Page 1 of 2

Lost password - no mail

Posted: Sun Jul 06, 2003 11:00 pm
by BatZgirl
My user has lost their password and cannot get in. They went to the forgot password thing and apparently have received no confimation as yet?

Posted: Mon Jul 07, 2003 7:49 am
by whofarted
they probably put in a false e-mail. That would explain them not recieving it.

I setup a main account to recieve all bounced e-mail sent to & from our mail server & I can see what happened. If you can try that, if it bounces it should tell you why. ( invalid account, no server response, etc. ;) )

Posted: Mon Jul 07, 2003 11:10 am
by The Pyromaniac
If you get this problem, and what "whofarted" said doesn't help, then you can always take the easy way out, and change their password in profile :).

Re: Lost password - no mail

Posted: Sun Aug 10, 2003 5:21 pm
by Lorand
BatZgirl wrote: My user has lost their password and cannot get in. They went to the forgot password thing and apparently have received no confimation as yet?
I've had the same problem.

I'm using 2.0.6 and it appears that the system never sends out the new password. The user's e-mail address is correct and has been verified as correct outside the system.

Anyone else got any suggestions on how to fix this problem?

Thanks in advance.

Posted: Sun Aug 10, 2003 5:27 pm
by A_Jelly_Doughnut
Was there an error wehn click ing the button?

Posted: Mon Aug 11, 2003 2:07 am
by wrigzer
.... check 1 , 2 soz

lost password - no mail sent

Posted: Mon Aug 11, 2003 8:43 pm
by Lorand
A_Jelly_Doughnut wrote: Was there an error wehn click ing the button?

No - everything works as planned and the system says to the use that mail has been generated, but nothing ever goes out to the user.

please help

Posted: Wed Aug 13, 2003 6:16 pm
by Lorand
Bump.

No suggestions folks?

Re: please help

Posted: Tue Aug 19, 2003 1:58 am
by Lorand
Lorand wrote: Bump.

No suggestions folks?


See above. :(

bumping again

Posted: Thu Aug 21, 2003 5:54 pm
by Lorand
Bump. :?

Re: bumping again

Posted: Mon Aug 25, 2003 7:39 pm
by Lorand
Lorand wrote: Bump. :?


4 days more. Bump.

Re: bumping again

Posted: Fri Aug 29, 2003 5:51 pm
by Lorand
Lorand wrote:
Lorand wrote:Bump. :?


4 days more. Bump.


Bump again.

I guess this is an unsolveable problem?

Oh well.

Posted: Fri Aug 29, 2003 6:03 pm
by r6untouchable
go to admin panel
Click User Management
Type username
Click Look Up User
Change Password manually
give user new password.
User changes password.
Fin.

Thank you - but no cigars for work arounds

Posted: Sun Aug 31, 2003 10:43 pm
by Lorand
r6untouchable wrote: go to admin panel
Click User Management
Type username
Click Look Up User
Change Password manually
give user new password.
User changes password.
Fin.


Yes, thanks. It's an acceptable "work around" but it's still a "work around" since the mail is NOT going out.

Any ideas why the mail portion is not working properly, folks?

Posted: Sun Aug 31, 2003 11:30 pm
by A_Jelly_Doughnut
Probably usercp_password.php is corrupted.