody else got any suggestions to get it working in IE?

TY

Go to advanced search