Getting rid of email error message

This is an archive of the phpBB 2.0.x support forum. Support for phpBB2 has now ended.
Forum rules
Following phpBB2's EoL, this forum is now archived for reference purposes only.
Please see the following announcement for more information: viewtopic.php?f=14&t=1385785
Locked
User avatar
martigan39759
Registered User
Posts: 63
Joined: Wed Feb 21, 2007 7:01 pm

Getting rid of email error message

Post by martigan39759 » Wed Aug 13, 2008 11:24 pm

Is there a mod that I can install where I can just get rid of this message
General Error

Failed sending email :: PHP ::

DEBUG MODE

Line : 234
File : emailer.php
I have given up trying to figure out how to actually fix the problem. Now I just want to get rid of this message because now it pops up almost everytime anyone posts. Isn't there a way to just make the board skip this message?
Last edited by ric323 on Thu Aug 14, 2008 12:42 am, edited 3 times in total.
Reason: Topic icon changed
Yes, I am a noob, a big fat stupid noob, please help.

AsciiSector
Registered User
Posts: 46
Joined: Mon Mar 19, 2007 3:57 pm

Re: Getting rid of email error message

Post by AsciiSector » Wed Aug 13, 2008 11:32 pm


User avatar
ric323
Former Team Member
Posts: 22909
Joined: Tue Feb 06, 2007 12:33 am
Location: Melbourne, Australia
Name: Ric
Contact:

Re: Getting rid of email error message

Post by ric323 » Thu Aug 14, 2008 12:42 am

It looks like this is academic anyway, he found a solution at http://www.phpbb.com/community/viewtopi ... 5#p6620065
The Knowledge Base contains solutions to many common problems!
How to fix "Doesn't have a default value" and "Incorrect string value: xxx for column 'post_text' " errors.
How to do a clean re-install of the latest phpBB3 version.
Problems with permissions? Read phpBB3 Permissions

User avatar
martigan39759
Registered User
Posts: 63
Joined: Wed Feb 21, 2007 7:01 pm

Re: Getting rid of email error message

Post by martigan39759 » Thu Aug 14, 2008 2:45 am

ric323 wrote:It looks like this is academic anyway, he found a solution at http://www.phpbb.com/community/viewtopi ... 5#p6620065
You are correct. I did do my research and did not post this without looking first for at least half a year. It just so happens that I found the answer after posting this.
Yes, I am a noob, a big fat stupid noob, please help.

Locked

Return to “2.0.x Support Forum”