It was working fine before 30 minutes....

This is an archive of the phpBB 2.0.x support forum. Support for phpBB2 has now ended.
Forum rules
Following phpBB2's EoL, this forum is now archived for reference purposes only.
Please see the following announcement for more information: viewtopic.php?f=14&t=1385785
Locked
zadiac8318
Registered User
Posts: 152
Joined: Fri Oct 26, 2001 3:06 pm
Location: Somewhere over the rainbow
Contact:

It was working fine before 30 minutes....

Post by zadiac8318 » Tue May 13, 2003 10:25 am

....now I tried to go onto the site but i am receiving this error message....HAve I been hacked or something???
It was working fine...until now... :cry:


Warning: Failed opening './language/lang_english/lang_main.php' for inclusion (include_path='.:/php/includes:/usr/share/php') in /home/virtual/site70/fst/var/www/html/forum/includes/functions.php on line 641
phpBB :

Could not connect to the database

Please help~~
Old time flies and memories fades,
but it is nice to know that there is
something to remember and smile at...

mcp_dk
Registered User
Posts: 5
Joined: Fri Apr 18, 2003 9:46 am

Post by mcp_dk » Tue May 13, 2003 10:30 am

have you checked if the Databse server is up and running?
could be that the server is down for some reason!

zadiac8318
Registered User
Posts: 152
Joined: Fri Oct 26, 2001 3:06 pm
Location: Somewhere over the rainbow
Contact:

Post by zadiac8318 » Tue May 13, 2003 12:53 pm

how do you check whether the database server is running or not?
Old time flies and memories fades,
but it is nice to know that there is
something to remember and smile at...

zadiac8318
Registered User
Posts: 152
Joined: Fri Oct 26, 2001 3:06 pm
Location: Somewhere over the rainbow
Contact:

Post by zadiac8318 » Tue May 13, 2003 12:57 pm

how do you check whether the database server is running or not?
Old time flies and memories fades,
but it is nice to know that there is
something to remember and smile at...

ZoliveR
Former Team Member
Posts: 11899
Joined: Sun Jul 14, 2002 7:36 pm
Location: floating in the light, never forgotten

Post by ZoliveR » Wed May 14, 2003 12:56 am

You can check by going into your mysql database admin tool (provided by your hoster)
Verify if the db and forum cookies settings are ok
No more Team Chocolate Member. I decided to leave, it's my choice. Thanks to all for all these years.
I'm always near if you need news of me. But no more support is given (private notification disabled)

Locked

Return to “2.0.x Support Forum”