Search found 198 matches

by MCPB
Mon Oct 08, 2007 9:06 pm
Forum: [3.0.x] Support Forum
Topic: conversion prefix help
Replies: 12
Views: 362

Re: conversion prefix help

is does work
by MCPB
Mon Oct 08, 2007 9:02 pm
Forum: [3.0.x] Support Forum
Topic: conversion prefix help
Replies: 12
Views: 362

Re: conversion prefix help

i do have phpBB2 2.0.22

my current config is blank. any way to figure out from the raw SQL back up file?
by MCPB
Mon Oct 08, 2007 8:56 pm
Forum: [3.0.x] Support Forum
Topic: conversion prefix help
Replies: 12
Views: 362

conversion prefix help

My install went fine. I'm trying to get the conversion from 2.0.22 to work. The error i'm getting is: The table prefix needs to be the one used by the software you are converting from. » Specified table prefix was phpbb_. I'm pretty sure that is the orignal phpbb prefix. so whta would the problem be...
by MCPB
Thu Dec 28, 2006 11:46 pm
Forum: [2.0.x] MOD Requests
Topic: Top posting users this Month
Replies: 1
Views: 162

Top posting users this Month

how can I go at viewing the top ten posters for a given month?
by MCPB
Sat Nov 18, 2006 6:23 pm
Forum: 2.0.x Support Forum
Topic: admin action required LOOP
Replies: 7
Views: 279

I checked all code edits for Double Activation Mod all are in place.



Any other ideas?
by MCPB
Sat Nov 18, 2006 5:09 am
Forum: 2.0.x Support Forum
Topic: admin action required LOOP
Replies: 7
Views: 279

Why fo you need double activation mod? phpBB comes with double activate (set activate to admin). This can be your problem. Double Activation Mod sends an email to the users to validate the email address... then it sends an email to the admin to approve the account. Anyone have any ideas on how to c...
by MCPB
Fri Nov 17, 2006 3:10 am
Forum: 2.0.x Support Forum
Topic: admin action required LOOP
Replies: 7
Views: 279

Your board's URL: ( The board is directory protected and the owner wont let us give it out. ) phpBB version: 2.0.21 Is this an update from a previous version? Fresh Install MODs you have installed: Censor Block, Hide Zero Posters, Double Activation When this started: Not sure, but I would believe af...
by MCPB
Thu Nov 16, 2006 4:58 am
Forum: 2.0.x Support Forum
Topic: admin action required LOOP
Replies: 7
Views: 279

admin action required LOOP

when I click the activation email link I get this: Your account has been created. However, this forum requires account activation by the administrator. An e-mail has been sent to them and you will be informed when your account has been activated So as ADMIN when I get the email activation link email...
by MCPB
Thu Nov 16, 2006 1:40 am
Forum: 2.0.x Support Forum
Topic: Parse error question...
Replies: 10
Views: 242

but it didnt last long... lol ok now when I click the activation email link I get this: Your account has been created. However, this forum requires account activation by the administrator. An e-mail has been sent to them and you will be informed when your account has been activated and this is after...
by MCPB
Thu Nov 16, 2006 1:28 am
Forum: 2.0.x Support Forum
Topic: Parse error question...
Replies: 10
Views: 242

thanks guys! that worked!
by MCPB
Thu Nov 16, 2006 12:15 am
Forum: 2.0.x Support Forum
Topic: Parse error question...
Replies: 10
Views: 242

k thanks.... you know which mod it might deal with so I can try to narrow it down?? I'm sure its not the Censor Mod... prob more likly the Double Activation or Hide Zero Poster
by MCPB
Thu Nov 16, 2006 12:04 am
Forum: 2.0.x Support Forum
Topic: Parse error question...
Replies: 10
Views: 242

you know where?
by MCPB
Wed Nov 15, 2006 11:47 pm
Forum: 2.0.x Support Forum
Topic: Parse error question...
Replies: 10
Views: 242

I have installed CensorBlock, Double Activation, & Hide Zero Posters. here is my line 145: if (intval($board_config['require_activation']) == USER_ACTIVATION_ADMIN || intval($board_config['require_activation']) == USER_ACTIVATION_DOUBLE) && $sql_update_pass == '' ) I installed all three MODs the sam...
by MCPB
Wed Nov 15, 2006 12:42 pm
Forum: 2.0.x Support Forum
Topic: Parse error question...
Replies: 10
Views: 242

Parse error question...

Parse error: parse error, unexpected T_BOOLEAN_AND in /home/content/M/B/P/Mll55/html/forum/includes/usercp_activate.php on line 145 One of my users got this error when they tried to register for my forum. I tried to use the phpbb search... but all I got was a blank screen. Anyone have any idea on w...
by MCPB
Sat Nov 11, 2006 6:00 pm
Forum: 2.0.x Support Forum
Topic: problem with restoring
Replies: 8
Views: 306

Jim - Thanks worked fine for me!

fcuk-one - make sure to read the bigdump file.. if you missed one step it wont work. - good luck

Go to advanced search