registration problem

This is an archive of the phpBB 2.0.x support forum. Support for phpBB2 has now ended.
Forum rules
Following phpBB2's EoL, this forum is now archived for reference purposes only.
Please see the following announcement for more information: viewtopic.php?f=14&t=1385785
LucidParody
Registered User
Posts: 208
Joined: Thu Oct 24, 2002 8:15 am
Contact:

Post by LucidParody »

*bump*

[09:02:56 PM] lawboy: hello?
[09:03:06 PM] lucidpar0dy: hi
[09:03:08 PM] lucidpar0dy: what's up?
[09:03:38 PM] lawboy: hey, not much here. I am trying to register for perjuries, but it says when i click on the i agree, it says username taken, how do i reg. then
[09:03:57 PM] lucidpar0dy: yeah, it's a problem i'm trying to fix
[09:04:29 PM] lawboy: is there any other way to register? or just get a post up. It's about a new invitational

this is really sucking! :(

kev009
Registered User
Posts: 4
Joined: Mon Jun 30, 2003 10:08 pm

Post by kev009 »

For others reference in the future: http://www.phpbb.com/phpBB/viewtopic.php?p=652321.

dbembibre
Registered User
Posts: 1
Joined: Sun Jun 29, 2003 8:07 pm

Post by dbembibre »

Hi, i found the same problem in my 2.0.5 i merge the files and work fine.

Replace the followings files with 2.0.4 files version.

/includes

usercp_activate.php
usercp_avatar.php
usercp_email.php
usercp_register.php

Cyber-Julien
Registered User
Posts: 148
Joined: Wed Mar 05, 2003 12:33 am
Location: France
Contact:

Post by Cyber-Julien »

bump , bump , bump , one moderator here and your topic is locked :roll:
Cyber-Julien , International Support Team member :P
phpBB Graphic : http://www.phpbb-graph.comNo support via mail / pm , Thanks .

Fenris Wolf
Registered User
Posts: 192
Joined: Fri Jun 28, 2002 7:43 am

Post by Fenris Wolf »

LucidParody wrote: Eh, I wouldnt dare clean the database. I'd lose users, posts, everything!

Just a suggestion: try clearing your sessions table of all records and try again...
Image

LucidParody
Registered User
Posts: 208
Joined: Thu Oct 24, 2002 8:15 am
Contact:

Post by LucidParody »

Fenris Wolf wrote:
LucidParody wrote:Eh, I wouldnt dare clean the database. I'd lose users, posts, everything!

Just a suggestion: try clearing your sessions table of all records and try again...

dbembibre wrote: Hi, i found the same problem in my 2.0.5 i merge the files and work fine.

Replace the followings files with 2.0.4 files version.

/includes

usercp_activate.php
usercp_avatar.php
usercp_email.php
usercp_register.php


no need, just do what kev009 suggested in that link he posted. it worked for me.
Cyber-Julien wrote: bump , bump , bump , one moderator here and your topic is locked :roll:


Read the post times before posting, please. :roll:

karim [roi de naples]
Registered User
Posts: 15
Joined: Tue Apr 22, 2003 4:58 am
Contact:

Post by karim [roi de naples] »

*bump* :mrgreen:

we're not to the anzio market ! :P

Locked

Return to “2.0.x Support Forum”