Search found 42 matches

by t0m|ta
Fri Oct 18, 2002 1:47 pm
Forum: 2.0.x Support Forum
Topic: Weird problem with moderators and permisions
Replies: 2
Views: 83

Sorry it has taken me so long to answer but I have to work :) I haven't upgraded because my forum is modded, and not being very much of a programmer I was afraid something would go wrong if I upgraded. I modded the forum when installing it, back in april and havent touched it ever since (the mods). ...
by t0m|ta
Fri Oct 18, 2002 9:15 am
Forum: 2.0.x Support Forum
Topic: Weird problem with moderators and permisions
Replies: 2
Views: 83

Weird problem with moderators and permisions

Hello, I hope someone can help me. I'm running version 2.0 which I know is no longer supported but maybe you can give me a hint. I've done a search but found nothing related. In my forums I have a problem with some users that appear automatically as moderadors. If I go to the control panel, I can se...
by t0m|ta
Sat Sep 21, 2002 7:27 am
Forum: 2.0.x Support Forum
Topic: Moving phpbb to another directory
Replies: 4
Views: 292

Thank you very much :-) it did work. I had thought it would be more difficult.

:) :) :) :)
by t0m|ta
Fri Sep 20, 2002 10:00 pm
Forum: 2.0.x Support Forum
Topic: Moving phpbb to another directory
Replies: 4
Views: 292

Moving phpbb to another directory

Hi, maybe this has been asked before, but I just cant find it. I've got phpbb 2.02 instaled, configured, personalised and modded, and then I realised I need to change it to another directory, I'd hate to have to go over the whole process again. I thought it was a question of changing the value of $p...
by t0m|ta
Sat Jul 20, 2002 6:04 am
Forum: [2.0.x] MODs in Development
Topic: [BETA] NutPort beta1 released!!!!
Replies: 502
Views: 90418

mm I don't know how that page is done, but what i'm working on is not similar. I'll try to explain, I've got two forums on the same database, the first works as what is is: a forum. The second end works as backend for for a Website. it's got 2 diferent areas: an edition area to prepare articles and ...
by t0m|ta
Fri Jul 19, 2002 9:30 pm
Forum: [2.0.x] MODs in Development
Topic: [BETA] NutPort beta1 released!!!!
Replies: 502
Views: 90418

I'm having a go at it after reading this tutorial http://www.phpbb.com/phpBB/viewtopic.php?t=12057 and I'm modifiying phpb_fetchposts mod to get content out of the different forums. I do not intend to create a portal, just a databased website with user contribution to contents and is comming along q...
by t0m|ta
Sat Jun 08, 2002 9:21 pm
Forum: 2.0.x Support Forum
Topic: Lost phpbb 2.0.0 Instalation Files
Replies: 0
Views: 46

Lost phpbb 2.0.0 Instalation Files

I'm trying to create a second forum, I haven't upgraded to phpbb 2.1 yet and i've lost the instalation files which are no longer available (or I did not find them). ¿Does anyone know where I can get 2.0.0 instalation files, or at least install.php? Wasn't sure if I had to post this here or in instal...
by t0m|ta
Sat Jun 08, 2002 12:48 pm
Forum: 2.0.x Support Forum
Topic: One domain, 2 installations...
Replies: 2
Views: 99

There is a topic on how to do this, just now I can't find it (it's what i'm looking for) if I find it I¡ll edit this post. It's somewhere in the portal thread :/ http://www.phpbb.com/phpBB/viewtopic.php?t=12057&postdays=0&postorder=asc&highlight=databases&start=20 This is the thread ...
by t0m|ta
Sat Jun 08, 2002 12:18 pm
Forum: 2.0.x Support Forum
Topic: help algien español
Replies: 14
Views: 1101

Sorry, but I think what guaposs needs it's a lesson on good manners, appart from the "ortography" matter :P. He's been around for a couple of weeks, he is not reading the documents we've been passing him. What he wants is someone to install phpbb in lycos for him. As far as I know that has...
by t0m|ta
Mon May 13, 2002 8:07 pm
Forum: 2.0.x Support Forum
Topic: [url="http://]URL text`[UR`] Not working
Replies: 4
Views: 114

It's working! I copied your sintax letter by letter :-)

I'm just stupid.

Thanks very very much :-)
by t0m|ta
Mon May 13, 2002 8:02 pm
Forum: 2.0.x Support Forum
Topic: [url="http://]URL text`[UR`] Not working
Replies: 4
Views: 114

Thanks that was a quick answer!

the truth is they dont

http://www.tomatoma.ws/foros

give it a try if you want :-)

let's see if it works here

MyForums

:-)
by t0m|ta
Mon May 13, 2002 7:52 pm
Forum: 2.0.x Support Forum
Topic: [url="http://]URL text`[UR`] Not working
Replies: 4
Views: 114

[url="http://]URL text`[UR`] Not working

Sorry if this has been answered before, but i'm just not able to find it anywhere :( I have a phpbbforum installed and it's going along fine, except two things the [URL="http://www.anurl.com"]ANURL[/url] feature and the list= items. ¿can anyone give a hint on this? or tell were to start re...

Go to advanced search